• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خسوف

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع roozbeh101
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه گرفتگی کامل 25و26 ام خرداد

من یه بار همینطوری دوربین گذاشتم عکس گرفتم بعد پشت سر همشون کردم البته اون ماه گرفتگیه جزیی بود نه کامل و ایندفعه هم عکس میگیرم اگه شد میرم مرکز برا کمک

• لایک
امتیازات: nahid

به نقل از pariya :
ممنون از تاپیک که زدی
لایک!
...
اینجا کسی میدونه چه جوری میشه ازش عکس گرفت؟
عکسی که معلممون گرفته، بذارم اشکالی که نداره نه ؟ :-؟

بذار بپرسم، بهت میگم چه جوری تا قبل ماه گرفتگی !

با تشکر از صدف :دی

این متن پی دی افیه که معلممون میل کرد و من فارسی برگردانشم :دی :

« عکس نجومی گرفتن چند گونه ست : اگه یه تلسکوپ آماتوری با پایه ی موتوردار، داشته باشین میشه تو یه حالت از بزرگنمایی تلسکوپ استفاده نکرد و فقط از قدرت موتور برای دنبال کردن ستاره ها استفاده کرد که همشون تو عکساتون نقطه ای و قشنگ بیوفتن که به این روش میگن "Piggy Back" و بیشتر برای ستاره ها استفاده میشه نه ماه ... !!
اما تو حالت دیگه ای که میخواین هم از خود تلسکوپ و بزرگنماییش هم استفاده کنید {مثل حالت عکاسی از گرفتگی ها} هم لنز چشمی رو برداشت، لنز دوربین رو هم برداشت و فقط خود بدنه ی دوربین رو که بهش body میگن رو جای لنز چشمی گذاشت { که تو این حالت لنز شیئ انگار لنز دوربینه متنها یه دوربین خیلی قوی مثل اونایی که از پشت دروازه عکس ورزشی میگرن ! } که بهش میگن روش "غیر مستقیم" یا "Afocal" ؛
هم میشه مثل کاری که من کردم از روش "مستقیم" استفاده کنین که هیچ لنزی برداشته نمیشه و شما دوربینتون رو مستقیم پشت تصویر چشمیتون میذارین که قابل مشاهده هم هست. عین موقع هایی که از تصویر تلسکوپتون جوگیر میشین {مخصوصا اگه ماه شب چهارم یا دهم باشه و موبایلاتونو درمیارین و ... } حالا اگه زیر عکس منو بخونید میبینید همچین اطلاعاتی رو نوشته ...
این روش آخر خیلی راحت تر و در دسترس تره، فقط باید دقت بالا داشته باشین که دستتون نلرزه چون تو این حالت تو بازار رابطی پیدا نمیشه که دوربینو ثابت کنه پشت چشمی ...
من خودم از دوربینه 7سانتی متری با بزرگنمایی 30 استفاده کردم ، و با دوربین دیجیتالی کوچیک جیبی هر 20 دقیقه یه بار از پشتش عکس میگرفتم، چند تا هم میگرفتم که توی کامپیوتر بعدا واضحترین رو انتخاب کنم ، این دوربینا خودشون نوردهی رو تنظیم میکنن اما خیلی از دوربینای موبایل بهترن ...
پس بخش سخت کارتون شد نلرزیدن دستتون { حتی حبس کردن نفستون ! تا جایی که به دیار باقی ... !! } و اینکه اینقدر جای دوربینو تغییر بدین که کل ماه توی عکس باشه و لبه هاش تاریک نباشه .
بعدشم اومدم خونه و بعد یه خواب کامل! با فتوشاپ و با ترتیب زماناشون اونا رو کنار هم گذاشتم و زمینه رو هم با یه درخت کاج قشنگ که تو شب اونجا ازش عکس گرفتم { چون نیاز به زمینه ی تصویر سیاه داشتم } انتخاب کردم ...

ماه گرفتگی رو ببینید و لذت ببرید ! »

×حالا من دیگه چیزی نمیگم ریا نشه ... :-" :دی

• لایک
امتیازات: nahid

اگه حوصله بیرون رفتن و دیدن رو ندارین

لوگوی گوگل رو دنبال کنین هر لحظه داره آپدیت میشه

تغییراتو خوب نشون میده

هنوزم ماه گرفتگی کامله، از دست ندیدنیش :-" تا 2:30

عکسم گرفتید، بذارید :دی

اگه کسی پیدا نشد عکس بذاره من می ذارم ;D

هلال ماه قبل از خسوف کامل:

http://up.iranblog.com/images/7e3vjvgij2e0wamgihks.jpg

ماه گرفتگی کامل:

http://up.iranblog.com/images/0plcge10ikiqni8gh204.jpg

به نقل از lof :

ایول......بالاخره یکی عکس گذاشت!!! #:-S ........انهمه میگین عکس میذارم و اینا که هیچکی نذاشت!!!
عکسات کم بودن و تاریک.......ولی بازم خوب بودن......ممنون!

به نقل از پسر خیابون پشتی :
ایول......بالاخره یکی عکس گذاشت!!! #:-S ........انهمه میگین عکس میذارم و اینا که هیچکی نذاشت!!!
عکسات کم بودن و تاریک.......ولی بازم خوب بودن......ممنون!
اصولا ماه گرفتگي كامل بايد چطوري باشه؟!!!

اگه ماه تاريك نباشه و بدرخشه كه ماه گرفتگي نميشه!

من همون لحظه ي كاملش رو گذاشتم وگرنه نصفه و هلال و اينا زياد دارم ولي خب كاملش رو معمولا ميخوان ببينن

چون هلال ماهو كه هر شب جز ١٤ و ٢١ ميبينن

من فيلممو دادم چاپ كنن!
اگه چاپ شد،اگه اسكنرمونم كار كرد...:-"
عكس ميزارم !

مهرناز عكسا رو خودت گرفتى ؟

Back
بالا