- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
این مطلب رو دقیقا از وبلاگ علوم پایه که یکی از وبلاگ های فعال دانش آموزان سمپاد هستش نقل قول می کنم. اگر به تعداد کامنت ها نگاه کنید متوجه میشین که چرا میگم فعال.
34 نفر دانش آموز در مرحله دوم چهارمین المپیاد نجوم کشور پذیرفته شدند.
* تهران: 11 نفر، دبیرستان علامه طباطبایی گویا 5 نفر است.
* تبریز: 9 نفر
دبیرستان شهید مدنی (مدرسه خودمان): 7 نفر
رامیاد حدیدی (مدال نقره کشوری): سال سوم
احسان کاکائی (مدال برنز کشوری): سال سوم
نیما چرتاب سلطانی: سال سوم
آرمین هدائی: سال سوم
فرشید یوسف زاد: سال سوم
احسان عابدی: سال اول
علی علی یاری: سال اول
دبیرستان فرزانگان:
پروانه غفاری: سال سوم
پروین تیموری : سال سوم
* قم و شیراز و کرج: 3 نفر
* اصفهان : 2 نفر
* ری و مشهد و رفسنجان: 1 نفر
---------------- هنوز اعتراض ها نیز باقی است، تبریزی های عصبانی هم داریم ------------------
حالا نظرتون رو به دوتا از کامنت های جلب می کنم :
سر تعظيم ايران در مقابل تبریز!
چه عنوان مسخره ای!
بله آقای صدر الدینی فکر کردین که هنر کرده اید من یک طرفه قضاوت نمی کنم
اون چیزی هایی که باعث موفقیت می شن را در چی می دونین ؟آیا جو موثر نیست؟آیا دانستن منابع موثر نیست؟من حتی تا آخر پاییز نمی دانستم واقعا چه کتابهایی را باید بخوانم. حتی همین نجوم کروی وهالیدی را.هزار بار بدون اغراق هزاران بار از خودتان منابع را پرسیدم ام چه موقع جواب دادید؟ چند بار ایمیل زدم ...اری همه چیز برای تبریزی ها مهیا است ......شما حسابشو بکنین من اان اگر یک سوال برام پیش بیاد باید از کی بپرسم؟من سوالها از شما پرسیدم ولی جوابای شما یک خط هم نیود!
خوب برادر عزیز و گرامی تا موقعی شرایط مساوات نیست قضاوت نادرست است
در ضمن باید تیریز این قدر قبولی می داد
آیا فرقی نیست بین کسانی که معلم دارند وکسانی ندارند؟!!!!!!!!!
حتما می گید کورشین معلم داشته باشین
البته معلم نه به عنوان درس دهنده بلکه به عنوان هدایت کننده..چون مطالب را از یک المپیادی انتظار می ره که خودش بخواند ودر ان شکی نیست
تقصیر من چیه که مدیر مدرسمون نمی دونه المپیاد چند مرحله ای است ؟
با این حال من مرحله2 قبول شدم.
برادر انصاف ده وقدری تامل کن!
مقابل تبریز!
چه عنوان مسخره ای!
اون چیزی هایی که باعث موفقیت می شن را در چی می دونین ؟آیا جو موثر نیست؟آیا دانستن منابع موثر نیست؟من حتی تا آخر پاییز نمی دانستم واقعا چه کتابهایی را باید بخوانم. حتی همین نجوم کروی وهالیدی را.هزار بار بدون اغراق هزاران بار از خودتان منابع را پرسیدم ام چه موقع جواب دادید؟ چند بار ایمیل زدم ...اری همه چیز برای تبریزی ها مهیا است ......شما حسابشو بکنین من اان اگر یک سوال برام پیش بیاد باید از کی بپرسم؟من سوالها از شما پرسیدم ولی جوابای شما یک خط هم نیود!
البته معلم نه به عنوان درس دهنده بلکه به عنوان هدایت کننده..چون مطالب را از یک المپیادی انتظار می ره که خودش بخواند ودر ان شکی نیست
و حالا جواب مدیر وبلاگ آقای صدرالدینی :
آقای فرمول ...
