تاپیک بی هدف - تاپیک با هدف

با قفل شدن تاپیکا به این شیوه موافقید؟

• بله

رای‌ها: 17 44.7%
  • خیر

رای‌ها: 21 55.3%

• رای‌دهندگان
    38

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89
پاسخ : تاپیک بی هدف - تاپیک با هدف

نهایت سعی ما اینه که سرگرمی های سایت رو در حد نرمال نگه داریم. لزوما تمام تاپیک ها رو قفل یا باز نمی کنیم. اما خب برخی تاپیک ها رو میبندیم تا از شدت تفریحی شدن فروم کاسته بشه. اینکار هم طبیعتا سلیقه ایه و نمیشه الگوریتم خاصی براش طراحی کرد.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از amir h :
نه خب
اونجوری مثلا" همه فکر میکنن متوسطه کسی امتیاز نمیده
بعد 1نفر 1خیلی عالی یا خیلی بد میده و ...............
نمونه این ایده تو پارس فوتبال هست
خوب اینطوری باید 4 گزینه ای بشه!؟!

• شروع کننده موضوع

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از مدیریت :
نهایت سعی ما اینه که سرگرمی های سایت رو در حد نرمال نگه داریم. لزوما تمام تاپیک ها رو قفل یا باز نمی کنیم. اما خب برخی تاپیک ها رو میبندیم تا از شدت تفریحی شدن فروم کاسته بشه. اینکار هم طبیعتا سلیقه ایه و نمیشه الگوریتم خاصی براش طراحی کرد.
و سلیقه ی مدیرا با سلیقه ی کاربرا خیلی فرق داره
این اصلا"
خوب نیست
به نظر من فروم نباید جوری باشه که 1عده خاص میخوان
فروم باید جوری باشه که اکثر کاربرا میخوان

persianboy1373

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
دانشگاه تهران - دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی نقشه برداری- سیستم های اطلاعات مکانی GIS

به نقل از legend :
خوب اینطوری باید 4 گزینه ای بشه!؟!
به نظر من مديرا روش فك كنن از كاربرا هم كمك بگيرن ايده ي جديد بهش اضافه كنن...فقط يه ايده ي پايه ايه! ميتونه گسترش پيدا كنه و تغييرات داشته باشه

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

به نقل از persianboy1373 :
به نظر من انگيزه ي كسايي كه اسپم ميدن بالا رفتن تعداد پسته!!! پس بياين حداقل به مديرا بگين واسه 2 هفته اين كارو انجام بدن:
كلا قسمت تعداد پست ها رو حذف كنن و به جاش بخش كيفيت پست اضافه كنن...و به جاي مثبت يا منفي هايي كه به پست ها داده ميشه 4تا گزينه باشه به اين صورت:
بسيارخوب
خوب
متوسط
ضعيف(يا يه چيزي شبيه اين)
كه بقيه ي كاربرا واسه هر پست يه نويسنده انتخاب كنن بعد به صورت ميانگين كيفيت كل پست هاي هر فرد نوشته بشه به جاي تعداد پست ها!!!
(اينجوري كسي الكي پست نميده چون موقع محاسبه ي ميانگين اگه تعداد پست هاي زيادي با كيفيت پايين داشته باشه ميانگينشم مياد پايين در نتيجه لازم نيس مديرا انقد نگران پاك سازي باشن)
حتما بحث كنين روش!!
نمایش تعداد ارسال ها برداشته شد. کیفیت پست رو هم از نظر فنی تقریبا انجام ناپذیره.

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از مدیریت :
نمایش تعداد ارسال ها برداشته شد. کیفیت پست رو هم از نظر فنی تقریبا انجام ناپذیره.
از تو آمار سايت هم ميشه برداشت؟؟؟؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از مدیریت :
ممنون
فكر كنم اينطوري بهتر شد
ديگه كسي به فكر افزايش پست به خاطر كلاس نيست..........

