• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

ولی برنامه اصلن به این موضوع که این دو نفر به خاطر تعصبات پوچ و سنتی از هم جدا شده بودن نپرداخت! همه‌ی تلاشش فوکوس رو قسمت احساسی قضیه و رسیدن این دو نفر جلوی کلی آدم بود. چند نفر بعد از این برنامه که بخش اعظم‌ش رو گریه و قصه‌ی جدا شدن و دوباره پیدا شدن تشکیل می‌داد، به این فکر می‌کنن که چرا این قبیل اتفاقات می‌افته؟ اصلن برنامه سرنخی به بیننده داد یا جرقه‌ای زد که مخاطب به قانون‌گذاری‌های غلط راجع به حضانت بچه‌ فکر کنه؟ فقط پرسید شما اون آدما رو بخشیدید که بچه‌تونو یا مادرتونو ازتون گرفتن؟! :/ اصلن این سوال یه مسئله‌ی شخصیه و پرسیدنش جلوی دوربین کار درستی نیست!
راجع به نحوه‌ی تاثیر این قبیل مسائل احساسی به اندازه‌ی کافی این‌جا بحث شده، منم حرف جدیدی ندارم که اضافه کنم.
طبیعیه که یه عده این‌جور برنامه‌ها رو دوست داشته باشن و یه عده نه، با ذائقه‌ی بعضی‌ها جور ه. ولی واقع بینانه به قضیه نگاه کنید؛ این برنامه داستان تعریف می‌کنه و مردم دم افطار می‌شینن و این داستان‌ها رو گوش می‌دن، احساساتشون تحریک می‌شه و وقت می‌گذرونن. برنامه چیزی فراتر از این نیست. کسی به طرفدارای این برنامه ایراد نمی‌گیره، ایراد به دفاع‌های غیرمنطقی و غیرواقعیه.

به نقل از FullMoon :
نه دیگه نشد ! تو صرفا داری با فکر خودت میگی ک این برنامه قصه هاش حتی ممکنه درست هم نباشه ! این بی اعتمادی تورو نشون میده ولی من یکی که کاملا ب قصه ها معتقدم و اصلا به جنبه ی سرگرمی نگاهش نمیکنم . مثلا با گشت و گزار توی خیابون ها هم نمیتونم همچین قصه هایی رو پیدا کنم . خود اینا اینهمه وقت میزارن اینا رو پیدا کنن بعد تو چجوری میگی برو خیابون و اینا پیدا شه :)) هیچ دلیلی نداره بیان قصه ی تخیلی بسازن و بدون صحت . اینایی هم ک میارن از جنس مردمه . تو اگه دلت میخواد برو تو خیابون ببین ، ولی دلیلی نمیشه بگی اینا مهموناشون خوب نیستن برای شنیدن قصه ها. من همه ی کارهای ماه عسلو دنبال کردم و راضیم ازین انتخابم فقط حق داری با دلیلت با من صحبت کنی و به هرحال من اینی که میگی جهت سرگرمی و اغراق هستش رو اصلا و ابدا قبول ندارم . به هر حال واسه ی اینکه ادم ب خودش بیاد یه جاها باید احساساتشم بر انگیخته بشه مگه میشه نشه ؟؟؟؟؟؟ هر کتاب و رمانی هم ک بخونی احساساتت برانگیخته میشه ! و به نظر من امسال حتی علیخانی سعی کرده از اون جنبه ی اغراقی که میگی بکاهه و تا حد خوبی موفق هم شده !
پس اگر به چشم منبع اجتماعی یا علمی نگاه می‌کنی بهت شدیدا پیشنهاد می‌کنم حداقل چندتا کلید واژه در مورد تحقیق اجتماعی و روش علمی و مشاهده سرچ کنی و بیسیک ترین منبع ممکن یعنی ویکی پدیا رو بخونی تا متوجه بشی چرا این برنامه به درد این کار نمی‌خوره. همینطور اگر وقت کردی یه قدری در مورد رسانه و اهداف رسانه و نحوه‌ی درآمد و جذب مخاطب و بخصوص ژانر های مختلف برنامه سازی مطالعه کن. چون به نظر میاد اصلا تعریفی از برنامه‌ی مستند و قابل اتکا و شو و سرگرمی توی ذهنت نیست.
منم نگفتم مهموناشون خوب نیستن برای قصه، اتفاقا به درد تنها چیزی که می‌خورن قصه‌ست ولی خب به درد چیز دیگه ای متاسفانه نمی‌خورن. قصه هاشون هم به درد دو دیقه گریه یا خنده یا آفرین، آفرین گفتن می‌خوره نه چیزی ورای اون. اگر توقعت از برنامه اینه خب طبیعیه که خوشت بیاد ولی من ترجیح میدم حداقل اگر قراره قصه بشنوم قصه ای بخونم که سرسوزنی ارزش ادبی یا فکری داشته باشه نه داستان های کلیشه ای و زرد.
در مورد کتاب های زرد و نقد هایی که بهش وارده هم اگر تحقیق بکنی احتمالا توضیح های خوبی پیدا می‌کنی برای اینکه چرا قصه‌های مشابه این برنامه چیپ و سطح پایین به حساب میان.

