- نام مرکز سمپاد
- farzanegan amin1
- شهر
- esfahan
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
پاسخ : ماه عسل
واقعا جالب یود!
واقعا جالب یود!
اصولا همه چي تو دوران كنكور جذاب ميشه! برعكس بعدش!به نقل از فاطمه. :من تو همه ی این سال ها یک قسمتش رو هم ندیدم . اما چند شب پیش تیتراژش رو دیدم ، تیتراژ اولش ... قشنگ بود : ) برخلاف ِ انتظارم از ترانه ش هم خوشم اومد خیلی : )
راستش من واسه این نگاه نمی کردم و نمی کنم که این طور برنامه ها ( حالا ماه عسل باشه یا هرچی ) یکم حوصله م رو سر می برن ، مثلا اگه کسی قصه ش رو تعریف کنه با خوشحالی گوش میدم ( مثلا بعد از برنامه خلاصه ش رو بهم بگه ) اما اینکه بشینم پای برنامه ... وسطش خسته میشم .
خندوانه هم دیگه احساس می کنم مثل ِ دوران کنکوری بودن بهم نمی چسبه : (
من موندم بی برنامه یی واسه نگاه کردن دم افطار : (
بحث نظر شما و من نيست ، بحث اينه كه شما هيچ دليل منطقي ننوشتي و فقط نوشتي برنامه رو به زواله ، اگه هدف اين تاپيك اينجور نظرات بود بالاش يه نظر سنجي قرار مي دادن و يه گزينش رو رو به زوال بودن برنامه مي ذاشتن .اين تاپيك ها براي اينه كه شما نظرتو با دليل بگي .و بحث شكل بگيرهبه نقل از !aysa.a! :دیگه داره رو به زوال میره
+
دوستان،لدفن بفهمین،صرفن نظر منه
حالا نظرت یه چی دیگس فک کردی خیلی شاخه دیس بدی؟
به نقل از Hossein9021 :بحث نظر شما و من نيست ، بحث اينه كه شما هيچ دليل منطقي ننوشتي و فقط نوشتي برنامه رو به زواله ، اگه هدف اين تاپيك اينجور نظرات بود بالاش يه نظر سنجي قرار مي دادن و يه گزينش رو رو به زوال بودن برنامه مي ذاشتن .اين تاپيك ها براي اينه كه شما نظرتو با دليل بگي .و بحث شكل بگيره
سایت باید یه دوره اموزشی برای کاربران جدید بذارهبه نقل از !aysa.a! :صرفن نظر دادم و دلیلشم نمیخوام بگم شما فک کن دلیل ندارم
شما مشکلی داری؟
کاربر جدید نیسسمبه نقل از سمپادك :سایت باید یه دوره اموزشی برای کاربران جدید بذاره
عزیز سمپادیاس اینجا، با منطق و دلیل حرف میزنیم و بدون توهین!
پس طبیعتا شمام نباید با کسایی که همین جوری صرفا پستتون رو دیس دادن مشکلی داشته باشید.به نقل از !aysa.a! :صرفن نظر دادم و دلیلشم نمیخوام بگم شما فک کن دلیل ندارم
شما مشکلی داری؟
خيليا هم هستن كه براي اينكه بگن با بقيه فرق دارن و اصلا احسان عددي نيست همين طوري ميان بر عليهش مي نويسن .به نقل از Agent 47 :خیلی جالبه که اکثر طرفدارای برنامه دختر ان.
میشه حدس زد به خاطر قیافه و صدای جذاب و اجرای احسان علیخانه ئه تا چیزای دیگه. البته اونا هم تاثیر داره ها ولی صرف عاشق شدن و کراش داشتن اکثر دخترا روی مجری از رو نظرات و کامنت ها کاملا معلومه.
و خب به نظرم کار خوبی نیست برای افراد دین دار و خدا دوست که این همه مجذوب یک مرد غریبه باشن. بالاخره هر چی داریم از خداست و عشق باید به او باشه. ( بعدش خانواده و ... ولی نه مجری )