آخرین کتاب عطش مبارزه بود از سوزان کالینز با ترجمه ی خانم سعادت.کتاب جالبیه.با اینکه از همون اول میشه آخر داستان رو حدس زد ولی این جریان داستانه که آدمو جذب می کنه.به شخصه از حکومتی که توی این کتاب وجود داره خوشم میاد و بی صبرانه منتظرم تا ببینم سرانجام این حکومت چی میشه.فکر کنم تعطیلات عید جلد دومش رو هم بخونم.
برای یک روز دیگر از میچ آلبوم.
کتاب فضای جالب داشت وو خیلی وقت ها وقتی به قسمت " جاهایی که من پشت مادرم نایستادم" میرسید یاد خودم می افتادم!
خواننده رو وادار میکنه به مادرش فکر کنه
و قبل اینکه از دستش بده قدرش رو بدونه.
آگاتا کریستی - شب بی پایان
قشنگ بود ، داستان زندگی یه پسر از یه خانواده متوسط (یا فقیر در واقع ! ) خواسته هاش و رویاهاش
بعد الان بخوام بگم کل داستانو لو میدم دیه :د
کلا جالب بود دیه فکر میکردی این طرف آدم خوبس اون یکی ادم بده بعد اخر داستان میبینی کلا اشتباه میکردی
همینا دیه خوب بود #راضی !
روی ماه خداوند را ببوس..از مصطفی مستور
به نظر من میتونه کمک کنه ک دیدمون رو ی خرده عوض کنیم..درباره اینکه آیا خدایی وجود داره یا نه>؟خدا در لحظه لحظه زندگی ما حضور داره ..ی خرده بیشتر توجه کنیم
"زنده باد کاتالونیا"
نویسنده:جرج اوروِل
خب هنوز تمومش نکردم ولی تا اینجا که خوندم میتونم بگم عالیه توصیف های جرج اورول عالیه اصن...در عین حال که به جزئیات پرداخته و سعی کرده چیزی رو که میدیده تصویر کنه،زیادی در مورد یه صحنه حرف نزده و حوصله سر بر نشده ماجرا
کلا در مورد جنگ داخلی اسپانیا بین ملی گرا ها و جمهوری خوا ها ست که جرج اورول در جبهه جمهوری خواها میجنگه.
جمهوری خواها خودشون شامل آنارشیست ها و کمونیست ها هستن و ملی گرا ها هم عمدتا فاشیست(فاشیست های طرفدار فرانکو)
برخلاف اسم کتاب،جرج اورول سعی نداره ایدئولوژی جمهوری خواها رو بالا ببره و در مقابل فاشیست ها رو بکوبه(در واقع اورول اصلا از فاشیست ها و ایدئولوژی شون چیزی نمیگه و بیشتر سعی داره اتفاقاتی که اطرافش میفته و مربوط به جمهوری خواهاست رو روایت کنه که اتفاقا در ستایش جمهوری خواها نیست و خیلی جاها ازشون انتقادات تندی کرده و به خیلی چیزا هم معترض بوده.اورول اینجا سعی در ستایش "مردم"کاتالان،ایستادگیشون،اخلاقشون و عادت هاشون داره.مسئله مهم دیگه هم اینه که اورول خیلی بی پرده از جبهه ها حرف میزنه و اصلا سعی نمیکنه خودسانسوری کنه یا از جنگ چهره خوبی نشون بده یا به خاطر ستایش مقاومت مردم ضعف های بیشمار شبه نظامیان رو بپوشونه)
همین دیگه!
کتاب مأمور سیگاری خدا از محسنحسام مظاهری که در رشتهی جامعهشناسی تحصیل کرده است و سعی داشته داستانهایی کوتاه با رویکرد اجتماعی را برای مخاطبان بنویسه. داستانهایی که حالتی مستند دارد و براساس واقعیت اند.پیشنهاد میکنم بخونید :)