اتفاقا خواستم یه سبک جدید باشه و حالت حفظی و بی محتوی مدل اینکه "رنگ لباس هرماینی توی بال کلاس چهارم چی بود" نباشه , و یه هری پاتر دوست و دنبال کنندش بتونه ج بده
۱.درسته, کتاب ۷ بخش ۲..به همون جایی که ازش اومدن یا به عبارتی به عدم میپیوندند.
۲.درسته, چون از نظر جن ها فرد با دادن پول در قبال یه وسیله ی دست ساز اونا صرفا اونو مدتی به اجاره میگیره و اون وسیله همیشه مال سازندشه.
۳.شعار هاگوارتز هر سال توی شعر کلاه قاضی میاد به نحوی..هرگز پای یک اژدهای خفته را غلغلک ندهید (طبق ترجمه اسلامیه ولی به نظر من بهتره این باشه : بذارین یه اژدهای خفته بخوابه..یا یه اژدهای خوابیده رو بیدار نکنین )که اصلش به لاتینه :
۴.با توجه به کتاب کویدیچ در گذر زمان نوشته کنیل ورتی ویسپ میخونیم که کویدیچ توی باتلاق های کویدیچ بازی میشده و اصلا از ابتدا گوی زرین توی کار نبوده. صرفا مثانه باد کرده خوک رو به عنوان سرخگون استفاده میکردن تا یه روزی مرغک زرین که خودش یه گونه جانوری جادویی هم به بازی اضافه میشه.. منتها اینا در طول بازی بعد از گرفته شدن توسط جستو جو گر له میشدن و میمیردن در حدی که رو به انقراض میرن و از طرف وزارت خونه کویدیچ ممنوع میشه و به طور قاچاقی بازی میشده.خلاصه یه روزی بومن رایت یه توپی دقیقا با مشخصات مرغک زرین ساخته میشه و باز بازار کویدیچ داغ میشه و هنوز که هنوزه داغه
۵.خب توی کتاب به اینکه قانون تغییر شکل اساسی گمپ ۵ استثنا داره اشاره کرده ولی دقیقا نگفته چیاست..اینو از جاهای مختلف کتاب میشه فهمید..البته امیدوارم فک نکین که این قانون فقط در مورد اتاق ضروریات صدق میکنه ! یه چیزه جهان شموله
الف)غذا ( اگه اشتباه نکنم توی کتاب ۷ قسمت ۲ رون که قبلا از هرماینی شنیده بوده در رابطه با اتاق ضروریات میگه اینو و همه تعجب میکنند که رون بلده)
ب)پول (توی کتاب چهارم..اونجایی که لپرکان ها یهو تبدیل به پول میشن فک کنم مالفوی به رون میگه الکی خوشحال نباش چون پول از هوا به وجود نمیاد و این پوله لپرکانا از بین میره یه کم دیگه)
ج)ترمیم جراحت (کتاب ۳, اونجایی که هری از جاروش میوفته و لاکهارت اشتباهی استخوناشو ناپدید میکنه و فک کنم پامفری به هری میکه نمیشه اینو به وجود اورد با جادو و باس شربت بخوری)
د)تبدیل مرده به زنده (اینو هم توی کتاب ۷ وقتی حول اون سنگ کادموس پاورل بحث میشد و همین طور موقه مرگ سیریوس (خدا بیامرز) گفته شد)
ه)نمیدونم
خب سوالای بعدی ... ؟