عضویت در شورأهای سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع TnT
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : عضویت در شورأهای سمپادیا

به نقل از Samaneh.Z :
این 10 روز از تاریخ زمان عضویت که نیست نه؟؟
10 روز زیاده!
فکر نمیکنم زیاد باشه ! ما افراد زیادی داریم که بیشتر از 10 روز تو سایت فعالیت داشتن و فکر میکنم این افراد به خاطر مدت زمان حضور بیشترشون به همون دلایلی که گفتم بیشتر بتونن به سایت و اهداف شورا ها کمک کنن !

دوستان عزیز توجه کنید ! برای عضویت در شورا بایستی حداقل دارای 10 روز فعالیت و 500 پست باشین ! برای همین قبلا از اعلام آمادگی از اینجا مجموع مدت زمان حضور کاربر در انجمن ها( حداقل 10 روز ) و مجموع ارسال ها ( حداقل 500 ارسال ) تون رو کنترل کنید لطفا !
بعضی از دوستانی که اینجا اعلام آمادگی کردن به خاطر نداشتن شرایط در رای گیری وارد نمیشن !

• لایک
امتیازات: TnT

به نقل از نــيما :
فکر نمیکنم زیاد باشه ! ما افراد زیادی داریم که بیشتر از 10 روز تو سایت فعالیت داشتن و فکر میکنم این افراد به خاطر مدت زمان حضور بیشترشون به همون دلایلی که گفتم بیشتر بتونن به سایت و اهداف شورا ها کمک کنن !

دوستان عزیز توجه کنید ! برای عضویت در شورا بایستی حداقل دارای 10 روز فعالیت و 500 پست باشین ! برای همین قبلا از اعلام آمادگی از اینجا مجموع مدت زمان حضور کاربر در انجمن ها( حداقل 10 روز ) و مجموع ارسال ها ( حداقل 500 ارسال ) تون رو کنترل کنید لطفا !
بعضی از دوستانی که اینجا اعلام آمادگی کردن به خاطر نداشتن شرایط در رای گیری وارد نمیشن !

ولی زمان بودن تو سایت نمیتونه معیار خوبی باشه!
در هر صورت ، ما مردود شدیم!(البته رای هم نمیاوردیم!)

اولا که این مدت حضور رو اصلا واقعی نیست چون خیلی ها مدت زیادی به صورت مجازی آن هستن!
خیلی مسخره اس که مدیر انجمن ادبیات توی شورای ادب و فرهنگ نباشه پس من اعلام آمادگی برای شورای ادب و فرهنگ می کنم
یعنی من جو این جا رو با 4 روز نمی شناسم؟؟

من برای شورای ادب و فرهنگ اعلام آمادگی میکنم ! ;D

منم واسه علم وفن!

منم که برای فرهنگ و ادب آماده ام!

منم برا ادب و فرهنگ!

ادب و فرهنگ

علم و فن

جالبه همه می خوان ادب و فرهنگ باشن!
یه سوال فلسفی : چه جوری میشه توی 10 روز فعالیت ، 500 تا پست(/اسپم) داد؟ ;D

1-علم و فن
اما اگه هم شد هنر و خلاقیت

من يه سؤال داشتم ميشه توي دوتا شورا كانديد بود ؟؟؟

به نقل از Dr.Eniac :
من يه سؤال داشتم ميشه توي دوتا شورا كانديد بود ؟؟؟
خیر ! فقط برای یک شورای میتونین اعلام آمادگی کنید !
در ضمن ! دوستان عزیز ! برای شورای ادب و فرهنگ و هنر و خلاقیت فقط 2 نفر ترمیم میشن و برای علم و فن 5 نفر ! پس بدیهی هست شانس انتخاب شدن در علم و فن براتون بیشتر خواهد بود !! نمیدونم چرا از شورای علم و فن با اینکه شورای بسیار مفید و فعالی میتونه باشه زیاد استقبال نمیکنید !! این دوستانی که از کمبود مطالب علمی و ... تو سایت حرف میزنن شورا میتونه راهی باشه برای رفع این مشکلات ! مشارکت کنید لطفا ! ممنون

