منتقدان هری پاتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام
با توجه به اتفاق هایی که افتاد تصمیم گرفتم یه تاپیک بزنم هر کسی که از این مجموعه بدش میاد یا فکر میکنه خوب نیست بیاد اینجا و حرفاشو بزنه وتاپیک های دیگه مثله http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,52600.0.html این را خراب نکنند! X-(

بعدشم من و کسایی دیگه با هم دیگه بحث میکنیم !
خواهشا فقط منطقی باشید و حرف منطقی را قبول کنید!

به نقل از pouya442 :
هريپاتر چه اشقاليه؟
نويسنده مضخرفش كيه؟
اخرش به كجا ميرسه؟
اصلا سر وته داره؟
كدوم آدم نا عاقلي گفته قشنگه؟
كي ميتونه جواب بده؟؟؟؟؟؟؟ ;D :)) ;D :))

خواهشا از این جور پستا ندین که هم منطقی نیست هم یه توهینه!

پاسخ : منتقدان هری پاتر

من پیشنهاد می دم اونایی که مخالفن و اونایی که موافقن دو گروه تشکیل بدیم و بحث کنیم
من تو گروه جواب دهنده نقد ها می خوام باشم
در ضمن
واسه نقدتون دلیل بیارید
نه این که
بدم میاد ازش

بنده می‌تونم تو گروه موفقان هری پاتر فعالیت کنم ;D :-"

• لایک
امتیازات: psi-3

به نظر من هری پاتر از این جهت خیلی عالیه که رولینگ واقعا خوب تونسته یه دنیای خیالی رو با جزییات درست کنه.تو این موضوع تالکینم تو ارباب حلقه ها عالی بوده!یه خوبی دیگه ام داره که خیلیم از دنیای آدما دور نیست یعنی دنیای ما و جادوگرا رو پیوند داده

به نقل از N.M :
به نظر من هری پاتر از این جهت خیلی عالیه که رولینگ واقعا خوب تونسته یه دنیای خیالی رو با جزییات درست کنه.تو این موضوع تالکینم تو ارباب حلقه ها عالی بوده!یه خوبی دیگه ام داره که خیلیم از دنیای آدما دور نیست یعنی دنیای ما و جادوگرا رو پیوند داده
پس جز گروه موافقانی؟ یا منتقدان؟

معلومه که موافقان!

من یک نقد کوچیک از این مجموعه دارم ! و باور کنید شوخی نمی کنم !!!!!
اما اگه دقت کرده باشید هیچ کس تو این مجموعه 1 بار هم نرفت دستشویی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
( البته هر کی می خواست گریه کنه دستشویی رو انتخاب می کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
;D

به نقل از Kinder :
اما اگه دقت کرده باشید هیچ کس تو این مجموعه 1 بار هم نرفت دستشویی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
( البته هر کی می خواست گریه کنه دستشویی رو انتخاب می کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
;D

چرا دامبلدور اتاق ضروریات را وقتی می خواست دستشویی بره پیدا میکنه!

وقتی هری با مالفوی تو جلد 6 دوئل کرد دستشویی بود!
تازه همچین چیزه جالبی نیست که تو کتاب بنویسه!

به نقل از Kinder :
;D

یاد بچگی هام افتادم همیشه وقتی مامانم داستان می خوند واسم اینو می پرسیدم
خب معلومه
آخه دستشویی چیز مهمی نیست که در داستان ذکر بشه
مثلا هر روز غذا خوردن ذکر می شد؟
حموم رفتن ذکر می شد؟
آب خوردن که دیگه هر آدمی چند بار انجام می ده در روز ذکر می شد؟
فکر نکنم تو هیچ داستانی هم این موضوع اومده باشه

به نقل از N.M :

موافقم ولی تالکین دنیایی کاملا جیدیدو بوجود اورده پس خواهش میکنم مقایسشون نکنین.

یه انتقاد هست بهش....این که یه نفر مثل من چند بار میخونش بعد هی وقتت تلف میشه!

اولا تالکین یه دنیایی به وجود آورد که الآن خیلی ها ازش استفاده می کنند تو هری پاتر هم استفاده شده؟؟

پس ایت رو نگید؟؟ دوما به نظر من هری پاتر بیشتر اینکه یه آثار ادبی بشه دنبال تجارت بود!؟!

