شما چه معیاری رو قبول دارید؟؟!!به نقل از منجم! :کار بعدی:
هر یک از افرادی که اعلام آمادگی کرده دو سه نفر دیگه رو برا تکمیل هیئت مدیره در نظر بگیره و به من اعلام کنه
به نقل از مدیریت :توی اون یکی تاپیک گفتم این حرف ها رو. دیدم اینجا هم هست کپی پیست میکنم. ممکنه ناهماهنگی های وجود داشته باشه بین تاپیک و جواب من.
من نمیخوام ناامیدتون بکنم ، اما خیلی بدون فکر دارین پیش میرین.
سازمان سمپاد به این عظمت ، دو سه تا برنامه داره که اونها هم تق و لق هستند. فوقش مسابقات قرآنی و مسابقات ورزشی برگزار می کنه. اگر سازمان به این بزرگی میتونست ، قطعا برنامه های خیلی بیشتری برگزار میکرد.
این چیزهایی که شما مطرح کردین ، صرفا عنوان هایی هستند که به ذهنتون رسیده. چیزی به اسم طرح و برنامه وجود نداره. طرح و برنامه این نیست که شما بشینی بنویسی که در مورد فلان موضوعات مطلب مینویسیم 40 صفحه نشریه میزنیم، یا رصد برگزار می کنیم. بیایید جمع بشیم اینکارها رو بکنیم.
این حرفی که من میزنم برای الان نیست. برای کل زندگیتون میگم. شما باید انسان حساب گری باشید. برای تمام طرح ها و فکراتون حساب کتاب داشته باشید. همیشه برای هرکاری چندتا سوال هست که باید مطرح کنید:
1. کار دقیقا چیه؟
2. چه چیزهایی برای انجام کار لازمه؟ برای تهیه اینها چقدر هزینه و زمان لازمه؟
3. چه کسانی کار رو انجام میدن؟ در ازای چی؟
4. چقدر زمان میبره ؟
5. چه چیزی به دست میاد؟ چه چیزی از دست میره؟
6. ...
چیزهایی که شما گفتید:
1. ماهنامه 40 صفحه ای مرتب
2. رصد
3. آزمایشگاه
4. مسابقات
5. همکاری با انجمن های علمی
آقا جان شما میدونی ماهنامه 40 صفحه ای یعنی چی؟ شما باید مطلب داشته باشه برای 40 صفحه ، بعدش طراحی کنی و بعدش چاپ. کی میخواد اینکارها رو بکنه توی یک ماه؟ نمیخوای بگی با چندتا بچه دبیرستانی میتونی ؟ میدونی یک نشریه ساده چندتا کارمند و نویسنده و خبرنگار داره؟
شما میخوای رصد بگذاری؟ اولا کجا؟ دوما چه زمانی؟ سوما با چه کسانی؟ چهارما با کدوم تجهیزات؟ پنجما با سرپرستی علمی چه کسی؟
آزمایشگاه چیه؟
مسابقات گذاشتن هم سخت تر از رصد ! چه مسابقه ای؟ چجوری؟ با چه جایزه ای؟ با کدوم شرکت کننده؟ منبع تامین مالی؟
همکاری با کدوم انجمن علمی؟ همکاری یعنی چی؟ آخه آقاجان ما چه بهره ای از علم بردیم که بخواهیم همکاری کنیم با انجمن های علمی؟ علم که شوخی نیست.
این جمله اول شما که گفتین انجمن علمی به سمن پیوست نمیدونم یعنی چی؟ از کجا پیوست؟ کی پیوست؟ کی تصمیم گرفت؟ من و سعید و سایر اعضای هیئت مدیره به هیچ وجه احساسی عمل نمیکنیم. عجله ای هم نداریم. انجام شدن چنین کارهایی هم باید به تصویب هیئت مدیره برسه تا تحت پوشش سمن باشه.
اینهایی که من گفتم دلیل بر این نمیشه که ما مخالف انجام چنین کارهایی هستیم. منظور من جوگیرنشدن و احساسی عمل نکردن بود.
صبر کنید....!!!!!به نقل از مدیریت :توی اون یکی تاپیک گفتم این حرف ها رو. دیدم اینجا هم هست کپی پیست میکنم. ممکنه ناهماهنگی های وجود داشته باشه بین تاپیک و جواب من.
من نمیخوام ناامیدتون بکنم ، اما خیلی بدون فکر دارین پیش میرین.
سازمان سمپاد به این عظمت ، دو سه تا برنامه داره که اونها هم تق و لق هستند. فوقش مسابقات قرآنی و مسابقات ورزشی برگزار می کنه. اگر سازمان به این بزرگی میتونست ، قطعا برنامه های خیلی بیشتری برگزار میکرد.
این چیزهایی که شما مطرح کردین ، صرفا عنوان هایی هستند که به ذهنتون رسیده. چیزی به اسم طرح و برنامه وجود نداره. طرح و برنامه این نیست که شما بشینی بنویسی که در مورد فلان موضوعات مطلب مینویسیم 40 صفحه نشریه میزنیم، یا رصد برگزار می کنیم. بیایید جمع بشیم اینکارها رو بکنیم.
این حرفی که من میزنم برای الان نیست. برای کل زندگیتون میگم. شما باید انسان حساب گری باشید. برای تمام طرح ها و فکراتون حساب کتاب داشته باشید. همیشه برای هرکاری چندتا سوال هست که باید مطرح کنید:
1. کار دقیقا چیه؟
2. چه چیزهایی برای انجام کار لازمه؟ برای تهیه اینها چقدر هزینه و زمان لازمه؟
3. چه کسانی کار رو انجام میدن؟ در ازای چی؟
4. چقدر زمان میبره ؟
5. چه چیزی به دست میاد؟ چه چیزی از دست میره؟
6. ...
چیزهایی که شما گفتید:
1. ماهنامه 40 صفحه ای مرتب
2. رصد
3. آزمایشگاه
4. مسابقات
5. همکاری با انجمن های علمی
آقا جان شما میدونی ماهنامه 40 صفحه ای یعنی چی؟ شما باید مطلب داشته باشه برای 40 صفحه ، بعدش طراحی کنی و بعدش چاپ. کی میخواد اینکارها رو بکنه توی یک ماه؟ نمیخوای بگی با چندتا بچه دبیرستانی میتونی ؟ میدونی یک نشریه ساده چندتا کارمند و نویسنده و خبرنگار داره؟
شما میخوای رصد بگذاری؟ اولا کجا؟ دوما چه زمانی؟ سوما با چه کسانی؟ چهارما با کدوم تجهیزات؟ پنجما با سرپرستی علمی چه کسی؟
آزمایشگاه چیه؟
مسابقات گذاشتن هم سخت تر از رصد ! چه مسابقه ای؟ چجوری؟ با چه جایزه ای؟ با کدوم شرکت کننده؟ منبع تامین مالی؟
همکاری با کدوم انجمن علمی؟ همکاری یعنی چی؟ آخه آقاجان ما چه بهره ای از علم بردیم که بخواهیم همکاری کنیم با انجمن های علمی؟ علم که شوخی نیست.
این جمله اول شما که گفتین انجمن علمی به سمن پیوست نمیدونم یعنی چی؟ از کجا پیوست؟ کی پیوست؟ کی تصمیم گرفت؟ من و سعید و سایر اعضای هیئت مدیره به هیچ وجه احساسی عمل نمیکنیم. عجله ای هم نداریم. انجام شدن چنین کارهایی هم باید به تصویب هیئت مدیره برسه تا تحت پوشش سمن باشه.
اینهایی که من گفتم دلیل بر این نمیشه که ما مخالف انجام چنین کارهایی هستیم. منظور من جوگیرنشدن و احساسی عمل نکردن بود.
هزینه مالیش رو هیچ کس.به نقل از Pegior :کاملا تایید!
مثلا ما خودمونو میکشیم تا یه رصد بریم!
هزینه ی مالیشو کی تقبل می کنه؟
درسته که علمیه. اما ما یه مشکل بزرگ داریم!به نقل از منجم! :ما دو سال چنین انجمنی داشتیم توی مرکز سمپاد اراک...
با سه نفر
اگه سر این تجربه نبود هیچ وقت پیشنهاد چنین کاری رو نمیدادم
ما حتی یه ماهنامه 30 صفحه ای آماده کرده بودیم.
ولی به دلیل عدم پیگیری خودم به چاپ نرسید.
تازه اون انجمن ما فقط نجومی بود.الان که علمیه و کلی چیز میز دیگه هست برا نشریه.
من پیشنهاد یک کار متمرکز دادم.به نقل از منجم! :اینم که گفتم به سمن پیوست صرفا جهت اتحاده و آقا سعید پیشنهادشو دادن.
کسایی که کارو انجام میدن همینا هستن که اعلام آمادگی کردن فعلا...در ازای چی؟هیچی!فی سبیل ا... یعنی شما انتظار داری حقوق بدیم بهشون؟
کار اصلا ساده نیست.به نقل از منجم! :ما تو اون انجمن نجومه که داشتیم یه تلسکوپ یه میلیون تومنی خریدیم!کلی هم باش رفتیم رصد.
