ای بابا دوباره این حرفو که تکرار کردی؟؟به نقل از reza.d :شهريار عزيز كتاب خوندن داريم تا كتاب خوندن مسلما خوندن كتاباي تاريخي و علمي بهتر از خوندن هري پاتره چون خوندن كتابايي مثله هري پاتر چيزي به آدم اضافه نميكنه و فقط وقت آدمو تلف ميكنه
هر کدوم به جای خود، مگه لازمه حتما هر کاری که آدم میکنه بار علمیش بره بالا یا بر اطلاعات عمومیش اضافه بشه؟!به نقل از reza.d :شهريار عزيز كتاب خوندن داريم تا كتاب خوندن مسلما خوندن كتاباي تاريخي و علمي بهتر از خوندن هري پاتره چون خوندن كتابايي مثله هري پاتر چيزي به آدم اضافه نميكنه و فقط وقت آدمو تلف ميكنه
به نظر منم کتاب خواندن به ویژه رمان اصلا وقت تلف کردن نیست !به نقل از reza.d :شهريار عزيز كتاب خوندن داريم تا كتاب خوندن مسلما خوندن كتاباي تاريخي و علمي بهتر از خوندن هري پاتره چون خوندن كتابايي مثله هري پاتر چيزي به آدم اضافه نميكنه و فقط وقت آدمو تلف ميكنه
به نقل از reza.d :شهريار عزيز كتاب خوندن داريم تا كتاب خوندن مسلما خوندن كتاباي تاريخي و علمي بهتر از خوندن هري پاتره چون خوندن كتابايي مثله هري پاتر چيزي به آدم اضافه نميكنه و فقط وقت آدمو تلف ميكنه
ادبیات غرب که فقط شکسپیر . گوته نیست؟؟؟!!!!!!به نقل از reza.d :آخه كتاب ادبي داريم تا ادبي (از نظر شما)من كتاباي نويسنده هاي خارجي رو كم ميخونم ولي تا دلت بخواد كتاباي ادبي قديمي فارسي رو خوندم اين چيزي كه تو كتابايي كه شما ميگيد به نظر من ادبيات نيست اگه ادبيات غرب رو ميخوايد بشناسيد آثار شكسپير و گوته و خيلي از نويسنده هاي ديگه ميتونن مفيد باشن
کتاب 1001 سوال و جواب علمی بخش ادبیبه نقل از King Dain II :منبع؟
به نقل از reza.d :آخه كتاب ادبي داريم تا ادبي (از نظر شما)من كتاباي نويسنده هاي خارجي رو كم ميخونم ولي تا دلت بخواد كتاباي ادبي قديمي فارسي رو خوندم اين چيزي كه تو كتابايي كه شما ميگيد به نظر من ادبيات نيست اگه ادبيات غرب رو ميخوايد بشناسيد آثار شكسپير و گوته و خيلي از نويسنده هاي ديگه ميتونن مفيد باشن
درست میگیبه نقل از King Dain II :تا تعریفت از ادبیات چی باشه!تو اگه فاوست گوته یا اوتللویه شکسپیرو بخونی میفهمی که چه تاثیراتی تو الان دارن البته فاوست واقعا سنگینه.ولی هردوشون موضوعی تخیلی دارن البته اوتللو تخیلی نیس ولای مکبث تخیلیه که جزو کتابای برتر شدن.پس ادبیات تخیلیم ادبیاته!
به نقل از arman.a :سلام دوستان !
خب به نظرم تو انجمن کلاسیک این موضوع کم بود ، مارک تواین با نوشتن یه کتاب هایی مثل " شاهزاده و گدا" و "کلبه ی عمو تام " اسم خودش رو تو تاریخ به عنوان یه نویسنده ی توانمند ثبت کرد ، ولی کلا" دیدم تو جامعه خیلی ها با وجود اینکه شاهزاده و گدا رو خوندن و یا لااقل فیلمش رو دیدن ، زیاد اسم مارک تواین واسشون آشنا نیست ،
حالا بگذریم ، من خودم که شاهزاده و گدا رو که خوندم ، واقعا" جالب بود برام ، فکر می کردم پشت این داستانه ، نویسنده می خواسته یه چیز رو به تصویر بکشه ، حالا اگه می خواین خودمون اینجا بحث کنیم دربارش ..!!
پ.ن : کتاب کلبه ی عمو تام رو هنوز توفیق نشده بخونم ..، ولی دوستانی که خوندن ما رو مستفیض کنند از نظرشون ...!!
من نمی دونم چرا همش تام سایر رو اشتباه می گیرم با کلبه ی عمو تام ..؟بله منظورم تام سایر بود ، اشکال لفظیه ،به نقل از ستـاره :کلبه عمو تام از کی تا حالا مال مارک تواین شده و خودش و ما خبر نداشتیم؟ تا جایی که بنده میدونم و کتابی که الان توی جا کتابیه میگه ٬ کلبه عمو تام مال هریت بیچراستو هست و اون هم پای کتابش نمینویسه مارک تواین!
معروف ترین کتاب های مارک تواین هم (به جز شاهزاده و گدا) هکلبری فین و تام سایر هستن که فکر کنم تو انجمن بحث هست راجع بهشون...
به نقل از arman.a :پ.ن : کتاب کلبه ی عمو تام رو هنوز توفیق نشده بخونم ..، ولی دوستانی که خوندن ما رو مستفیض کنند از نظرشون ...!!
هر ۳ تاشو خوندم...هاکلبری فین رو بیشتر دوست داشتم..هرچند اون ۲ تا هم واقعا محشر بود ولی اینو بیشتر دوست داشتم...اینکه اینقد امینس و توی زندگی مردم و اینکه طنزش فاخره ! یعنی دقیقا تعریف طنز رو میتونید توی تک تک قسمتیش که میخندونه شما رو پیدا کنین....به یه نکتهٔ ریزه در اصل دردناکه اجتماعی اشاره کردهبه نقل از سیاوش :نظرتون راجع به کتاب های این نویسنده ی بزرگ چیه؟ :)
شاهزاده و گدا
تام سایر
هاکلبری فین
از کتاب های این نویسنده میباشد.