بله من اعتراف می کنم من چندان کاری به دانش آموزان دیگر نقاط ایران ندارم، برای من تنها و تنها مهم سرزمین خودم هست.
در ضمن تبریزی ها حتی یک معلم هم نداشتند، یک نفر بالای 18 سال با آنها کار نکرد. جو داریم و خودمان جو را درست کردیم، شما هم می توانید درست کنید.
حالا مکالمه این دونفر خیلی توی این وبلاگ ادامه داره. اما هدف من از این مطلب جواب آقای صدرالدینی بود.
یادم یک بار مـهمّد توی همین سمپادیا ازم پرسید فکر می کنی دلیل اصلی موفقیت مدارسی مثل تبریز چیه ؟ یکی از دلایلی که گفتم جو سالم و قوی بود. حالا این مطلب شاهدی برای حرف منه.
تاحالا فکر کردین که چرا جو مدرستون خرابه ؟ چطوری میشه درستش کرد ؟ تاحالا سعی کردین درستش کنین ؟
مهم ترین چیز یادم رفت. به تمام بچه های سخت کوش تبریز تبریک می گم. من اون جا دوستای زیادی دارم. امدیوارم همشون موفق بشن. به هرچی برسن حقشونه. بچه های قوی و باارده و مصمم.
34 نفر دانش آموز در مرحله دوم چهارمین المپیاد نجوم کشور پذیرفته شدند.
* تهران: 11 نفر، دبیرستان علامه طباطبایی گویا 5 نفر است.
* تبریز: 9 نفر
دبیرستان شهید مدنی (مدرسه خودمان): 7 نفر
رامیاد حدیدی (مدال نقره کشوری): سال سوم
احسان کاکائی (مدال برنز کشوری): سال سوم
نیما چرتاب سلطانی: سال سوم
آرمین هدائی: سال سوم
فرشید یوسف زاد: سال سوم
احسان عابدی: سال اول
علی علی یاری: سال اول
دبیرستان فرزانگان:
پروانه غفاری: سال سوم
پروین تیموری : سال سوم
* قم و شیراز و کرج: 3 نفر
* اصفهان : 2 نفر
* ری و مشهد و رفسنجان: 1 نفر
---------------- هنوز اعتراض ها نیز باقی است، تبریزی های عصبانی هم داریم ------------------
حالا نظرتون رو به دوتا از کامنت های جلب می کنم :
سر تعظيم ايران در مقابل تبریز!
چه عنوان مسخره ای!
مقابل تبریز!
چه عنوان مسخره ای!
و حالا جواب مدیر وبلاگ آقای صدرالدینی :
آقای فرمول ...
بله من اعتراف می کنم من چندان کاری به دانش آموزان دیگر نقاط ایران ندارم، برای من تنها و تنها مهم سرزمین خودم هست.
در ضمن تبریزی ها حتی یک معلم هم نداشتند، یک نفر بالای 18 سال با آنها کار نکرد. جو داریم و خودمان جو را درست کردیم، شما هم می توانید درست کنید.
حالا مکالمه این دونفر خیلی توی این وبلاگ ادامه داره. اما هدف من از این مطلب جواب آقای صدرالدینی بود.
یادم یک بار مـهمّد توی همین سمپادیا ازم پرسید فکر می کنی دلیل اصلی موفقیت مدارسی مثل تبریز چیه ؟ یکی از دلایلی که گفتم جو سالم و قوی بود. حالا این مطلب شاهدی برای حرف منه.
تاحالا فکر کردین که چرا جو مدرستون خرابه ؟ چطوری میشه درستش کرد ؟ تاحالا سعی کردین درستش کنین ؟
مهم ترین چیز یادم رفت. به تمام بچه های سخت کوش تبریز تبریک می گم. من اون جا دوستای زیادی دارم. امدیوارم همشون موفق بشن. به هرچی برسن حقشونه. بچه های قوی و باارده و مصمم.