اون رصدا رو هم یکی از انجمن ستاره شناسی میومد برامون توضیح میداد
مثلا قصد داریم بپه ها رو تشویق کنیم که تو انجمن های علمی عضو شن
بیشتر این کارایی که شما میگی انجام شدست...و تجربه شده
وگر نه من صبح بلند نشدم بیام یه تاپیک بزنم"انجمن علمی سمپاد"
همون سالم ما نشریه مدرسه ای داشتیم...مدیرمون میزد براشون و میفروختن به بچه ها.دو سه نفرم بیشتر نبودن
حالا ما تقریبا بیست سی نفریم یه نشریه ساده نمیتونیم بزنیم؟
کار خیلی هست.....ولی اگه بیفتی توش خیلی ساده میشه
اتاق تکثیر بقیه مدارس این جوری نیستند. چون اسناد مدارس اونجا کپی می شن و همزمان مخرن سوالای ترم یا میان ترم هستند نمیشه.به نقل از منجم! :تنها عنصر لازم یه مقدار رو یه...یه ذره باید چک و چونه بزنی با مدیر و این حرفا
ما تقریبا کلید یه اتاق مدرسه کاملا دستمون بود...اتاق انجمن نجوم
اتاق تکثیر هم همینطور....فرت وفرت برگه چاپ و توزیع میکردیم.
برنامه هامون زیاد نیستن....
فقط باید درست بهشون نگاه کنی
به نقل از سعید ز. :هزینه مالیش رو هیچ کس.
درسته که علمیه. اما ما یه مشکل بزرگ داریم!
اما مطمئنی هر ماه مقاله داری؟ اون هم اندازه 30-40 صفحه؟
من پیشنهاد یک کار متمرکز دادم.
کار اصلا ساده نیست.
من وقتی این جلمه قبلی رو می گم، تجربه دو سال انتشار نشریه سمپادیا پشت حرفمه.
نشریه ای که 1ورق پشت و روی A4 بود، 12نفر تحریریه داشت و بیش از 25نفر رابط.
این مقدار برای 1برگ A4 کم می آوردند!!
چرا؟ چون کار منظم نبود. نمی شد اصلا. چون همه دانش آموز، همه درگیر مدرسه. مدیرها می ترسیدند. همکاری نمی کردند. فکر می کنی ماها چک و چونه بلد نبودیم؟
من این حرف رو می زنم، ولی نمی گم که این کار نشدنیه، می شه. ولی اینجوری نه.
بگذار یه چیز محرمانه بگم بهت. همه هم بدونن بد نیست. ما یه سایت موازی خودمون داریم که خیلی حرفش می شه گاهی. این سایت الان 1ساله داره تلاش می کنه یک نشریه شبیه اون 1برگ ما بیرون بده، نمی تونه! با این که اون سایت 1000 تا مثلا کاربر داره ها. نمی شه! چرا؟ چون همین طوریا هم نیست. این کار خیلی سختیه. حداقل واسه سردبیر و روابط عمومیش.
یه سرچ توی فروم و بلاگ سمپادیا بکن، عین همین اعلامیه ای که تو زدی، من 2سال پیش توی سایت زدم. نتیجه اش چی؟ دو سری تمام تیم نشریه ما عوض شدند و هنوز اون طوری که باید نشریه نگرفته.
اتاق تکثیر بقیه مدارس این جوری نیستند. چون اسناد مدارس اونجا کپی می شن و همزمان مخرن سوالای ترم یا میان ترم هستند نمیشه.
برنامه هات رو منظم برای من بفرست. برات توضیح بدم که چقدر سخته در مقایل اون چیزی که فکر می کنی.
اما همین جا می خوام، همه دوستان بیان و یک نشریه منظم و مرتب از این نوشته ها و کارهای اعضای این سایت بیرون بیاریم. هم از منجم و هم از دوستان دیگه.
به نقل از سعید ز. :لطفا همه بیاید و این نشریه رو در قالب نشریه سمن وارد کنید.
گروه اراکی هم به عنوان تیم اراک سازمان مردم نهاد وارد بشه.
این جوری همه می تونیم به هم کمک کنیم.
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,50513.60.html
به نقل از thunder :میتونیم یه بخش # ایران ما #هم اضافه کنیم
برای معرفی و اینجور چیزا
بهترین کار رو داری انجام میدی منجم!!!
بهتره اولین شماره مجله توی ماه مهر باشه ...
یه بخش طنز هم به یه مجله علمی کمک زیادی میکنه( البته نه با نوشتن جک و اس ام اس)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
از تمامی افراد باسابقه فوتوشاپ و توفوشاپ دعوت به عمل می آیددر طراحی یک لوگو و یک صفحه زیبا برای روی جلد کوشا باشند( لینکش رو بفرستید برای من یا منجم)
مهم تر از همه اسم برای نشریه است که باید زیبا باشه و همینطور سمپاد توش باشه!!!
به بهترین اسم 20 تا مثبت داده میشود( آخه بضاعت ما تو همین حده!)