به نقل از Y@$h@R21173 :و اینکه دیگه نرم افزاری که برای حلشون استفاده میکنید که راحت باشه رو معرفی کنید ???
میدونم ، منظورم اصلا اون نبود خانم معاونبه نقل از نیـلوفر :قراره نرم افزار استفاده نکنیم . چون اون جوری ، دیگه فایده نداره و راحت حل می شه .
ok okبه نقل از Y@$h@R21173 :میدونم ، منظورم اصلا اون نبود خانم معاون
اونطوری که دیگه فایده نداره [-(
منظورم مثلا این بود اونایی که سوال یا جواب میذارن اسکن میکنن یا اصلا با خود PC با نرم افزارای مختلف مثه :
paint !!!!و photoshop CS4 ، image editor و هزاران نرم افزار برای دستکاری و رنگ آمیزی در عکس ها!!!!
استفاده میکنن
آشنا بشیم
گرفتید که دیگه انشاالله ؟
ببخشید شاید توضیحات من نامفهوم بوده:-ss
علیک سلامبه نقل از نیـلوفر :صاحب تاپیک یه ذره بیاد تاپیکو بالا بیاره دیگه . آقای یاشار مگه قرار نبود همکاری کنید ؟ چرا تاپیک خوابید پس ؟
سلام علیکمبه نقل از Y@$h@R21173 :علیک سلام
خب معلومه که من میخواستم فعالیت کنم ولی هیچکی تا حالا علنن منو به گروه شما دعوت نکرده بود so با خودم گفتم پرروییه!!! :-[
من الان دارم این آخریو حل میکنم ، یعنی الان که نه!!! 1 هفتست دارم کار میکنم روش!!! :-\
انقد داغون بود مجبور شدم print اش کنم و اگه بخوام بذارم باید scan اش کنم!!!
خیلی جلو رفتم ولی هنوز تموم نشده!!!! (
خیلی زیاده، بزرگه
اگه کسی جوابشو بذاره من خودکشی میکنم!!!چون دهنم به عبارتی تاکسی سرویس شده
قول میدم هرچه زودتر تمومش کنم :)
به نظرم قبلیه رو تموم کنیم ، بعد ! قراره هر هانجیه ای رو حداقل دو سه نفری حل کنیم !به نقل از A.G Boy :هر کی اینو حل کنه یه مثبت بهش میدم
http://up.iranblog.com/Files7/c29295e699ea43e4a60d.png
میگم خسته نمیشی یـــــــــــــــک مثبت میخوای بدی؟به نقل از A.G Boy :هر کی اینو حل کنه یه مثبت بهش میدم
http://up.iranblog.com/Files7/c29295e699ea43e4a60d.png
به نقل از نیـلوفر :سلام علیکم
کسی این جا دعوت نکرده از کسی ! همه سرشون انداختن پایین ، اومدن تو تاپیک
قرار نیست به هیچ وجه تنهایی حلش کنید .
قراره هر کسی یه تیکه شو حل کنه که هم لذت بازی دسته جمعی باشه ، هم به یه نفر خیلی فشار نیاد .
شما اگه لطف کنید تا همین جا که تا حالا حل کردید رو بذارید ، خیلیم خوبه !
اون لاین رو برای راهنمایی واست میذارم که ببینی درسته!به نقل از lof :خب الان اون قسمت كه نوشته به صورت عمودي ١١٥٨١١ اون ٢ تا ١ آخري رو آخه جايي واسش نيست كه بزاريم!
خودت يه نيگا بنداز
اگه درست هم هست بگو اون قسمت رو چطوري بايد رنگ كنيم
مرسي![]()
نه خواهر! نه!به نقل از Captain. Pisko :عزیزه من اونجایی که 5 رو گذاشتی جلوی صفر های افقی رو پر کردهجونه تو راس می گم مشکل داره
![]()