• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آخرین کتابی که خوندید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آخرین کتابی که خوندید؟

آخرین کتابی که خوندم"بلندی های بادگیر "نوشته ی امیلی برونته
محشر بود!
عالی :لایک

یک مجموعه 24 جلدی که البته یک مطالعه کاری بود
مدیریت بهره وری و کیفیت به قلم جمعی از نویسندگان
به سفارش سازمان ملی بهره وری-انتشارات بصیر
مهندسای صنایع حتما بخوننش

البته امروز دو سه تا غزل از حافظ میخوندم

الان دارم یه مچموعه 12 جلدی شامل کتاب های هری پاتر و بیدل قصه گو(که توسط رولینگ نویسنده هری پاتر نوشته شده) و کتاب ها نقد هری پاتر رو میخونم. واقعا معرکست. هم کتاباش، هم فیلماش، هم نویسندش. الته بیخود نیست که الان محبوب ترین نویسنده کل دنیا در تمام تاریخ شده. 8-^

الان دارم کتاب «Deitel & Deitell» ترجمه ی مهندس بهرام پاشایی رو می خونم. :-" :-"

• لایک
امتیازات: vesta

آخرين كتابي كه خوندم پيرمرد ودريا اثر ارنست همينگوي بود.
درمورد يه پيرمرد كوبايي كه براي صيد يه ماهي بزرگ به دريا ميره و كتاب داستان تلاش سه روزه اين پيرمرد براي شكار ماهيه.
داستانش جالب و در خور تحسين بود. :)
در حال حاضر هم دارم كتاب خوشه هاي خشم اثر جان اشتاين بك رو ميخونم كه درمورد يه خونواده امريكاييه كه زميناشونو در اوكلاهما ازشون ميگيرن واونا مجبور ميشن براي كار به كاليفرنيا برن.

« هزار خورشید ِ تابان _ خالد حسینی »

بسیار کتاب ِ زیبا و عمیقی بود . فضا کاملا خاکستری بود ، کسی خوب ِ خوب یا بد ِ بد نبود . کمی ازین نظر (کمی) مثل ِ باد بادک باز (اثر ِ دیگری از این نویسنده) بود .
پیشنهاد می کنم .

+ بنده این کتاب رو ، در فرجه ی امتحان ِ زیست ، آن هنگام که دوستان مشغول جویدن ِ کتابِ فیزیک بودند مطالعه فرمودم . بسیار هم راضیم .

آخرین کتابی که خوندنش رو شروع کردم و هنوز دارم میخونمش، کتاب "مارک و پلو" منصور ضابطیانه.
یکی دو سال پیش که چاپ شد دوست داشتم بخرمش ولی تازه این نمایشگاه کتاب خریدمش و خیلی دوستش دارم.
منصور ضابطیان(که احتمالا می شناسیدش از نویسنده های چلچراغه و مجری برنامه رادیو هفت) شرح سفرهای زمان جوانیش رو به کشورهای مختلف نوشته. خیلی جالبه و آدم رو آشنا می کنه با کشورهای مختلف از دید یه آدم هم سن و سال خودش در اون زمان :دی
کلا خوندنش رو توصیه می کنم اگر دوست دارید در مورد بقیه کشورها بدونید واگر دوست دارید بدونید که چه جوری میشه ارزون سفر کرد این کتاب رو بخونید :)

پ.ن: استیو جابز که نوشتن خیلی خوبه! من این کتابو واسه روز پدر واسه بابام خریدم :)

آخرین کتابی که خواندم
همین هفته ی پیش بود
کتاب"روی ماه خدا را ببوس"
فوق العاده
البته من خودم هم هنوز دغدغه های پسر داستان رو دارم
و شاید فقط کمی اعتقاداتم رو محکم کرده باشه
به نظر من نویسنده خوب داستانو تموم کرد

آخرین کتابی که خوندم ...
کتاب تو تویی ؟؟ مجموعه داستان کوتاه بود جلد دومش ..ترجمه ی امیررضا آرمیون
داستاناش قشنگـــ بود : )