برخورد با معلولين در جامعه

ایناز محمودی

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان محقق
شهر
اردبیل
دانشگاه
هرجا خدا بخواد
رشته دانشگاه
داروسازی یا شایدم پزشکی
پاسخ : برخورد با معلولين در جامعه

امکانات صفر
توجه صفر
فرهنگ صفر

به خدا همینجوریه .معلولین توی جامعه ما یه زندگی بسیار مشکل دارن.
تومدرسه که همه چی فرمالیته ست و هیشکی ازته دل به فکرشون نیست بعد ازاونم وضع بدتره نه شغلی نه امکاناتی........

• لایک
امتیازات: faen

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .

بنظر من نباید با دید ترحم به معلولین نگاه کنیم ، اینکار بیشتر اونها رو ازار میده .
تنها چیزی که معلولین توی جامعه ما نیاز دارن اینه که مثل سایر انسانها بهشون نگاه بشه ، منتها امکانات بیشتر و توجه بیشتری داشته باشند .
به شخصه دیدم توی یکی از هنرستان های تهران ، چند معلول ذهنی داشتن همزمان با بچه های عادی توی یک مکانُ زمان درس میخونن .این به هیچ وجه درست نیست ؛ چون این افراد هم از لحاظ روحی آسیب می بینن و هم توجه ای که باید بشه ؛ بهشون نمیشه .

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

به نظر من چیزی که یک معلول رو ناراحت می کنه توهین و ... هست ولی بیشتر از اون دلسوزیه و این که وقتی به همچین فردی تو خیابون می رسیم بهش زل می زنیم و اینجوری اون تفاوتش رو حس می کنه واین آزار دهنده ست...

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

به نقل از یک خسته... :
به نظر من چیزی که یک معلول رو ناراحت می کنه توهین و ... هست ولی بیشتر از اون دلسوزیه و این که وقتی به همچین فردی تو خیابون می رسیم بهش زل می زنیم و اینجوری اون تفاوتش رو حس می کنه واین آزار دهنده ست...
بهتره بگیم ترحم نه دلسوزی :)
موافقم باهاتون
با این ترحما کاری درست نمیشه باید فرهنگسازی شه و واسشون تو جامعه امکانات فراهم شه

Paria Br

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
فوزقول اباد یونی
رشته دانشگاه
ابیاری گیاهان دریایی

من که می گم تفکیکه معلولین از انسان های دیگه یه اشتباه محضه مثلا اینکه محل کارشون از ادم های دیگه جدا باشه باعث می شه که مردم کمتر باشون روبرو بشن و در نتیجه وقتی تو خیابون می بینندشون یا با تعجب نگاهشون کنند یا با ترهم و این باعث ازرده شدن اونا می شه

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
کاری که عمدتا خودم میکنم:
اگه تو خیابون ببینم سعی می کنم خیلی عادی رفتار کنم.یعنی جلو رو نگا میکنم و رد میشم.ولی اگه مثلا تو مدرسه ای چیزی باشه سعی می کنم عادی رفتار کنم باهاشون.احوال پرسی و اینا دیگه :)
فکر کنم روش خوبی باشه :)

بالا