N.M لنگر انداخته ارسالها 3,605 امتیاز 13,364 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات فارسی 2010/8/18 #21 پاسخ : گرفتن رای برای بازگشایی تاپیک مشاعره & به نظر منم بهتره بره تو گفت و شنود اجتماعی!
Legend کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,329 امتیاز 2,204 نام مرکز سمپاد علامه حلی بدون شماره! شهر طهرون سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه مهندسی عمران 2010/8/31 #22 پاسخ : گرفتن رای برای بازگشایی تاپیک مشاعره & خوب ببریدش تو گفت وشنود؟!! ولی در مورد شعر بودنش یا نه؟!! باید بگم شعر هست ولی به صورت عامیانه؟!! که قشنگ تره؟!! یعنی همون چیزی که فرشید گفت؟!!
پاسخ : گرفتن رای برای بازگشایی تاپیک مشاعره & خوب ببریدش تو گفت وشنود؟!! ولی در مورد شعر بودنش یا نه؟!! باید بگم شعر هست ولی به صورت عامیانه؟!! که قشنگ تره؟!! یعنی همون چیزی که فرشید گفت؟!!
nima_nv کاربر فوقفعال ارسالها 146 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد مدال المپیاد کلاس های المپیاد زیست رو میرم شاید فرجی شد .... 2010/8/31 #23 پاسخ : گرفتن رای برای بازگشایی تاپیک مشاعره رپ من که خودم اونجا پست میدادم :-[ اما الان که فک میکنم میبینم واقعا به هیچ دردی نمیخوره الببته از خیلی از تاپیک هایه گفت و شنود ارزشش بیشتره....... O0 اگه تو گفت و شنود میشه بذارینش لطفا"
پاسخ : گرفتن رای برای بازگشایی تاپیک مشاعره رپ من که خودم اونجا پست میدادم :-[ اما الان که فک میکنم میبینم واقعا به هیچ دردی نمیخوره الببته از خیلی از تاپیک هایه گفت و شنود ارزشش بیشتره....... O0 اگه تو گفت و شنود میشه بذارینش لطفا"