مسابقه هری پاتری!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : مسابقه هری پاتری!

به نقل از negar.mr :
ممنون از طوبی جان...
من همشو چرتو پرت گفتم...
ساری :-[
:D

1-نويسنده ي كتاب "افسون هاي ويژه ي سال دوم؟!
2-امتياز كرام وقتي تو مرحله ي سوم مسابقات سه جادوگر ميخواست وارد هزارتو بشه؟!واينكه كرام به عنوان نفر چندم وارد هزارتو شد؟!
3-اسم نامزد(!) تام ريدل قبل از اينكه مروپ باهاش ازدواج كنه؟!
4-سپر مدافع چو چانگ؟!
5-جمله اي كه روي سنگ قبر مادر و پدر هري نوشته شده بود؟!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از طـــوبـــــــى :
:D

1-نويسنده ي كتاب "افسون هاي ويژه ي سال دوم؟!
2-امتياز كرام وقتي تو مرحله ي سوم مسابقات سه جادوگر ميخواست وارد هزارتو بشه؟!واينكه كرام به عنوان نفر چندم وارد هزارتو شد؟!
3-اسم نامزد(!) تام ريدل قبل از اينكه مروپ باهاش ازدواج كنه؟!
4-سپر مدافع چو چانگ؟!
5-جمله اي كه روي سنگ قبر مادر و پدر هري نوشته شده بود؟!
1-لاکهارت =))
2-کرام به عنوان نفر سوم وارد هزارتو شد...امتیاز دقیقشو یادم نیست...
3-
4-سیاهگوش بود؟...شایدم سگ آبی :))
5-"مرگ آخرین دشمنی است که از بین میرود...

آقا من اعتراض دارم...سوالات بیش از اینکه"مفهوم گرا"باشن حفظی بودن =))(جدا از شوخی میگم...مثلا از بین اینا به نظرم فقط آخریش سوال خوبی بود)
چون به نظرم این مسابقه جدای از جذابیتش وا3 اینه که یادمون بیاد داستان...نه اینکه :-?

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از انسان صدایم کنید نه مرد :
1-لاکهارت =))
2-کرام به عنوان نفر سوم وارد هزارتو شد...امتیاز دقیقشو یادم نیست...
3-
4-سیاهگوش بود؟...شایدم سگ آبی :))
5-"مرگ آخرین دشمنی است که از بین میرود...

آقا من اعتراض دارم...سوالات بیش از اینکه"مفهوم گرا"باشن حفظی بودن =))(جدا از شوخی میگم...مثلا از بین اینا به نظرم فقط آخریش سوال خوبی بود)
چون به نظرم این مسابقه جدای از جذابیتش وا3 اینه که یادمون بیاد داستان...نه اینکه :-?
باشه!! :-" :D
1-لاكهارت نبود،"ميراندا گوشاك " بود
2- 80 امتياز
3-سسيليا
4- يه قو بود
5-درست گفتي!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

باشه!! :-" :D
1-لاكهارت نبود،"ميراندا گوشاك " بود
2- 80 امتياز
3-سسيليا
4- يه قو بود
5-درست گفتي!
دیدی گفتم نمیدونم بقیه اش رو :))...
ولی آخری واقعا سوال خوبی بود...وا3 این هم یادم بود که 3سال پیش این جمله رو تو کتاب که دیدم خیلی بهش فکریم و تو مخم موند...
@طوبی:خو میشه یه سوالای اینجوری بدی الان؟ :-"

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

@طوبی:خو میشه یه سوالای اینجوری بدی الان؟ :-"
1-محل تمرینای گروه الف دال کجا بود و کی اونو به هری معرفی کرد?
2-وقتی هری تقریبا مرد و دامبلدورو دید,دامبلدور آخر حرفاش به هری گفت بیشتر از همه برا چه کسایی باید دلسوزی کرد?
3-هر کدوم از یادگارای مرگ به چه سرنوشتی(!) دچار شدن?!
4-تنها باری که ولدمورت به جان پیچ هاش اشاره کرد(قبل از رویارویی نهایی هری و ولدمورت) کجا بود و چی گفت?
5-هری دوبار شمشیر گریفندورو به دست آورد,هر کدوم کجا و چجوری بودن?!

