• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تاپیک بی هدف - تاپیک با هدف

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir h
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

با قفل شدن تاپیکا به این شیوه موافقید؟

• بله

رای‌ها: 17 44.7%
  • خیر

رای‌ها: 21 55.3%

• رای‌دهندگان
    38
پاسخ : تاپیک بی هدف - تاپیک با هدف

نهایت سعی ما اینه که سرگرمی های سایت رو در حد نرمال نگه داریم. لزوما تمام تاپیک ها رو قفل یا باز نمی کنیم. اما خب برخی تاپیک ها رو میبندیم تا از شدت تفریحی شدن فروم کاسته بشه. اینکار هم طبیعتا سلیقه ایه و نمیشه الگوریتم خاصی براش طراحی کرد.

به نقل از amir h :
نه خب
اونجوری مثلا" همه فکر میکنن متوسطه کسی امتیاز نمیده
بعد 1نفر 1خیلی عالی یا خیلی بد میده و ...............
نمونه این ایده تو پارس فوتبال هست
خوب اینطوری باید 4 گزینه ای بشه!؟!

به نقل از مدیریت :
نهایت سعی ما اینه که سرگرمی های سایت رو در حد نرمال نگه داریم. لزوما تمام تاپیک ها رو قفل یا باز نمی کنیم. اما خب برخی تاپیک ها رو میبندیم تا از شدت تفریحی شدن فروم کاسته بشه. اینکار هم طبیعتا سلیقه ایه و نمیشه الگوریتم خاصی براش طراحی کرد.
و سلیقه ی مدیرا با سلیقه ی کاربرا خیلی فرق داره
این اصلا"
خوب نیست
به نظر من فروم نباید جوری باشه که 1عده خاص میخوان
فروم باید جوری باشه که اکثر کاربرا میخوان

به نقل از legend :
خوب اینطوری باید 4 گزینه ای بشه!؟!
به نظر من مديرا روش فك كنن از كاربرا هم كمك بگيرن ايده ي جديد بهش اضافه كنن...فقط يه ايده ي پايه ايه! ميتونه گسترش پيدا كنه و تغييرات داشته باشه

به نقل از persianboy1373 :
به نظر من انگيزه ي كسايي كه اسپم ميدن بالا رفتن تعداد پسته!!! پس بياين حداقل به مديرا بگين واسه 2 هفته اين كارو انجام بدن:
كلا قسمت تعداد پست ها رو حذف كنن و به جاش بخش كيفيت پست اضافه كنن...و به جاي مثبت يا منفي هايي كه به پست ها داده ميشه 4تا گزينه باشه به اين صورت:
بسيارخوب
خوب
متوسط
ضعيف(يا يه چيزي شبيه اين)
كه بقيه ي كاربرا واسه هر پست يه نويسنده انتخاب كنن بعد به صورت ميانگين كيفيت كل پست هاي هر فرد نوشته بشه به جاي تعداد پست ها!!!
(اينجوري كسي الكي پست نميده چون موقع محاسبه ي ميانگين اگه تعداد پست هاي زيادي با كيفيت پايين داشته باشه ميانگينشم مياد پايين در نتيجه لازم نيس مديرا انقد نگران پاك سازي باشن)
حتما بحث كنين روش!!
نمایش تعداد ارسال ها برداشته شد. کیفیت پست رو هم از نظر فنی تقریبا انجام ناپذیره.

به نقل از مدیریت :
نمایش تعداد ارسال ها برداشته شد. کیفیت پست رو هم از نظر فنی تقریبا انجام ناپذیره.
از تو آمار سايت هم ميشه برداشت؟؟؟؟

به نقل از مدیریت :
ممنون
فكر كنم اينطوري بهتر شد
ديگه كسي به فكر افزايش پست به خاطر كلاس نيست..........

به نقل از علـي :
از تو آمار سايت هم ميشه برداشت؟؟؟؟
فكر كنم همينطور خوب باشه
اگه بخواي كسي رو بشناسي ميتوني از تو پروفايلش تعداد ارسالاشو ببيني
آمار هم كه محل ترين هاست و فكر كنم همينطوري خوب باشه

به نقل از مدیریت :
چرا انجام ناپذير باشه؟
معذرت ميخوام ولي حذف كردن تعداد پست ها به تنهايي اونقدر نميتونه موثر باشه...من كه نميدونم چرا انجام ناپذيره اضافه كردن 4 تا گزينه ولي حداقل به جاي تعداد پست ها يه ايده اي بدين به جايگزيني پيدا كنين كه بتونه تو بهتر بودن سايت و پستا كمك كنه

ولي بهرحال دستتون درد نكنه كه توجه كردين به نظرم :) واقعا فك نميكردم حتي نگاه كنينش

من همه ی این 3 صفحه رو خوندم و این حرفا به ذهنم رسید
این ایده ای که شما دادی هرکی بخونه میگه خوبه اما باید دید امکان پذیر هم هست یا نه مثلن من الان ایده میدم که بیاید اینجا با هم یه موشک طراحی کنیم ایده خیلی قشنگه اما امکان پذیر نیست
موضوع بعدی من تعجب می کنم که اصلن چرا این تاپیک ایجاد شده چون به موازات همین تاپیک محسن یه تاپیک اومده ایجاد کرده و از بچه ها نظر خواسته که اونجا چجوری باشه توی اون تاپیک همه ساکت هستن و پیشنهادی ندارن اما اینجا تا یه انتقاد میشه همه میان تایید یا رد می کنن
موضوع بعدی که روی خطابم با مدیرا هست اینه که یه ذره توی کادر مدیریتی نا همانگی ایجاد شده و به نظرم با زیاد شدن مسوولین نیاز به یه هماهنگ کننده بین اینا احساس میشه چون من توی چند تا تاپیک دیدم حرفاشون با هم در تضاد هست و این اصلن برای یه کادر مدیریتی مناسب نیست

پ.ن:یکی از مدیرا می گفت انگیزم برای فعالیت کم شده من حق رو به اون میدم

به نقل از احمدرضا.ج :
من همه ی این 3 صفحه رو خوندم و این حرفا به ذهنم رسید
این ایده ای که شما دادی هرکی بخونه میگه خوبه اما باید دید امکان پذیر هم هست یا نه مثلن من الان ایده میدم که بیاید اینجا با هم یه موشک طراحی کنیم ایده خیلی قشنگه اما امکان پذیر نیست
موضوع بعدی من تعجب می کنم که اصلن چرا این تاپیک ایجاد شده چون به موازات همین تاپیک محسن یه تاپیک اومده ایجاد کرده و از بچه ها نظر خواسته که اونجا چجوری باشه توی اون تاپیک همه ساکت هستن و پیشنهادی ندارن اما اینجا تا یه انتقاد میشه همه میان تایید یا رد می کنن
موضوع بعدی که روی خطابم با مدیرا هست اینه که یه ذره توی کادر مدیریتی نا همانگی ایجاد شده و به نظرم با زیاد شدن مسوولین نیاز به یه هماهنگ کننده بین اینا احساس میشه چون من توی چند تا تاپیک دیدم حرفاشون با هم در تضاد هست و این اصلن برای یه کادر مدیریتی مناسب نیست

پ.ن:یکی از مدیرا می گفت انگیزم برای فعالیت کم شده من حق رو به اون میدم

فكر كنم پست مشاور توي بعضي از فروما يه همچين كاري ميكنه ( منظور هماهنگ كننده مديراست )

Back
بالا