به نقل از علـي :
از تو آمار سايت هم ميشه برداشت؟؟؟؟
فكر كنم همينطور خوب باشه
اگه بخواي كسي رو بشناسي ميتوني از تو پروفايلش تعداد ارسالاشو ببيني
آمار هم كه محل ترين هاست و فكر كنم همينطوري خوب باشه

persianboy1373

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
رشته دانشگاه

به نقل از مدیریت :
چرا انجام ناپذير باشه؟
معذرت ميخوام ولي حذف كردن تعداد پست ها به تنهايي اونقدر نميتونه موثر باشه...من كه نميدونم چرا انجام ناپذيره اضافه كردن 4 تا گزينه ولي حداقل به جاي تعداد پست ها يه ايده اي بدين به جايگزيني پيدا كنين كه بتونه تو بهتر بودن سايت و پستا كمك كنه

ولي بهرحال دستتون درد نكنه كه توجه كردين به نظرم :) واقعا فك نميكردم حتي نگاه كنينش

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من همه ی این 3 صفحه رو خوندم و این حرفا به ذهنم رسید
این ایده ای که شما دادی هرکی بخونه میگه خوبه اما باید دید امکان پذیر هم هست یا نه مثلن من الان ایده میدم که بیاید اینجا با هم یه موشک طراحی کنیم ایده خیلی قشنگه اما امکان پذیر نیست
موضوع بعدی من تعجب می کنم که اصلن چرا این تاپیک ایجاد شده چون به موازات همین تاپیک محسن یه تاپیک اومده ایجاد کرده و از بچه ها نظر خواسته که اونجا چجوری باشه توی اون تاپیک همه ساکت هستن و پیشنهادی ندارن اما اینجا تا یه انتقاد میشه همه میان تایید یا رد می کنن
موضوع بعدی که روی خطابم با مدیرا هست اینه که یه ذره توی کادر مدیریتی نا همانگی ایجاد شده و به نظرم با زیاد شدن مسوولین نیاز به یه هماهنگ کننده بین اینا احساس میشه چون من توی چند تا تاپیک دیدم حرفاشون با هم در تضاد هست و این اصلن برای یه کادر مدیریتی مناسب نیست

پ.ن:یکی از مدیرا می گفت انگیزم برای فعالیت کم شده من حق رو به اون میدم

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از احمدرضا.ج :
این ایده ای که شما دادی هرکی بخونه میگه خوبه اما باید دید امکان پذیر هم هست یا نه مثلن من الان ایده میدم که بیاید اینجا با هم یه موشک طراحی کنیم ایده خیلی قشنگه اما امکان پذیر نیست
موضوع بعدی من تعجب می کنم که اصلن چرا این تاپیک ایجاد شده چون به موازات همین تاپیک محسن یه تاپیک اومده ایجاد کرده و از بچه ها نظر خواسته که اونجا چجوری باشه توی اون تاپیک همه ساکت هستن و پیشنهادی ندارن اما اینجا تا یه انتقاد میشه همه میان تایید یا رد می کنن
موضوع بعدی که روی خطابم با مدیرا هست اینه که یه ذره توی کادر مدیریتی نا همانگی ایجاد شده و به نظرم با زیاد شدن مسوولین نیاز به یه هماهنگ کننده بین اینا احساس میشه چون من توی چند تا تاپیک دیدم حرفاشون با هم در تضاد هست و این اصلن برای یه کادر مدیریتی مناسب نیست

فكر كنم پست مشاور توي بعضي از فروما يه همچين كاري ميكنه ( منظور هماهنگ كننده مديراست )

persianboy1373

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
رشته دانشگاه

به نقل از احمدرضا.ج :

