• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چه فصلي براي سفر به كجا برويم ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr.eniac
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چه فصلي براي سفر به كجا برويم ؟

الان باید رفت تبریز و اردبیل و اون طرفا /m\

پاییز
شمال
لب دریا
من باشم و تو...
:)

اردیبهشت رامسر/تهران
بهمن کیش
آذر شیراز
بهتریییین مسافرت هایی بود که تو ایران رفتم:)

فروردین : جایی نرین بهتره :D
تیر : طرفای کلیبر (اذربایجان شرقی طبیعتش بی نظیره8->)
دی: مسکو (روسیه>))
بهمن / اسفند : کیش ><
اگر میخواهید شب های سیبری را تجربه کنید لازم به سفر خارج از کشور ندارید با ما همراه باشین ماه های ابان تا اسفند میتوانید سیبری را در چند شهر بسیار زیبای استان اذربایجان شرقی از جمله سراب تجربه کنید صبا پیشنهاد دات کام :D:D:D:D:D:D

اردیبهشت
بهشتِ همدان

کلا همه جا هر موقع در هر موقعیتی شمال بهترین گزینست :)):)):))

شمال رو تو تابستون بیاین آبپز می شین تو پاییز و زمستون جالب نیست ولی تو بهار خصوصا اردیبهشت عالیه:‌ )
شمال فقط دریا نیستا ! یکی از بهترین جاهایی که می تونین تو اردیبهشت برین ییلاق های بکر و زیباست*-* بهشتن (اما اگه یه جای واقعا دست نخورده برین امکاناتش کمه ولی به زیبایی هاش میارزه)
پ.ن: یکی از این روستا ها(همون ییلاق) فیلبند هست، حتما برین و اینکه عکساش تو اینترنت هست:‌)

الان باید میرفتین جنوب ک دگ سیل اینا اومده کنسله خونتون بمونید:/

هر جا میرید برید، فقط از عید تا آخر مهر جنوب نرید که بدبخت میشید:))
جنوب پاییز و زمستون غیر از دی و بهمن (چون به نظرم سرماش باز آزار دهنده میشه) برید، من خودم تعطیلات یکی دو روزه توی زمستون رفتم بوشهر و شهرای کوچیک همینجا و خوب بوده.
ما چندبار شهریور و مرداد رفتیم همدان همیشه هم خیلی بهمون خوش گذشت و هوا عالی بود، به شخصه عاشق همدانم(:
شمالم نرید تابستون رطوبت خیلی بالاست. (مخصوصا شهریور)
شهریور رفتیم تبریز، خیییلییی خوب بود همه چیزش منتها واسه ما سرد بود، هواش مثل الانه شهر خودمون بود، این بود که اذیت شدیم یه خورده.:D نتیجه اینکه اگه به سرما حساسید فصل سرما تبریز و اون طرفا نرید.
ولی حتما حتما همدان برید.

آخرین ویرایش:
Back
بالا