- شروع کننده موضوع
نظرتون راجع به کتاب های این نویسنده ی بزرگ چیه؟ :)
شاهزاده و گدا
تام سایر
هاکلبری فین
از کتاب های این نویسنده میباشد.
شاهزاده و گدا
تام سایر
هاکلبری فین
از کتاب های این نویسنده میباشد.
ارهبه نقل از legend :شاهزاده و گداش رو یکمشو خوندم ولی من که کل کتاب هارو نخوندم!؟! ولی مث اینکه کتاب فوق العاده ای است!؟!
چه داستانایی میخونی؟به نقل از reza.d :تام ساير و هاكلبري فين رو يه خرده خوندم ولي من معمولا وقتمو سر داستاناي اينجوري نميذارم ادامشون ندادم
اینطوری یعنی چی؟؟؟به نقل از reza.d :تام ساير و هاكلبري فين رو يه خرده خوندم ولي من معمولا وقتمو سر داستاناي اينجوري نميذارم ادامشون ندادم
مطمئنی اولیه؟!!؟به نقل از سیاوش :اره
شاهزاده و گدا اولین کتابشه البته فک کنم!
ولی به نظر من اینا کتابایی هستن که هر شخصی باید بخوندشون!به نقل از reza.d :يعني داستاناي وقت تلف كن كه چيز خاصي به آدم نميگن حالا اينا خوبن ولي نظر كليم درباره ي رمانا همونه كه گفتم
درسته!؟! منم با سیاوش هم عقیدم؟!!؟به نقل از سیاوش :ولی به نظر من اینا کتابایی هستن که هر شخصی باید بخوندشون!
اون جنگ و صلحه نه جنگ و آشتی؟!؟!به نقل از reza.d :مسلما اين رمانا از هري پاتر و امثالهم بهتره و رمانهاي مثل جنگ و آشتي ،بينوايان و غيره مفيدن ولي اون چيزي كه من گفتم نظر شخصي خودمه
اولا به هری پاتر توهین نکن اگه این کتاب نبود شاید من کتاب خون نمیشدم!به نقل از reza.d :مسلما اين رمانا از هري پاتر و امثالهم بهتره و رمانهاي مثل جنگ و آشتي ،بينوايان و غيره مفيدن ولي اون چيزي كه من گفتم نظر شخصي خودمه
بابا چرا الکی دفاع می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از سیاوش :اولا به هری پاتر توهین نکن اگه این کتاب نبود شاید من کتاب خون نمیشدم!
دوما این کتابا به رمان های جائدان تاریخ مشهورن فک کنم از خوندنشون آدم چیز یاد بگیره!
من دفاع نکردم اولابه نقل از legend :بابا چرا الکی دفاع می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هری پاتر که جلو این ها عددی نیست!؟! این کتاب ها بعد چندین سال هنوز پا برجان ولی هری پاتر چی؟؟؟ بعد یه مدت تب و تابش خوابید و همه بی خیالش شدن!؟ این یعنی کتاب خیلی قوی نیست!؟!
این رولینگ توی ژانر و سبک خودش هنوز اول نیست بعد میای جلوی این نویسنده ها ازش خوب میگی!؟! اگه به گرد پای تالکین رسید بعد می تونه حرف بزنه و عرض اندام کنه!؟!
پس توی سبکش اول نیست!؟!به نقل از سیاوش :من دفاع نکردم اولا
دوما تو سبک حودش اوله
سوما خودم گفتم این کتابا رمان های جاودان تاریخن!
چرا توی سبک فانتزی تخیلی اوله!به نقل از legend :پس توی سبکش اول نیست!؟!
چون توی فانتزی بالاتر از اون نویسنده ها و اثر های دیگه هم هستن!؟! مث تالکین!؟!
باشه ولی به هر حال رمان های پر محتوا و خوب جهان(اون هایی که موندگارند) به درد می خورن آقا رضا!؟!به نقل از سیاوش :چرا توی سبک فانتزی تخیلی اوله!
تالکین فانتزی ماجراجویی مینویسه سبکا فرق داره!
---------------------------
دیگه پیام نده تاپیک منحرف شد>!
به نقل از reza.d :يعني داستاناي وقت تلف كن كه چيز خاصي به آدم نميگن حالا اينا خوبن ولي نظر كليم درباره ي رمانا همونه كه گفتم
به نقل از سیاوش :چرا توی سبک فانتزی تخیلی اوله!
تالکین فانتزی ماجراجویی مینویسه سبکا فرق داره!
---------------------------
دیگه پیام نده تاپیک منحرف شد>!
به نقل از fire storm :من خیلی وقت پیش شاهزاده و گدا رو خوندم به نظرم کتاب قشنگی اومد بقیش رو هم حتما می خونم
می دونین اسم مارک تواین چرا اینه؟
نام اصلیش همون ساموئل کلمنسه قدیما راهنمای کشتی بخار بوده رو می سی سی پی کار می کرده دوستاش موقع اندازه گیری سطح اب به این اسم صداش می کردن وقتی تو عمق دو فانتوم بوده (1.89=هر فانتوم)
مارک = خط تواین =جفت
مارک تواین از جفت فانتوم گرفته شده یعنی 2 فانتوم