به نقل از GCD :
ببخشید اظهار نظر می کنم، ولی این کاری که میگی امکان پذیر نیست، مستلزم کلی وقت برای کدنویسی و... توی برنامه هست که اولا غیر ضروریه، ثانیا در صورت نیاز به دستکاری تو سیستم خیلی چیزای مهمتر از این هست، سوم اینکه تمام این کارها برای اینکه فقط 2 هفته تست بشه و حالا ببینیم نتیجه چی میشه کاملا بیهوده است
دوستاي من!!! من نه برنامه نويسم نه مخم نه هيچ چيز ديگه!! تنها حرفم اينه كه اين فوروم با اين زحمتي كه مديرا تا الان براش كشيدن مستحق خيلي بيشتر از ايناس...ولي من كه جزو كاربراي معموليه اين سايتم دارم خراب شدن و دل سردكننده شدنشو احساس ميكنم!
خيلي با اين كه بگيم موشك بسازيم فرق داره! ايده بديم خيلي بهتر از اينه كه نگاه كنيم و دس رو دس بذاريم كه سايت اوضاعش خراب بشه...
فرشيد به نظرم حرفش غير منتطقيه يه كم!!! خب اول بررسي كنين بعد تغييرات بدين كه فقط واسه 2 هفته نباشه هميشگي باشه...يعني اين همه مدير نميتونن با هم مشورت كنن سر يه ايده و تغييرات توش بدن و تهش يه ايده ي مناسب ارائه كنن؟
نميدونم من فقط دلم ميسوزه...
ببخشيد خيلي حرف زدم...سعي ميكنم ديگه جواب ندم!!

• شروع کننده موضوع

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از مدیریت :
شمام با حالیا
الان این نوشته ها بالی اواتار چیه؟
خاک انجمن خورده
کاربر فعال
کاربر حرفه ای
.
.
.
و بحث اصلی رو هم خوب پیچوندید

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

وقت نمیکنم به همه جواب بدم. برای همین خلاصه میگم. محدودیت پیغام خصوصی برای همه 150 تا شد و با بیشتر شدن ارسال ها ، ظرفیت افزایش پیدا نمیکنه.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از مدیریت :
وقت نمیکنم به همه جواب بدم. برای همین خلاصه میگم. محدودیت پیغام خصوصی برای همه 150 تا شد و با بیشتر شدن ارسال ها ، ظرفیت افزایش پیدا نمیکنه.
:(( آقا ما یه غلطی کردیم شما بیخیال شو! الان افتادی به جون انگیزه های افزایش پست یوزرا، این وسط من بدبخت شدم

985976caf89f4a4c81a6.PNG

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

ای بابا!!
به پ.خ ها چی کار داشتین؟ :((
الان که نصف ملت ظرفیت صندوقشون پر شد! :-w

• شروع کننده موضوع

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

الان واقعا" ربط این پستارو به این تاپیک نمیفهمم
به نقل از amir h :
واسه من 1سری ابهاماتی پیش اومده که حسابی دارم هنگ میکنم
صبح تا ظهر تو مدرسه درس میخونیم
میایم خونه درس
تست
.
.
.
1ساعت میایم نت حال و هوامون عوض شه
این بحث ها در شان سمپادی ها نیست
تاپیک بی هدفه
خجالت بکشید مثلا" سمپادی هستید
.
.
.
آیا واقعا" با این طرز فکر موافقید؟
جناب مدیر موضوع تاپیک این بود که کاربرا برا خودشون بریدن و دوختن و حتی یک مدیر هم نیومد جواب بده!!!!!
جالبه

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

دوستان اگه بخواد اینجوری دید باید اول فهمید هدف خود سایت چیه؟ هممون میدونیم هدف این سایت تفریح نیست ولی در جاهایی مثل ورزش یا گفت و شنود تفریح هست حالا نکته اینجاست که اسم این سایت سمپادیاس یعنی کسایی که آی کیو یا ای کیو یا استعداد یا همشون بالاتر از بقیه س پس باید سایتشون هم به ریختشون بیاد در نتیجه تاپیک های تفریحی این سایت هم باید هدفدار باشن!

به عبارتی چهارچوب این سایت تقریبا به این شکله!))))تاپیک =هدفدار(((( شما میگین ما کلی بیرون درس میخونیم درگیریم و فلان ، من خودم به شخصه زیاد تو تاپیکای تفریحی نیستم ولی من وقتی میام تو سایت و تو هرجاییش شرکت کنم برام تفریح بوده! وقتی تو یه تاپیک علمی شرکت کردم کسی قرار نبوده آخر ترم واسش بهم نمره بده و من واقعا واسه خودم جالب بوده که توش شرکت کنم و تفریح هم کردم!

