• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی منابع ، مِتُد ، آموزشگاه های آموزش زبان فرانسوی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع vesal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یادگیری فرانسه

آقا میشه یکی قاعده ی استفاده از un\une\des برای چه مووقعیه ، la\le\les برای چه موقع هایی استفاده میشه رو توضیح بده :-< (مذکر مونث رو نه ـا)

به نقل از HiTrO :
آقا میشه یکی قاعده ی استفاده از un\une\des برای چه مووقعیه ، la\le\les برای چه موقع هایی استفاده میشه رو توضیح بده :-< (مذکر مونث رو نه ـا)

اگر اسم نکره باشه un/une/des
اگر معرفه باشه la/le/les
مثلا:
l'économie d'un pays
اقتصاد اینجا معرفه اس پس le اومده و یک کشور یعنی هر کشوری نکره است پس un اومده

کلاس فرانسه تو تهران طرفای خیابون دولت یا پاسداران کسی سراغ داره ؟ :-?

به نظرمن اگه کلاس برین بهتره،به هرحال من چندتاجله به فرانسه وباترجمه میزارم براتون:
Parle si tu as des mots plus forts que le silence, ou garde le silence . Euripide

صحبت کن اگرسخنانت قوی تراز سکوت است در غیر اینصورت سکوت کن

Un héros n’est pas plus brave qu’un homme ordinaire, mais il est brave quelques minutes de plus . Ralph Waldo Emerson

یک قهرمان شجاع تر از یک انسان معمولی نیست ولی چند دقیقه بیشتر شجاع است

la simplicité est la sophistication suprême . Léonard De Vinci

سادگی بالاترین حد پیچیدگی است

سلام بچه ها...
مدرسه ما به تازگی آموزش زبان فرانسه رو هم به لیست درساش اضافه کرده...یک تک ساعت در هفته که میشه هر دوهفته یه بار دوساعت...
هفته پیش اولین جلسه برگزاری کلاسا بود ولی خوب دبیر سر کلاس ما نیومد و رفت اون یکی کلاس...هفته آینده ما دوساعت باهاش داریم...
فک نمیکنم چندان درس سختی باشه هر چند به تازگی همه چیز برام روشن میشه...بقیه ماجرارو بعدا بهتون میگم شما هم در جریان باشید!!!

سلام بچه ها...
به نظر من اصلن اونقد که همه میگین کلاس نیازه، نیازی بهش نیست.
من خودم کلاس نمیرم و دارم تو خونه کتابای فرانسه گام به گام (دکتر محمد غیاثی) رو میخونم. توش تلفظای درستم داره.
معنی هم داره البته!
کلن چون نویسندش ایرانیه آموزشش با روحیه ی ما سازگاره. مشکلی هم ندارم.
کتاباش 4 تاس. اینا رو که تموم کنین خیلی راحت میتونین کتابای refle و cofe cream رو بخونید که تو آموزشگاها تدریس میشه و کَمکی سخت تره.
تا دلتون بخواد هم میتونین آهنگ و فیلم زبان فرانسه دانلود کنین تا گوشتون آشنا بشه. ولی خداییش از انگلیسی راحت تره ;)

به نقل از محمّد :
سلام

برای یادگیری زبان فرانسه چه روشی پیشنهاد می‌کنید؟ بریم آموزشگاه یا خودمون بخونیم؟ از چه منابعی استفاده بکنیم؟

فرانسوی خوندن خیلی سخت‌تر از انگلیسیه؟

من کانون زبان ایران رفتم و خیلی راضی بودم. کتاب Reflect (قفله تلفظ می شود) را با DVd آموزشی مفید می دانم،که بسیار کاربردی تر از (cafe creme) است. مسلما کلاس برای تلفظ شما لازمه. با کتاب "آموزش زبان فرانسه در 60 روز) بخشی از نیازهای گرامری شما رفع می شه.

فرانسه قواعد پیچیده تری نسبت به انگلیسی داره،اما دانستن انگلیسی بسیار بسیار در یادگیری فرانسه کمک می کنه،چون در خیلی از کلمه ها مشترکند و تنها املا و تلفظشان تفاوته.

به نظرم یادگیری فرانسه بدون کلاس رفتن(حداقل برای شروع) خیلی سخت و حتی شاید غیر ممکنه. فک نکنم کسی بتونه به راحتی خودش تلفظ کلمات و قاعده هاشو یاد بگیره. همین طور بعضی چیزا تو فرانسه هست که تو فارسی یا انگلیسی معادل نداره و درکش برای ما سخته. مثلا خیلی ها تو درک article partitif مشکل دارن.

كسي كتاب taxi خونده؟!
من شنيدم بهتر از cafe س.

من چندتا متود رو تجربه کردم، alter lego به نظرم از همه بهتره اما سنگین تره و خودت واقعا باید با جدیت کار کنی وگرنه توش میمونی.

Back
بالا