- شروع کننده موضوع
N.M
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات فارسی
شاهنامه یکی از بزرگترین اثرای ادبیات پارسیه!
دیدم جاش واقعا خالیه که بشینیم دربارش بحث کنیم!
من امروز اینو تو سایت حضرت والا مامبو جامبوخوندم گفتم شما هم بخونین:
رستم از وجود پسرش سهراب آگاه نبود ، پسری از تهمینه. رستم برای مدتهای طولانی شاهزاده تهمینه را ندید
و از وجود پسرش خبری نداشت.تا اینکه سهراب و رستم در میدان جنگ رو در روی یکدیگر قرار گرفتند.
این دو در دو جناح رو در روی یکدیگر جنگیدند در حالی که رستم نمیدانست پسری دارد ولی سهراب از مادرش
شنیده بود پدرش رستم است.در جنگی تن به تن بین این دو پهلوان ، رستم سهراب را به زمین کوبید ، کوبیدنی
که او را به کام مرگ کشاند در آخرین لحظات زندگی سهراب ، او از عشقش به پدرش رستم گفت و اینجا بود
که رستم حقیقت را دریافت.حقیقتی تلخ ، او پسرش را با دستان خود کشت…
تلاش پدر برای نجات پسر بی نتیجه ماند تا جایی که در قلب تاریخ باقی ماند : ‘نوشدارو پس از مرگ سهراب”.
داستان سهراب و رستم غمانگیزترین اپیزود شاهنامه است.
نظرتون چیه دربارش ببحثیم؟
دیدم جاش واقعا خالیه که بشینیم دربارش بحث کنیم!
من امروز اینو تو سایت حضرت والا مامبو جامبوخوندم گفتم شما هم بخونین:
رستم از وجود پسرش سهراب آگاه نبود ، پسری از تهمینه. رستم برای مدتهای طولانی شاهزاده تهمینه را ندید
و از وجود پسرش خبری نداشت.تا اینکه سهراب و رستم در میدان جنگ رو در روی یکدیگر قرار گرفتند.
این دو در دو جناح رو در روی یکدیگر جنگیدند در حالی که رستم نمیدانست پسری دارد ولی سهراب از مادرش
شنیده بود پدرش رستم است.در جنگی تن به تن بین این دو پهلوان ، رستم سهراب را به زمین کوبید ، کوبیدنی
که او را به کام مرگ کشاند در آخرین لحظات زندگی سهراب ، او از عشقش به پدرش رستم گفت و اینجا بود
که رستم حقیقت را دریافت.حقیقتی تلخ ، او پسرش را با دستان خود کشت…
تلاش پدر برای نجات پسر بی نتیجه ماند تا جایی که در قلب تاریخ باقی ماند : ‘نوشدارو پس از مرگ سهراب”.
داستان سهراب و رستم غمانگیزترین اپیزود شاهنامه است.
نظرتون چیه دربارش ببحثیم؟