دیگه از این مفهومی تر نتونستم پیدا کنم! #S-: :D

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

1-محل تمرینای گروه الف دال کجا بود و کی اونو به هری معرفی کرد?
2-وقتی هری تقریبا مرد و دامبلدورو دید,دامبلدور آخر حرفاش به هری گفت بیشتر از همه برا چه کسایی باید دلسوزی کرد?
3-هر کدوم از یادگارای مرگ به چه سرنوشتی(!) دچار شدن?!
4-تنها باری که ولدمورت به جان پیچ هاش اشاره کرد(قبل از رویارویی نهایی هری و ولدمورت) کجا بود و چی گفت?
5-هری دوبار شمشیر گریفندورو به دست آورد,هر کدوم کجا و چجوری بودن?!

دیگه از این مفهومی تر نتونستم پیدا کنم! #S-: :D
خب مرسی طوبی :)
1-اتاق ضروریات بود که دابی معریف کرده بودش...
2-گفت باید به حال کسایی دل سوزاند که عشق را درک نکردند و دیگه وقتی هم ندارن و اشاره کرد به اون روح ناقصی که داشت در کنارشان عذاب میکشید(گمان میبرم اون
ولدمورت بوده)
3-در نهایت هری شنل رو نگه داشت اما چوبدستی رو با مشورت با دامبلدور رفت دفنش کرد...البته بعد از اینکه چوبدستی خودشو باهاش درست کرد...سنگه رو هم قبل از رفتن پیش عمو ولدی انداختش زمین...
4-وقتی بود که برگشته بود و تو قبرستون بودن فکر کنم(تو جام آتش)که گفته بود:من کسی که از همه در جاودانگی جلوترم... منظورش جان پیچ ها بوده...
5-اولی که توی حفره ی اسرار بود کلاه گروه بندی رو به سر گذاشت و اونو گرفت و باهاش باسیلیسک و دفترچه رو نابود کرد...دومیش هم اوایل جلد2 بود که تو جنگل بودن و تو اعماق دریاچه ای دیدش و رفت بیارتش که داشت خفه میشد :-"و رون نجاتش داد و بعد قاب رو باهاش زد...

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

خب مرسی طوبی :)
1-اتاق ضروریات بود که دابی معریف کرده بودش...
2-گفت باید به حال کسایی دل سوزاند که عشق را درک نکردند و دیگه وقتی هم ندارن و اشاره کرد به اون روح ناقصی که داشت در کنارشان عذاب میکشید(گمان میبرم اون
ولدمورت بوده)
3-در نهایت هری شنل رو نگه داشت اما چوبدستی رو با مشورت با دامبلدور رفت دفنش کرد...البته بعد از اینکه چوبدستی خودشو باهاش درست کرد...سنگه رو هم قبل از رفتن پیش عمو ولدی انداختش زمین...
4-وقتی بود که برگشته بود و تو قبرستون بودن فکر کنم(تو جام آتش)که گفته بود:من کسی که از همه در جاودانگی جلوترم... منظورش جان پیچ ها بوده...
5-اولی که توی حفره ی اسرار بود کلاه گروه بندی رو به سر گذاشت و اونو گرفت و باهاش باسیلیسک و دفترچه رو نابود کرد...دومیش هم اوایل جلد2 بود که تو جنگل بودن و تو اعماق دریاچه ای دیدش و رفت بیارتش که داشت خفه میشد :-"و رون نجاتش داد و بعد قاب رو باهاش زد...
درسته...

pardis 78

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
شهر
قم

هری پاتر در مسابقات بفتا جایزه ای گرفت؟ اگر گرفت در چه رشته ای؟ :-/

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

هری پاتر در مسابقات بفتا جایزه ای گرفت؟ اگر گرفت در چه رشته ای؟ :-/
در زمینه های "صدا گذاری" ، "طراحی صحنه" ، "جلوه های ویژه" و "گریم" نامزد شده بود که تونست در بخش "جلوه های ویژه" برنده بشه
+میگما...این اما واتسون خیلی زشته!شبیه الاغ میمونه صورتش...اه!
سوال بپرسم....ها!

اسم بچه جرج چی بود؟

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

هیشکی جواب نمیده...خودم بگم...؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از جنا :
هیشکی جواب نمیده...خودم بگم...؟
آخه نباید یه سوال تکی بپرسی که...بعدم باید اول به سوالای نفر قبل بجوابی بعد خودت سوال طرح کنی...پستای قبلی رو بخون

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

خه نباید یه سوال تکی بپرسی که...بعدم باید اول به سوالای نفر قبل بجوابی بعد خودت سوال طرح کنی...پستای قبلی رو بخون
خو من به سوال قبلی جواب دادم!
در ضمن قبلی یه دونه طرح کرد منم یه دونه طرح کردم

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

خاب حالا، بحثُ منحرف نكنين :D من سوالم نمياد، هركي سوالش مياد(!) 5 تا رو بذاره. :-??

