خوب بچه ها ميخوايم اينجا زيبايي هاي هر فصل رو بگيم تا بچه ها بدونن بهترين جايي كه توي هر فصل و هر ماه ميشه رفت كجاست ميخوام شما هم كمكم كنيد و كمكم اين ليستو اضافه كنيم
من از فصل بهار شروع ميكنم و شما هم هرچي اطلاعات درباره زيبايي هاي هر استان توي فصل بهار دارين بذارين
اردیبهشت ، لاله های واژگون خوانسار
در دامنه ی کوه های زاگرس ، درست در جنوب باختری استان مرکزی ، شهری است به نام «خوانسار» که در اردیبهشت ماه ، به ویژه نیمه اردیبهشت ، پر میشود از «لاله های واژگون». شهرستان کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری نیز در همین هنگامه از سال لاله های واژگونش دیدنی است. این گلها به گونه ی خودرو هر سال از دل خاک سر درمی آورند. ساقه ای بلند دارند و کاسبرگ های رشته رشته ی تابدار سبزرنگی ، گلهای سرخ سربه زیر لاله گون آن را دربرگرفته است. چون گلهای لاله مانند سر به زیر دارند به آنها لاله های واژگون می گویند.
پس از گل های گلاب کاشان که در همین فصل هر ساله گردشگران را به سوی می کشاند ، لاله های واژگون از گیرایی های گردشگری ایران است.
يه تقاضا از همه داشتم
وقتي اسم فصلو ميبرن بگن كدوم جاذبه گردشگري تو اون فصل ديدنيه و يه مختصر توضيحي دربارش بدن
اگه جاذبه هاش ناشناخته باشه خيلي بهتره
تیر ، جشن مردگان و کشتی لوچو در بابل
همه ساله در مازندران جشنی برگزار میشود بنام «مَردگون عید» یا جشن «مَردگان» که بر بلندی کوه های «بندپی» بابل با برگزاری کشتی باستانی «لوچو» همراه است و نیرومندی تیم های کشتی مازندران را باید در همین کشتی باستانی جستجو کرد. لوچو ، یک کشتی باستانی در مازندران است. گاهی پیش از نشا و گاهی پس از درو برنج برگزار می شود. شناخته ترین لوچوی مازندران ، در جشن مردگان ، 28 تیرماه برابر با 26 نوروزماه تبری بر بلندی کوه های البرز در روستای «لهر و شیخ موسی بندپی» بابل برگزار میشود که بسیار پرشور است.
در این روز مردم پس از شستشوی بدن و پوشیدن لباس پاکیزه به آرامگاه ها و امامزاده ها رفته و برای شادی روان درگذشتگان به دادودهش می پردازند. پس از آن در یک جا گردهم آمده ، به خوراک های محلی پخته ، به جشن شادمانی پرداخته ، در بلندی آتش افروخته و به کشتی پهلوانی لوچو می پردازند.
شايان جان ، سياوش جان ، لجند جان
جون من وقتي يه شهر و ماهو نام ميبرين يه عكس از اونجا بذارين و يه توضيحي هم بدين
هدف اين تاپيك معرفي مكانهاي زيباي شهرهاست
حالا اگه عكس دارين با توضيح كه خيلي خوبه ولي اگه مختصر توضيحي در مورد يه اتفاق دارين كه توي يه فصل خاص ميفته كافيه .
بازم ممنون از همكاريتون
والا ارومیه همه ی فصل هاش قشنگه فرق نداره کی بیایین ولی اوایل اردیبهشت و شهریور آب و هواش عالی میشه .
چند تا هم عکس پیدا کردم می ذارم لذت ببرید : ???
خب اولین عکس :
این عکس از قسمت های اطراف ارومیه هستش . ( تابستون )
روستای «دیلمان» یکی از روستاهای زیرمجموعه ی روستای «سیاهکل» گیلان است. اهالی این روستا برپایه ی گاهنمای گیلانی نیمه ی امردادماه «نوروز» را جشن می گیرند. در این جشن پرشور و ویژه ، اهالی این روستا با آیینی ویژه به آتش افروزی ، نیایش پروردگار به مناسبت آفریده ها پروردگار و محصولات و درخواست آمرزش برای درگذشتگان می پردازند. همزمان با تاریک شدن هوا ، گروهی از چوپانان و دام پروران گیلانی که در زبان محلی به آنها «گالش» می گویند ، با پوشیدن «شولا» لباس ویژه ی چوپانان ، آتش نوروز گیلان را برمی افروزند.
در این شب ، گالش ها ، بر بلندای کوه ها ، یعنی جاهایی که تمیز و پاکیزه هستند ، رفته و آتش را در آنجا روشن می کنند.
این جشن چند سالی است که با باشندگی پرشمار گیلانی و گردشگران برگزار میشود که حال و هوای ویژه ای به آن بخشیده است.
حتما ولي اينجور بحثا رو توي تاپيك گردشگري خراسان ميزنم
از همه ميخوام كه براي استانشون همچين تاپيكايي بسازن تا بچه ها هم اطلاعاتشون بالا بره هم بتونن جواب سؤالاشونو پيدا كنن
سیزدهم مهرماه که فرا میرسد در 40 کیلومتری باختر کاشان در «مشهد اردهال» شوری به پا میشود. در آنجا بنای امامزاده «سلطان علی بن محمد باقر» است که پیشینه ی آن به سده ی ششم هجری می رسد. در سالگرد شهادت امامزاده یعنی سیزدهم مهرماه مردم روستای فین کاشان و چند روستای دیگر یکی از قالیهای درون امامزاده را بیرون آورده و با هم به سوی چشمه ای که در آن نزدیکی است می برند. به دنبال این دسته ، گروهی دیگر که هر یک چوبدستی در هوا به نبردی نمادین با قاتل امامزاده می پردازند. برگزارکنندگان این آیین بیشتر ، مردان هستند که همه لباس های سیاه بر تن دارند.
در این روز مردم بسیاری از روستاهای پیرامون و شماری گردشگر هم برای بازدید می آیند. به شوند باشندگی شمار بسیاری از مردم ، در کنار برگزاری این آیین بازاری از دست فروشها برپا می شود.
همه ساله روستاییان به ویژه آنان که در شهرستان تفت و پیرامون آن ، باغ انار دارند در یک فراخوان خانوادگی ، خویشاوندان را فرامی خوانند تا به انارچینی بروند. این روستا جایی برای روییدن بهترین انارهای ایران است. انار اگر چیده نشود سال بعد ، انار کمتری به بار می نشیند.
این آیین از مهر آغاز و تا نیمه ی آبان دنبال می شود. در این آیین از زن و مرد ، پیر و جوان شرکت می کنند چه آنها که انار می چینند چه آنها که جعبه ها را با وانت می آورند و چه آنها که در حال پخت و پز برای ناهار انارچینان هستند.
فصل بهار و فصل پاییز تفت بسیار دیدنی است. کوچه های باغ های آن و سرسبزی آن در دل کویر ، گردشگران بسیاری را به سوی خود می کشاند. به ویژه فصل انارچینی و رنگارنگی درختان بسیار چشم نواز است.