حالا من خودم قبول دارم درباره ی این چهارچوب نباید تنگش کرد و اینا ولی به نظر شما تاپیکایی واقعا مثل به نفر قبلیت چه نمره ای میدی هدف داره؟ واسه من به شخصه حتی جنبه ی تفریحی نداره و فقط وقت گذرونی یا حتی وقت تلف کنیه! رو این قضیه فکر کنید!
ببینید اینجا هیشکی از جمله مدیر و .. نیومدن بگن تفریح نه! گفتن تفریح باید تو چهارچوبی باشه که تو شان این سایته!
ببخشید زیاد حرف زدم! :)
×حالا به جای اینکه سه صفحه فقط انتقاد کنید یکم فکر کنین و تو تاپیکای پیشنهادی دیگه، "پیشنهاد بدین"!
×کسی که منفی میده بگه مشکل کجاست که بفهممو اصلاح کنم! :)

• شروع کننده موضوع

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

خب این نظر شخصی شماست و نظر اکثر کاربرا مخالف اینه
به 1سخنرانی گوش دادم از آیت الله طالقانی که در باره جمع شدن نجیب خانه ها در اوایل انقلاب بود
جسارته ولی ایشون میگفت که هر مسجدی باید 1دستشویی داشته باشه که طرف بره خودشو اونجا خالی کنه و مسجدو به گند نکشه.....
این جمله خیلی جاها معنی میده

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از amir h :
خب این نظر شخصی شماست و نظر اکثر کاربرا مخالف اینه
به 1سخنرانی گوش دادم از آیت الله طالقانی که در باره جمع شدن نجیب خانه ها در اوایل انقلاب بود
جسارته ولی ایشون میگفت که هر مسجدی باید 1دستشویی داشته باشه که طرف بره خودشو اونجا خالی کنه و مسجدو به گند نکشه.....
این جمله خیلی جاها معنی میده
خب این سایت برای خالی کردن عقده ی بچه ها از درس یا هزچیز دیگه ای نیست!! تازه با گزاشتن تاپیکای کاملا تفریحی و بی هدف قرار نیست وضع سایت بهتر بشه!! درواقع اثر عکس داره!!دقیقا برعکس مثال خوشگلتون! با زیادی آزاد گزاشتن(من گفتم تا حدی تفریح لازمه شما میگین باید بیشتر باشه) سایت مثل چند ماه پیش یه گند کشیده میشه!!
×نظر سنجی یکم با موضوع تاپیک فرق میکنه!
×من دیگه تو این تاپیک شرکت نمیکنم و سعی میکنم راهکار بدم! :)

• لایک
امتیازات: nahid
  • شروع کننده موضوع

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از زهرا.ج :
خب این سایت برای خالی کردن عقده ی بچه ها از درس یا هزچیز دیگه ای نیست!! تازه با گزاشتن تاپیکای کاملا تفریحی و بی هدف قرار نیست وضع سایت بهتر بشه!! درواقع اثر عکس داره!!دقیقا برعکس مثال خوشگلتون! با زیادی آزاد گزاشتن(من گفتم تا حدی تفریح لازمه شما میگین باید بیشتر باشه) سایت مثل چند ماه پیش یه گند کشیده میشه!!
×نظر سنجی یکم با موضوع تاپیک فرق میکنه!
×من دیگه تو این تاپیک شرکت نمیکنم و سعی میکنم راهکار بدم! :)
من نمیگم این تاپیک برای خالی کردن عقده بچه ها باشه
من میگم این سایت مثل همون مسجده میمونه که اگه محدودیتاش زیاد باشه بچه ها سایتو به گند میکشن!!!!
.
اگر صفحات قبلیو بخونید میبینید که ربط داره
اگر جوابی در خور این تاپیک داشته باشید حتما" شرکت میکنید

بالا