Mozartine

کاربر حرفه‌ای

۱.اشیای گم شده به کجا میرن ؟ (ریونکلاو وار فکر کنین!)

۲.از نظر اجنه گودریگ گریفیندور چجور آدمیه ؟

۳.شعار هگوارتز به چه زبونیه ؟ به همون زبون چیه ؟ (بیایید اوریجینال کار کنیم!)

۴.ایده ی گوی زرین در کویدیچ از کجا میاد ؟

۵.حداقل ۲استثنا در قانون تغییر شکل اساسیه گمپ رو بگین.

موفق باشین :-"

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از •Silmarillion• :
۱.اشیای گم شده به کجا میرن ؟ (ریونکلاو وار فکر کنین!)

۲.از نظر اجنه گودریگ گریفیندور چجور آدمیه ؟

۳.شعار هگوارتز به چه زبونیه ؟ به همون زبون چیه ؟ (بیایید اوریجینال کار کنیم!)

۴.ایده ی گوی زرین در کویدیچ از کجا میاد ؟

۵.حداقل ۲استثنا در قانون تغییر شکل اساسیه گمپ رو بگین.

موفق باشین :-"
سوالای خوبی نبود جدی...انقدر سخت پرسیدن که کاری نداره خب #-o :-<
4رو نمیدونم 3 رو هم اصلا نفهمیدم...
اما5:میدونم یکیش غذا است(تو اتاق ضروریات یادمه رون از هرمیون نقل کرد این رو)...
1-به جای همیشگیشون یا به عبارتی به عدم میپوندند(جواب مینروا مک گونگال)
2-یه دزد بی پدر مادره :-"که شمشیر گریفندور رو دزدیده از اجنه و در واقع اون شمشیر اصلا مال اجنه بوده...

Mozartine

کاربر حرفه‌ای

اتفاقا خواستم یه سبک جدید باشه و حالت حفظی و بی محتوی مدل اینکه "رنگ لباس هرماینی توی بال کلاس چهارم چی بود" نباشه , و یه هری پاتر دوست و دنبال کنندش بتونه ج بده :D

۱.درسته, کتاب ۷ بخش ۲..به همون جایی که ازش اومدن یا به عبارتی به عدم میپیوندند.

۲.درسته, چون از نظر جن ها فرد با دادن پول در قبال یه وسیله ی دست ساز اونا صرفا اونو مدتی به اجاره میگیره و اون وسیله همیشه مال سازندشه.

۳.شعار هاگوارتز هر سال توی شعر کلاه قاضی میاد به نحوی..هرگز پای یک اژدهای خفته را غلغلک ندهید (طبق ترجمه اسلامیه ولی به نظر من بهتره این باشه : بذارین یه اژدهای خفته بخوابه..یا یه اژدهای خوابیده رو بیدار نکنین )که اصلش به لاتینه :
Draco dormiens nunquam titillandus​

۴.با توجه به کتاب کویدیچ در گذر زمان نوشته کنیل ورتی ویسپ میخونیم که کویدیچ توی باتلاق های کویدیچ بازی میشده و اصلا از ابتدا گوی زرین توی کار نبوده. صرفا مثانه باد کرده خوک رو به عنوان سرخگون استفاده میکردن تا یه روزی مرغک زرین که خودش یه گونه جانوری جادویی هم به بازی اضافه میشه.. منتها اینا در طول بازی بعد از گرفته شدن توسط جستو جو گر له میشدن و میمیردن در حدی که رو به انقراض میرن و از طرف وزارت خونه کویدیچ ممنوع میشه و به طور قاچاقی بازی میشده.خلاصه یه روزی بومن رایت یه توپی دقیقا با مشخصات مرغک زرین ساخته میشه و باز بازار کویدیچ داغ میشه و هنوز که هنوزه داغه :D

۵.خب توی کتاب به اینکه قانون تغییر شکل اساسی گمپ ۵ استثنا داره اشاره کرده ولی دقیقا نگفته چیاست..اینو از جاهای مختلف کتاب میشه فهمید..البته امیدوارم فک نکین که این قانون فقط در مورد اتاق ضروریات صدق میکنه !‌ یه چیزه جهان شموله :D

الف)غذا ( اگه اشتباه نکنم توی کتاب ۷ قسمت ۲ رون که قبلا از هرماینی شنیده بوده در رابطه با اتاق ضروریات میگه اینو و همه تعجب میکنند که رون بلده)

ب)پول (توی کتاب چهارم..اونجایی که لپرکان ها یهو تبدیل به پول میشن فک کنم مالفوی به رون میگه الکی خوشحال نباش چون پول از هوا به وجود نمیاد و این پوله لپرکانا از بین میره یه کم دیگه)