• لایک
امتیازات: reza7

به نقل از ...moOn... :
ولی برنامه اصلن به این موضوع که این دو نفر به خاطر تعصبات پوچ و سنتی از هم جدا شده بودن نپرداخت! همه‌ی تلاشش فوکوس رو قسمت احساسی قضیه و رسیدن این دو نفر جلوی کلی آدم بود. چند نفر بعد از این برنامه که بخش اعظم‌ش رو گریه و قصه‌ی جدا شدن و دوباره پیدا شدن تشکیل می‌داد، به این فکر می‌کنن که چرا این قبیل اتفاقات می‌افته؟ اصلن برنامه سرنخی به بیننده داد یا جرقه‌ای زد که مخاطب به قانون‌گذاری‌های غلط راجع به حضانت بچه‌ فکر کنه؟ فقط پرسید شما اون آدما رو بخشیدید که بچه‌تونو یا مادرتونو ازتون گرفتن؟! :/ اصلن این سوال یه مسئله‌ی شخصیه و پرسیدنش جلوی دوربین کار درستی نیست!
راجع به نحوه‌ی تاثیر این قبیل مسائل احساسی به اندازه‌ی کافی این‌جا بحث شده، منم حرف جدیدی ندارم که اضافه کنم.
طبیعیه که یه عده این‌جور برنامه‌ها رو دوست داشته باشن و یه عده نه، با ذائقه‌ی بعضی‌ها جور ه. ولی واقع بینانه به قضیه نگاه کنید؛ این برنامه داستان تعریف می‌کنه و مردم دم افطار می‌شینن و این داستان‌ها رو گوش می‌دن، احساساتشون تحریک می‌شه و وقت می‌گذرونن. برنامه چیزی فراتر از این نیست. کسی به طرفدارای این برنامه ایراد نمی‌گیره، ایراد به دفاع‌های غیرمنطقی و غیرواقعیه.

اون برنامه تمام هدف این بود که اون اقایی که امید رو بعد سالها پیدا کرد رو نشون بده و تحسین کنه . کدوم نامدری اینجوری در به در میفته دنبال بچه ی قبلی زنش ؟ برنامه میخواست روی ایشون مانور بده . بخاطر همین علیخانی اخرش گفت باید مجسمه ی شما رو بسازن بزارن جلوی دادگاه خانواده . حالا چون دم افطار پخش میشه و یکمی داستانا غم داره توش اصلا دلیل خوبی نیست ربطش بدیم به اینکه صرفا تحریک و این چیزاست . کسی که بخواد ازین داستانا درس بگیره میگیره . کساییم که همش دنبال خرده گرفتن هستن ، قطعا اینقدر دنبال توجه و بزرگ کردن این اشک ها گریه ها هستن که اصلا یادشون میره هدف شنیدن قصه هاست نه احساساتی شدن !

