• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

دیشبش که عالی بود >:D<

من حامد رو خیلی دوس دارم ایشالا خوشبخت بشه [-o<

به نقل از YaSm!nA :
عموی منم شیش تا دختر داره
برادر زن عموم شیش تا پسر داره

اگه اینا رو میبردن بهتربود!
فامیلم بودن :))
عموی من5تاپسرداره
همه پسراشم هرکدوم2تا پسردارن :-"

چه سوت‌وکوره امسال اینجا. :-?

می‌بینین برنامه‌ها رو؟ نظرتون چیه راجبش؟ کیفیت کار در مقایسه با سالای قبل چقدر پیشرفت/پسرفت داشته به نظرتون؟

من مثل سالای قبل که نمیدیدم امسالم نمیبینم B-)

ماه عسل که نگاه نمیکنم اما امیدیوارم امسال هم باعث یه دستگیری دسته جمعی نشه. :-w

اتفاقی شنیدم، ولی چقدر دردناک بود حرفش.
اینکه دختری برای زندگی خودش، بگه تصمیم گیرنده اول و آخر خانواده ام هستن ‎:)‎

[size=14pt]من که هیچ وقت نگاه نکردم ، امسال هم نگاه نمی کتم......

نظر شخصی : به نظرم ماه عسل یه برنامه هست که دوست داره با برانگیخته کردن احساسات مردم ، با ماجراهای نسبتن تکراری ، به حیاتش ادامه بده..... [-( [-(
[/size]

به نقل از Sepehr0026 :
[size=14pt]من که [size=18pt]هیچ وقت نگاه نکردم ، امسال هم نگاه نمی کتم......

نظر شخصی : به نظرم ماه عسل یه برنامه هست که دوست داره با برانگیخته کردن احساسات مردم ، با ماجراهای نسبتن تکراری ، به حیاتش ادامه بده..... [-( [-([/size][/size]
فقط بفرماييد چگونه با "هيچ وقت" نگاه نكردن برنامه تونستين به اين نتيجه برسين ؟ علم غيب آيا ؟ :-?
البته بگم ها من معتقدم هر كس نظري داره كه در نوع خودش محترمه ولي كنجكاو شدم چجور به اين نظر رسيدين
-----------------------------------
امسال درس داشتم نتونستم درست ببينم ولي يه جاهاييشو ديدم ، واضحه كه از ترس اين كه متهم به بر انگيختن احساسات نشن بعضي جاها به سوژه ها آب بستن و يا چندان جالب نيست به نظر اين برنامه با همون فرم كه مشكلات رو از نزديك نشون بده هر چند تلخ بسيار جالب تره ،، البته تنوع سوژه هاش بيشتر شده ،كه اندكي اثر بد قبلي رو كم مي كنه
از اون حركتم كه مادر و پسر رو تو برنامه روبرو كردن خوشم نيومد و انتقادي كه دوست عزيزمون در بالا به برنامه وارد كردن تو اون قسمت صادق بود
به نظرم نمي شه در مورد اين برنامه هيچ حكم كلي اي صادر كرد و حداقل بايد چند قسمتشو كامل ديد .
اينم كه بياي اينجا بگي من هيچ وقت نگاه نكردم نمي كنم نخواهم كرد هيچ دردي از كسي دوا نمي كنه مثلا من پاشم برم تو بحثاي سريالاي كره اي و فيلمايي كه تا حالا نديدم زير تك تكشون بنويسم من اينم نگاه نكردم و نمي كنم :D :))

Back
بالا