ج)ترمیم جراحت (کتاب ۳, اونجایی که هری از جاروش میوفته و لاکهارت اشتباهی استخوناشو ناپدید میکنه و فک کنم پامفری به هری میکه نمیشه اینو به وجود اورد با جادو و باس شربت بخوری)

د)تبدیل مرده به زنده (اینو هم توی کتاب ۷ وقتی حول اون سنگ کادموس پاورل بحث میشد و همین طور موقه مرگ سیریوس (خدا بیامرز) گفته شد)

ه)نمیدونم :D

خب سوالای بعدی ... ؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

اتفاقا خواستم یه سبک جدید باشه و حالت حفظی و بی محتوی مدل اینکه "رنگ لباس هرماینی توی بال کلاس چهارم چی بود" نباشه , و یه هری پاتر دوست و دنبال کنندش بتونه ج بده :D

۱.درسته, کتاب ۷ بخش ۲..به همون جایی که ازش اومدن یا به عبارتی به عدم میپیوندند.

۲.درسته, چون از نظر جن ها فرد با دادن پول در قبال یه وسیله ی دست ساز اونا صرفا اونو مدتی به اجاره میگیره و اون وسیله همیشه مال سازندشه.

۳.شعار هاگوارتز هر سال توی شعر کلاه قاضی میاد به نحوی..هرگز پای یک اژدهای خفته را غلغلک ندهید (طبق ترجمه اسلامیه ولی به نظر من بهتره این باشه : بذارین یه اژدهای خفته بخوابه..یا یه اژدهای خوابیده رو بیدار نکنین )که اصلش به لاتینه :
۴.با توجه به کتاب کویدیچ در گذر زمان نوشته کنیل ورتی ویسپ میخونیم که کویدیچ توی باتلاق های کویدیچ بازی میشده و اصلا از ابتدا گوی زرین توی کار نبوده. صرفا مثانه باد کرده خوک رو به عنوان سرخگون استفاده میکردن تا یه روزی مرغک زرین که خودش یه گونه جانوری جادویی هم به بازی اضافه میشه.. منتها اینا در طول بازی بعد از گرفته شدن توسط جستو جو گر له میشدن و میمیردن در حدی که رو به انقراض میرن و از طرف وزارت خونه کویدیچ ممنوع میشه و به طور قاچاقی بازی میشده.خلاصه یه روزی بومن رایت یه توپی دقیقا با مشخصات مرغک زرین ساخته میشه و باز بازار کویدیچ داغ میشه و هنوز که هنوزه داغه :D

۵.خب توی کتاب به اینکه قانون تغییر شکل اساسی گمپ ۵ استثنا داره اشاره کرده ولی دقیقا نگفته چیاست..اینو از جاهای مختلف کتاب میشه فهمید..البته امیدوارم فک نکین که این قانون فقط در مورد اتاق ضروریات صدق میکنه !‌ یه چیزه جهان شموله :D

الف)غذا ( اگه اشتباه نکنم توی کتاب ۷ قسمت ۲ رون که قبلا از هرماینی شنیده بوده در رابطه با اتاق ضروریات میگه اینو و همه تعجب میکنند که رون بلده)

ب)پول (توی کتاب چهارم..اونجایی که لپرکان ها یهو تبدیل به پول میشن فک کنم مالفوی به رون میگه الکی خوشحال نباش چون پول از هوا به وجود نمیاد و این پوله لپرکانا از بین میره یه کم دیگه)

ج)ترمیم جراحت (کتاب ۳, اونجایی که هری از جاروش میوفته و لاکهارت اشتباهی استخوناشو ناپدید میکنه و فک کنم پامفری به هری میکه نمیشه اینو به وجود اورد با جادو و باس شربت بخوری)

د)تبدیل مرده به زنده (اینو هم توی کتاب ۷ وقتی حول اون سنگ کادموس پاورل بحث میشد و همین طور موقه مرگ سیریوس (خدا بیامرز) گفته شد)

ه)نمیدونم :D

خب سوالای بعدی ... ؟
میگم خودت بگو پرنیان اما تو رو خدا یجوری بگو که لااقل بین هری پاتر خوان ها من بتونم بجوابم :-" :-<

Mozartine

کاربر حرفه‌ای

ای بابا .. باشه. این دفعه میخوام موضوعی سوال بدم . راجع به هنر های سیاه :D

۱.جادوی سیاه به چه جادوهایی گفته میشه ؟ حداقل ۳ مثال بزنین.