به نقل از نــيما :
خیر ! فقط برای یک شورای میتونین اعلام آمادگی کنید !
در ضمن ! دوستان عزیز ! برای شورای ادب و فرهنگ و هنر و خلاقیت فقط 2 نفر ترمیم میشن و برای علم و فن 5 نفر ! پس بدیهی هست شانس انتخاب شدن در علم و فن براتون بیشتر خواهد بود !! نمیدونم چرا از شورای علم و فن با اینکه شورای بسیار مفید و فعالی میتونه باشه زیاد استقبال نمیکنید !! این دوستانی که از کمبود مطالب علمی و ... تو سایت حرف میزنن شورا میتونه راهی باشه برای رفع این مشکلات ! مشارکت کنید لطفا ! ممنون
دوستان بر اساس علاقه و نیاز سایت به قسمتهایی که نیاز به ترمیم بیشتر دارن میان!
احیانا واسه گرفتن پست نمیان که بخوان شانس انتخاب تویه شوراهای دیگه داشته باشن!
حرفتون نیاز به ویرایش داره...

به نقل از !Baran! :

همچنین قسمت های علمی سایت هم نیاز به ترمیم ( ترمیم نه... رسیدگی، ترویج ، ایده های نو ...:-" ) دارن...!

• لایک
امتیازات: TnT

شورای هنر و خلاقیت یا علم و فن
در درجه ی اول هنر و خلاقیت اما از اونجایی که داوطلبین علم و فن کمه من تو علم و فن هم حاضرم فعالیت کنم

به نقل از peg0a2h1 :
همچنین قسمت های علمی سایت هم نیاز به ترمیم ( ترمیم نه... رسیدگی، ترویج ، ایده های نو ...:-" ) دارن...!
خب فكر كنم كسايي براي عضويت در اين شورا ميرن كه توي انجمناي علمي فعاليت خوبي داشته باشن و شانسي براي حضورشون باشه
اما اگه نگاه كنيد توي اينايي كه كانديد شدن ، فعاليتشون توي انجمناي شورايي كه كانديد شدن از همه بيشتره
و چون انجمناي علمي فعاليتشون كمه براي همين كاربراي كمتري براي عضويت توي شوراي علم و فن كانديد ميشن

به نقل از peg0a2h1 :
منم نگفتم نیاز به ترمیم نداره گفتم ایشون اینجوری نگن که 4تا دیگه از قضیه این انتخابات...ناامیدشن! واین تفکر غلط نباشه که فقط پست ومقام باشه...به نظر من اگه واسه این دوتا شورا ادم های درست انتخاب شن ومشکل این دوقسمت رو حل کنن خیلی بهتر از اینکه یکی بدون هیچ ایده وعلاقه وصرفا برای داشتن پست ومقامش بیاد...در صورتی که اون فرد ممکنه واسه شوراهای دیگه کلی ایده داشته باشه...

به نقل از !Baran! :
احیانا واسه گرفتن پست نمیان که بخوان شانس انتخاب تویه شوراهای دیگه داشته باشن!
حرفتون نیاز به ویرایش داره...

من نگفتم برای ادب و فرهنگ اعلام امادگی نکنن ! اما بدون شک تنها نیاز سایت به این شورا نیست و باید شورای های موازی در راستای هم سایت رو به اهدافش برسونن !
در هر صورت ما میخوایم افراد توانایی رو تو تمام زمینه ها جذب کنیم ! اینکه تمام دوستان در ادب و فرهنگ فقط اعلام آمادگی کنن از کیفیت شورای های دیگه مون کم میکنه !
فکر میکنم اشتباه برداشت شد منظور من !! بدون شک مهم علاقه و فعالیت تو انجمن هاست و این مورد رو تو پست اول تاپیک خودمون گفتیم !
اما وقتی قراره 5 نفر برای جایی انتخاب بشن به طور کلی انتظار میره کاندید های بیشتری داشته باشه که انتخابات واقعی بشه برگزار کرد و افراد شایسته رو انتخاب کرد !! نه اینکه فقط 5 نفر اعلام آمادگی کنن و اونا عضو شورا بشن مستقیم !!! این کیفیت رو کم میکنه و منم هدفم از گفتن تعداد اعضای ترمیم شده برای همین بود !!

× در ضمن ! دیگه اینجا این بحث ها رو ادامه ندین ! اینجا فقط به منظور اعلام امادگی هست ! نظر یا پیشنهادی هم راجب شرایط عضویت و حرف های ما داشتیم لطفا با پ.خ بهمون بگین ! ممنون ×

نجوم و هوافضا!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا