• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

به نقل از فاط :
)
بعد دیگه دوتا سوالم پیش اومده بود یکی این بودش که اونجایی که حسین گف خواهر برادر ناتنی داره ینی خانواده ای به فرزندی پذیرفته بودش؟ :-" بعد نی نی ه چیکار کرد همه خندیدن؟ :))

منم این تیکش برام سوال شد.اولش گف نه خواهر برادر ندارم.بعد احسان گف ینی تنهایی؟گف خواهر برادر دارم ولی از پدر دیگه ای :-"
همون اولِ اول برنامه اینو گف.

سوالی که برای من پیش اومده بود این بود که آیا دماغ زن‌ه قیچی شده بود؟:-"

• لایک
امتیازات: Liese

به نقل از مِهرانه :

شما به چه چيز هايي دقت مي كنينا؟ :))

به نقل از مِهرانه :

کلن زنه در برابره شوهرش قیچی شده بود انگار :-"
من اول فک کردم دخترشه :-" بعد که زووم شد رو صورتش دیدم پوستش به بزرگا میخوره :-"

• لایک
امتیازات: Liese

امشب اگه اون خانمه که اینقد ژست گرفته بود نبود جزوشبای خوبش بود هرچندموضوعش تکراری بود اون عروسیام الکی آورده بودن

من تا حالا نمی‌دونستم که افرادی تحت عنوان «سرقبرگریه‌کن» هم داریم. که به ازای گریه و چند ساعت بالاسر مرده موندن و چندتا دعا خوندن پول میگیرن.
اصلا کار ساده ای نیستا،خیلی سخته گریه کردن. به شخصه هرگز نمی‌تونم برم سراغ این‌کار.
چرا زنه نمی‌خواست چهره‌ش دیده شه؟ خجالت ؟ یا کسی نمیدونست این ،این‌کاره هست که نخواست بفهمن؟

امشب مزخرف بود اصن ب نظر من موضو هر چی تلخ تر داغون تر گریه دار تر بهتر میشینیم یکم گریه میکنیم مازوخیسمیم دیگه عارع 8-^

خیلی بد بود امشب ! آخه گریه کردن هم شد کار خدا وکیلی ؟ چقد حرصم درومد سر این قسمت :| اگه بخوام آرشیو کنم ماه عسل امسالو این قسمت رو حذف می‌کنم از آرشیو ;D

به نقل از مِهرانه :
من تا حالا نمی‌دونستم که افرادی تحت عنوان «سرقبرگریه‌کن» هم داریم. که به ازای گریه و چند ساعت بالاسر مرده موندن و چندتا دعا خوندن پول میگیرن.
میدونستین "توی عروسی رقص کن" هم داریم؟ که به ازای چند ساعت رقصیدن تو مجلس عروسی و در واقع گرم کردن مجلس که بقیه هم پاشن برقصن، دعوت میشن و مثل یه مهمان میان جوری که شاید هیچکدوم از مهمونا متوجه نشن که این از فامیل و دوست نیست؛ پولشونم میگیرن و میرن!
:دی
:-اسپمر!

به نقل از مِهرانه :
اصلا کار ساده ای نیستا،خیلی سخته گریه کردن. به شخصه هرگز نمی‌تونم برم سراغ این‌کار.
چرا زنه نمی‌خواست چهره‌ش دیده شه؟ خجالت ؟ یا کسی نمیدونست این ،این‌کاره هست که نخواست بفهمن؟

Back
بالا