به نظر من آموزشگاه یکم جدی تره !به نقل از کیمیا.پ :به نظرتون کدوم بهتره؟
چه ضرر هایی داره چه منفعت هایی؟
چرا؟
البته اگر استاد آقا باشه باز هم فرقی ندارهبه نقل از parastoo :واسه دخترا از اين لحاظ بهتره كه لازم نيست مانتو و روسري داشته باشي. بعدم خيلي بسته به سازيه كه كار ميكني.
بیخیال ...!به نقل از closeman :فرق داره...اونم اساسی...اگر کنکوری هستید صد در صد و بدون شک معلم خصوصی بگیرین، چرا؟چونفرض کنید 3روز در هفته کلاس دارین، اونم ساعت6 شروع می شه):
1- 15 دقیقه طول می کشه تا لباستون رو بپوشین(کمترین زمان رو در نظر گرفتم)
2- بسته به ترافیک شهرتون و محل کلاستون به طور متوسط از 1 توی راه هستین
3- 1 ساعت هم از برگشت تو راه هستین تا به خونه برسین
کلا وقتای پرت شما می شه 2:15 دقیقه ، و توی هفتش می شه 6:45 دقیقه وقت پرت! واقعا به نظر شما این کار درسته وا3 یه کنکوری که یک دقیقه هم وا3 اون طلاست؟؟؟؟؟
من تو کمتر از 5 دقیقه آماده میشم!یه ربع؟؟؟؟چه خبره؟؟؟به نقل از closeman :باور کنین عین همینه که گفتم...تازه خیلــــــــــــــی تخفیف دادما!دقت کنین نوشتم حاضر شدن فقط یه ربع![]()
![]()
دقیقا حس مشابهی دارم.اصن انگیزه ندارم.دلیلشم اینه استادمو عوض کردم.ایشاا... از ترم دیگه بر می گردم پیش قبلیبه نقل از ParNiaN.D :بچه ها شما تو کلاس تون چیکار می کنین؟!
چند روزه حس می کنم کلاس رفتن واسم هیچ فایده ای نداره. میرم اون جا آهنگی که قرار بوده رو میزنم، تمرینای انگشت رو میزنم، اگه آهنگه تموم شده باشه، یه قطعه ی جدیدم تحویل می گیرم.
کلاس همین ه واقعاً؟
به شدت موافقم... .به نقل از ParNiaN.D :بچه ها شما تو کلاس تون چیکار می کنین؟!
چند روزه حس می کنم کلاس رفتن واسم هیچ فایده ای نداره. میرم اون جا آهنگی که قرار بوده رو میزنم، تمرینای انگشت رو میزنم، اگه آهنگه تموم شده باشه، یه قطعه ی جدیدم تحویل می گیرم.
کلاس همین ه واقعاً؟