۲.سیاه ترین جادو یا عمل جادویی چیه ؟ نحوه ی انجامش ؟

۳.(تاریخ جادوگری!) دو نفر بزرگترین جادوگران سیاه در بریتانیا و اروپا را نام برید و معروف ترین دویلشان را بنویسید.

۴.قصاص سه ورد نابخشودنی بر طبق قوانین وزارت سحر و جادو ؟

۵.فرض کنید به شما گفته اند انواع ورد های سیاه را به ۴ دسته تقسیم کنید. بهترین انتخاب چیست ؟

(بنده دیگه غلط بکنم سوال هری پاتری طرح کنم :D )

• شروع کننده موضوع

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام

ای بابا .. باشه. این دفعه میخوام موضوعی سوال بدم . راجع به هنر های سیاه :D

۱.جادوی سیاه به چه جادوهایی گفته میشه ؟ حداقل ۳ مثال بزنین.

۲.سیاه ترین جادو یا عمل جادویی چیه ؟ نحوه ی انجامش ؟

۳.(تاریخ جادوگری!) دو نفر بزرگترین جادوگران سیاه در بریتانیا و اروپا را نام برید و معروف ترین دویلشان را بنویسید.

۴.قصاص سه ورد نابخشودنی بر طبق قوانین وزارت سحر و جادو ؟

۵.فرض کنید به شما گفته اند انواع ورد های سیاه را به ۴ دسته تقسیم کنید. بهترین انتخاب چیست ؟

(بنده دیگه غلط بکنم سوال هری پاتری طرح کنم :D )

آقا ما با این شرط جواب میدیم که یکی دیگه سوال طرح کنه :-" به خدا این نهایی ها سختن وقت نداریم :D

1- تعریف دقیقشو نمیدونم :D ولی مثالاش آواداکداورا و کروشیو و اون که یارو رو کنترل میکنه :-"

2- فکر کنم همین که یه نفر را کنترل میکنی باشه ؟؟؟!

3- گرین والد و ولدمورت :D

4- حبس ابد تو آزکابان ؟؟؟؟؟؟

5- با کمال احترام از طراح سوال خواهش مندیم خودشان جواب دهند :D

• لایک
امتیازات: N.M

Mozartine

کاربر حرفه‌ای

به نقل از سیاوش :
آقا ما با این شرط جواب میدیم که یکی دیگه سوال طرح کنه :-" به خدا این نهایی ها سختن وقت نداریم :D

1- تعریف دقیقشو نمیدونم :D ولی مثالاش آواداکداورا و کروشیو و اون که یارو رو کنترل میکنه :-"

2- فکر کنم همین که یه نفر را کنترل میکنی باشه ؟؟؟!

3- گرین والد و ولدمورت :D

4- حبس ابد تو آزکابان ؟؟؟؟؟؟

5- با کمال احترام از طراح سوال خواهش مندیم خودشان جواب دهند :D

شرط قبول :D من داغ کردم پشت دستمو که دیگه سوال طرح نکنم, هرچند این سریو با بد جنسی طرح کرده بودم.
1.درسته, به هر نوع جادویی گفته میشه که باعث آسیب رسیدن و جراحت و درد بشه. انواعش مثل: 1.طلسم های نابخشودنی (آواداکداورا - کروشیو - ایمپریو ) 2.سم ها (زهر باسیلیسک) میشه.

2.سیاه ترین جادو پاره کردن روح و ایجاد هورکراسه.(از شما بعید بود :D) نحوشم توی اون خاطره ی اسلاگهورن هست.

3.بعله درسته, دوئل معروف بین دامبلدور و گلرت گریندال والد مد نظر بود. که گفته میشه در این دوئل گریدال والد ابر چوب دستی یاس کبودو داشته و دامبلدور بازم شکستش داده و چوب دستیو تصاحب کرده و به قول الفیس داج, بزرگترین دوئل جادوگری تموم قرون و اعصار بوده.

4.صحیح :د

5.یادم نیس چی تو ذهنم بود اونموقع :)) یه چند نوع رو میگم حالا:
-معجون ها, سم ها و اشیا (مثلا برای تولد دوباره (کتاب 4 و تولد دوباره ولدمورت), زهر باسیلیسک, اون گرنبند زمردیه مثلا)
-جادو های سیاه که نابخشودنی نیستند (سکتوم سمپرا)
-طلسم های نابخشودنی(آواداکداورا - کروشیو - ایمپریو)
-پاره کردن روح و بدست گرفتن جسم مردگان (هورکراس و اینکه مرده ها رو بشون دستور میدادن تو کتاب 6 فک کنم)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا