چه فصلي براي سفر به كجا برويم ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr.eniac
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چه فصلي براي سفر به كجا برويم ؟

الان باید رفت تبریز و اردبیل و اون طرفا /m\

پاییز
شمال
لب دریا
من باشم و تو...
:)

اردیبهشت رامسر/تهران
بهمن کیش
آذر شیراز
بهتریییین مسافرت هایی بود که تو ایران رفتم:)

فروردین : جایی نرین بهتره :D
تیر : طرفای کلیبر (اذربایجان شرقی طبیعتش بی نظیره8->)
دی: مسکو (روسیه>))
بهمن / اسفند : کیش ><
اگر میخواهید شب های سیبری را تجربه کنید لازم به سفر خارج از کشور ندارید با ما همراه باشین ماه های ابان تا اسفند میتوانید سیبری را در چند شهر بسیار زیبای استان اذربایجان شرقی از جمله سراب تجربه کنید صبا پیشنهاد دات کام :D:D:D:D:D:D

اردیبهشت
بهشتِ همدان

کلا همه جا هر موقع در هر موقعیتی شمال بهترین گزینست :)):)):))

شمال رو تو تابستون بیاین آبپز می شین تو پاییز و زمستون جالب نیست ولی تو بهار خصوصا اردیبهشت عالیه:‌ )
شمال فقط دریا نیستا ! یکی از بهترین جاهایی که می تونین تو اردیبهشت برین ییلاق های بکر و زیباست*-* بهشتن (اما اگه یه جای واقعا دست نخورده برین امکاناتش کمه ولی به زیبایی هاش میارزه)
پ.ن: یکی از این روستا ها(همون ییلاق) فیلبند هست، حتما برین و اینکه عکساش تو اینترنت هست:‌)

الان باید میرفتین جنوب ک دگ سیل اینا اومده کنسله خونتون بمونید:/

هر جا میرید برید، فقط از عید تا آخر مهر جنوب نرید که بدبخت میشید:))
جنوب پاییز و زمستون غیر از دی و بهمن (چون به نظرم سرماش باز آزار دهنده میشه) برید، من خودم تعطیلات یکی دو روزه توی زمستون رفتم بوشهر و شهرای کوچیک همینجا و خوب بوده.
ما چندبار شهریور و مرداد رفتیم همدان همیشه هم خیلی بهمون خوش گذشت و هوا عالی بود، به شخصه عاشق همدانم(:
شمالم نرید تابستون رطوبت خیلی بالاست. (مخصوصا شهریور)
شهریور رفتیم تبریز، خیییلییی خوب بود همه چیزش منتها واسه ما سرد بود، هواش مثل الانه شهر خودمون بود، این بود که اذیت شدیم یه خورده.:D نتیجه اینکه اگه به سرما حساسید فصل سرما تبریز و اون طرفا نرید.
ولی حتما حتما همدان برید.

آخرین ویرایش:
توی این سایت کلی تورهای متنوع داره که قیمتش از سایت های دیگه ارزون تره https://arezoosafar.com/
ب علاوه اینکه خدمات هتل ها رو معرفی کرده که میتونید بهترین محل برای اقامتتونو انتخاب کنید :D

اینکه کجا بریم زیاد مهم نیس اینکه با کی بریم خیلی مهمه(شاید کلیشه باشه ولی من باهاش موافقم)
آدمش باشه سرکوچه هم بری برات لذت بخش ترین خاطره رو میسازه

خوب بچه ها ميخوايم اينجا زيبايي هاي هر فصل رو بگيم تا بچه ها بدونن بهترين جايي كه توي هر فصل و هر ماه ميشه رفت كجاست ميخوام شما هم كمكم كنيد و كمكم اين ليستو اضافه كنيم
من از فصل بهار شروع ميكنم و شما هم هرچي اطلاعات درباره زيبايي هاي هر استان توي فصل بهار دارين بذارين (;

اردیبهشت ، لاله های واژگون خوانسار

1265844374.jpg

در دامنه ی کوه های زاگرس ، درست در جنوب باختری استان مرکزی ، شهری است به نام «خوانسار» که در اردیبهشت ماه ، به ویژه نیمه اردیبهشت ، پر میشود از «لاله های واژگون». شهرستان کوهرنگ در استان چهارمحال و بختیاری نیز در همین هنگامه از سال لاله های واژگونش دیدنی است. این گلها به گونه ی خودرو هر سال از دل خاک سر درمی آورند. ساقه ای بلند دارند و کاسبرگ های رشته رشته ی تابدار سبزرنگی ، گلهای سرخ سربه زیر لاله گون آن را دربرگرفته است. چون گلهای لاله مانند سر به زیر دارند به آنها لاله های واژگون می گویند.
پس از گل های گلاب کاشان که در همین فصل هر ساله گردشگران را به سوی می کشاند ، لاله های واژگون از گیرایی های گردشگری ایران است.
شیراز رو بهتره تو اردیبهشت برید هم خلوته هم بییینهایت زیباست
همدان رو تو فصل تابستون‌پیشنهاد میدم برید
بوشهر ؛ قشم ؛ کیش و عسلویه هم تو اسفند و فروردین خوبن
مشهد هم شهریور ماه خوبه

شیراز رو بهتره تو اردیبهشت برید هم خلوته هم بییینهایت زیباست
همدان رو تو فصل تابستون‌پیشنهاد میدم برید
بوشهر ؛ قشم ؛ کیش و عسلویه هم تو اسفند و فروردین خوبن
مشهد هم شهریور ماه خوبه
مشهد هر موقع میرین تو تعطیلات نرین
خیلی شلوغ میشه مخصوصا حرم . مثلا اگه رو های وسط هفته برین میتونین راحت دستتونو به ضریح برسونین و ببوسینش ولی روز های خاص مثل ماه رمضون یا عاشورا فقط میتونی از دور ببینیش و بری نزدیک ضریح فقط پرس میشی و استخون هات میشکنه
من یبار تو حرم شب قدر قبل مراسم های حرم رفتم ضریح یکی از دستام در رفت و بی حس شدش =))
موج های آبی هم تابستونا و عید قیمتاش حدودا 3 برابر پاییزه

مشهد هر موقع میرین تو تعطیلات نرین
خیلی شلوغ میشه مخصوصا حرم . مثلا اگه رو های وسط هفته برین میتونین راحت دستتونو به ضریح برسونین و ببوسینش ولی روز های خاص مثل ماه رمضون یا عاشورا فقط میتونی از دور ببینیش و بری نزدیک ضریح فقط پرس میشی و استخون هات میشکنه
من یبار تو حرم شب قدر قبل مراسم های حرم رفتم ضریح یکی از دستام در رفت و بی حس شدش =))
موج های آبی هم تابستونا و عید قیمتاش حدودا 3 برابر پاییزه
دوازده سالم بود یه بار رفتیم حرم دنده هام داشت میشکست. این موضوعو درک نمیکنم جدی چرا باید حتما بری دست بزنی تا حاجت بگیری؟ مگه خدا و پیغمبر و غیره نمیتونن حرف دل آدمو بیرون حرم بشنون؟ یا حداقل یکم دورتر ضریح دعا کن. مردمو نکش

زمستون : جنوب
تابستون : تبریز
بهار : شمال
پاییز : اصفهان و...

• لایک
امتیازات: ROSEE
اردیبهشت: دره ارغوان،درگز (بسیار سرسبزه و اوایل اردیبهشت مناطق مرتفع برف هم گرفته
خرداد: یزد (خیلی احمقانس ولی خیلی حال میده با وجود گرما)

Back
بالا