و این کارشو خراب کرد وگرنه می تونست بهتر بشه!؟! ;D

به نقل از legend :
اولا تالکین یه دنیایی به وجود آورد که الآن خیلی ها ازش استفاده می کنند تو هری پاتر هم استفاده شده؟؟

پس ایت رو نگید؟؟ دوما به نظر من هری پاتر بیشتر اینکه یه آثار ادبی بشه دنبال تجارت بود!؟!

و این کارشو خراب کرد وگرنه می تونست بهتر بشه!؟! ;D
دلیلت باری اینکه میگی تجارت چیه؟

همه چيش خوب بود...
فقط يعني چي...واسه چي هر چي ميشد پاي هري رو ميكشيدن وسط...يه طورايي غير معقول بود...!
توش چارتا اتفاق نيفتاد كه به هري ربط نداشته باشه!
با تموم خوبياش وقتي تموم شد من حس ميكردم از تو يه بازي انداختنم بيرون!...بد بود!‌كلي حرض خوردم كه چرا تمومش كردم ;D!....
ولي وقتي ميخوندمش بم خوش ميگذشت...با اينكه از كار و زندگي افتادم! :-w

به نقل از afroDt :
همه چيش خوب بود...
فقط يعني چي...واسه چي هر چي ميشد پاي هري رو ميكشيدن وسط...يه طورايي غير معقول بود...!
توش چارتا اتفاق نيفتاد كه به هري ربط نداشته باشه!
با تموم خوبياش وقتي تموم شد من حس ميكردم از تو يه بازي انداختنم بيرون!...بد بود!‌كلي حرض خوردم كه چرا تمومش كردم ;D!....
ولي وقتي ميخوندمش بم خوش ميگذشت...با اينكه از كار و زندگي افتادم! :-w
دیلیل اولی خوب اصلا اسم کتاب هم هری پاتره پس باید همه ی اتفاقات کتاب در باره ی هری پاتر باشن. ;)
این احساسو همه داشتن!
این آخریه یعنی اینه هری پاتر خوندن اتلاف وقته؟ :-w :)

به نقل از منجم! :
من یه بار خوندمش به نظرمم خیلی قشنگ بود!!!
خوب وا3 چی چند بار؟
اگه می فکرین وقت تلف می کنه نخونینش همون یه بار بسه!!!

به نقل از گلی :
من یه بار خوندمش به نظرمم خیلی قشنگ بود!!!
خوب وا3 چی چند بار؟
اگه می فکرین وقت تلف می کنه نخونینش همون یه بار بسه!!!
آدم برای بار دوم که میخوندش بیشتر به متن فکر مبکنه چون از هیجان کم شده و ب ه چیزایی که قبلا توجه نکرده هم پی میبیره! ;)

به نقل از سیاوش :
آدم برای بار دوم که میخوندش بیشتر به متن فکر مبکنه چون از هیجان کم شده و ب ه چیزایی که قبلا توجه نکرده هم پی میبیره! ;)
خوب آره این هست اما اگه منجم به نظرش وقت تلف کردنه خوب واسه چی چند بار می خونه؟
اما آره دوبارشو دیگه باید خوند!!!!

خب، منتقدی هست ؟ ^-^

به نقل از منجم! :

من کاملا برعکس. من اصولا آدمیم که کتاب ها رو شیشصد دفعه دوره میکنم (!) ، ولی پشت سر هم دوره نمیکنم.
هری پاتر تنها کتابیه که وقتی جلد ِ یادگاران مرگ رو تموم میکنم میذارم تو جا کتابی، دوباره سنگ جادو رو بر میدارم ! ;D بعد با خودم کلی کلنجار میرم و ولش میکنم! :دی

یک معلم داشتیم آقای دکتر رئوفیان.بچه های شهید بهشتی نیشابور میشناسنش! یک بار تو وقت استراحت کلاس ازش اجازه گرفتم رفتم کتابخونه تا کتاب بگیرم. دوجلد شاهزاده دورگه رو گرفتم! تا دید که اونا رو گرفتتم ازم پرسید که چند وقته داری اینا رو می خونی؟ گفتم چند وقتی میشه.گفتش که آخر و عاقبت نداره!کشور ما الان چند نفر آدم درست و حسابی می خواد نه دلقک! کتاب ها رو گرفت و انداخت زیر پاش بعد هم ریخت تو سطل آشغال.
حالا که فکر می کنم راست می گفت بنده خدا! به این نتیجه رسیدم که خیلی بیکارین!این کارا بیهوده است و حیف وقت آدمه که اینجوری هدر بره!به جای اون بشینین رو یک مشکل مملکت فکر کنین و خلاقیت داشته باشین تا راه حل خوبی براش پیدا بشه!

Back
بالا