به نقل از Bahar_R :
پس اگر به چشم منبع اجتماعی یا علمی نگاه می‌کنی بهت شدیدا پیشنهاد می‌کنم حداقل چندتا کلید واژه در مورد تحقیق اجتماعی و روش علمی و مشاهده سرچ کنی و بیسیک ترین منبع ممکن یعنی ویکی پدیا رو بخونی تا متوجه بشی چرا این برنامه به درد این کار نمی‌خوره. همینطور اگر وقت کردی یه قدری در مورد رسانه و اهداف رسانه و نحوه‌ی درآمد و جذب مخاطب و بخصوص ژانر های مختلف برنامه سازی مطالعه کن. چون به نظر میاد اصلا تعریفی از برنامه‌ی مستند و قابل اتکا و شو و سرگرمی توی ذهنت نیست.
منم نگفتم مهموناشون خوب نیستن برای قصه، اتفاقا به درد تنها چیزی که می‌خورن قصه‌ست ولی خب به درد چیز دیگه ای متاسفانه نمی‌خورن. قصه هاشون هم به درد دو دیقه گریه یا خنده یا آفرین، آفرین گفتن می‌خوره نه چیزی ورای اون. اگر توقعت از برنامه اینه خب طبیعیه که خوشت بیاد ولی من ترجیح میدم حداقل اگر قراره قصه بشنوم قصه ای بخونم که سرسوزنی ارزش ادبی یا فکری داشته باشه نه داستان های کلیشه ای و زرد.
در مورد کتاب های زرد و نقد هایی که بهش وارده هم اگر تحقیق بکنی احتمالا توضیح های خوبی پیدا می‌کنی برای اینکه چرا قصه‌های مشابه این برنامه چیپ و سطح پایین به حساب میان.

شما لازم نکرده راجبه سطح اطلاعات بنده نظر بدی ! ما داریم راجبه یه برنامه توی این تایک حرف میزنیم نه رمان و کتاب و ویکی پدیا . اگه قرار به پا پی کشین اینا باشه که اصلا بحث منحرف میشه از جهت موضوع ! شما اینجا فقط راجبه این برناه صحبت کن نه قضاوتای مسخره ات راجبه اطلاعات بقیه و کتابای مختلف ! گفتم ، همیشه کسایی هستن که به بهترین کارها هم خرده بگیرن و فقط دنبال بزرگ نمایی نقص ها باشن . شاید شما و امثال شما به چشم قصه نگاه کنید ، مختارید . ولی هیچ حقی ندارین بگین که اینا فقط به درد قصه بودن میخورن اوکی؟ چون اونی که بخواد درس میگیره اونی که نخواد نمیگیره منم ترجیح میدم از همه ی منابع موجود حتی رسانه برای شنیدن قصص ملت استفاده کنم .

به نقل از ...moOn... :

خود علیخانی همیشه میگه هرکسی میتونه از این داستان یه برداشت داشته باشه ک ممکنه کاملا با بقیه متفاوت باشه! در واقع هرکس بر اساس شرایط زندگیش و اتفاقای اطرافش و طرز فکرش یه برداشت داره! به نظرم خود قصه اینقدر واضح ظلمی ک در حق مادر و بچه شده بود رو بیان میکرد ک نیازی به سرنخ دادن نبود!
در رابطه طرفدارای متعصب ماه عسل هم به شما حق میدم بعضیا ماهعسل رو به خاطر مفهومی ک توشه نگاه نمیکنن به خاطر خود علیخانی نگاه میکنن!

به نقل از FullMoon :
ا
شما لازم نکرده راجبه سطح اطلاعات بنده نظر بدی ! ما داریم راجبه یه برنامه توی این تایک حرف میزنیم نه رمان و کتاب و ویکی پدیا . اگه قرار به پا پی کشین اینا باشه که اصلا بحث منحرف میشه از جهت موضوع ! شما اینجا فقط راجبه این برناه صحبت کن نه قضاوتای مسخره ات راجبه اطلاعات بقیه و کتابای مختلف ! گفتم ، همیشه کسایی هستن که به بهترین کارها هم خرده بگیرن و فقط دنبال بزرگ نمایی نقص ها باشن . شاید شما و امثال شما به چشم قصه نگاه کنید ، مختارید . ولی هیچ حقی ندارین بگین که اینا فقط به درد قصه بودن میخورن اوکی؟ چون اونی که بخواد درس میگیره اونی که نخواد نمیگیره منم ترجیح میدم از همه ی منابع موجود حتی رسانه برای شنیدن قصص ملت استفاده کنم .
ریلکس عموجان، ریلکس. :‌)))))
اولا، من هر طوری بخوام نظر بدم حول تاپیک حق داشتن یا نداشتنش رو تو تعیین نمی‌کنی. مربوط یا نامربوطش رو هم مدیر انجمن تصمیم می‌گیره.
ثانیا، وقتی داری در مورد نقد من نظر می‌دی و اطلاعاتت در مورد مطالبی که گفتم زیر خط فقره و من هم وقت ندارم دونه دونه‌شو از ب بسم الله بشکافم بهت پیشنهاد می‌کنم که در موردش تحقیق کنی تا متوجه دلایل و مطالبی که گفتم بشی و بعد بتونیم ادامه بدیم. این شیوه‌ی معقول هر بحثی عه. نمی‌خوای تحقیق کنی؟ خب به من چه، نکن :)) خاطرم نیست جایی از پستم اصراری بر مفید سازی برنامه‌هایی که تو می‌بینی داشته باشم، خودتی که هرکس میاد توی تاپیک می‌گه ماه عسل بالا چشمش ابرو رگ غیرتت باد می‌کنه.
و من الله توفیق.

به نقل از Bahar_R :
ریلکس عموجان، ریلکس. :‌)))))
اولا، من هر طوری بخوام نظر بدم حول تاپیک حق داشتن یا نداشتنش رو تو تعیین نمی‌کنی. مربوط یا نامربوطش رو هم مدیر انجمن تصمیم می‌گیره.
ثانیا، وقتی داری در مورد نقد من نظر می‌دی و اطلاعاتت در مورد مطالبی که گفتم زیر خط فقره و من هم وقت ندارم دونه دونه‌شو از ب بسم الله بشکافم بهت پیشنهاد می‌کنم که در موردش تحقیق کنی تا متوجه دلایل و مطالبی که گفتم بشی و بعد بتونیم ادامه بدیم. این شیوه‌ی معقول هر بحثی عه. نمی‌خوای تحقیق کنی؟ خب به من چه، نکن :)) خاطرم نیست جایی از پستم اصراری بر مفید سازی برنامه‌هایی که تو می‌بینی داشته باشم، خودتی که هرکس میاد توی تاپیک می‌گه ماه عسل بالا چشمش ابرو رگ غیرتت باد می‌کنه.
و من الله توفیق.
راجبه تاپیک نظر بده عزیز جان ، راجبه اطلاعات کسی نظر نده . نه برنامه مال منه نه با علیخانی نسبتی دارم :)) ولی خوشم نمیاد الکی بیاد یکی بکوبه برنامه رو ، حالا هر برنامه ای اونم با دلایل فوق العاده مسخره مثل اینکه میگین صرفا تحریک احساسات و ایناس .
با آرزوی توفق برای شما نیز ;;)

• لایک
امتیازات: riant

در رابطه با بد بودن یه قسمت و خوبی و بدی داشتن برنامه همونطور که گفتم من با دیدن ۲-۳ قسمت از برنامه که یکیش هم شانسی همون "مهاجرت" بود از این برنامه زده شدم و دوس ندارم ببینم. دوس دارم برنامه ای که می بینم رو خودم انتخاب کنم تا بقیه برام انتخاب کرده باشن با هدف :)

به نظر من تنها کار این برنامه تحریک احساسات مخاطبه ....و خب طبعا خیلیا هیجان مستتر تو این گفتگوهارو دوس دارن...به شخصه کارکرد این برنامه رو گریوندن بی جهت مخاطبین میدونم..موافق نیستم که روان آشفته مردمو بیشتر از این درهم بریزن

برنامه امروز ماه عسل:
چطور سیستم قضایی ما انقدر اشتباهه که یه جوون ۲۰ ساله رو به خاطر جابه جایی مواد اعدام می کنه.

چرا اینقدر من دکور امسالشو دوست ندارم؟

×دیشب اولین شبی بود که دیدم برنامه را.تازه از دانشگاه اومدم

Back
بالا