استاد یا آموزشگاه ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدوم؟

• معلم خصوصی

رای‌ها: 29 46.8%
  • آموزشگاه

رای‌ها: 33 53.2%

• رای‌دهندگان
    62
پاسخ : استاد یا آموزشگاه ؟

من دارم استادم رو بعد از عید عوض میکنم.
در واقع این استادی که میخوام برم پیشش اصلاً اعصاب نداره و از ایناییه که باید التماسش کنی تا آهنگ بذاره تو برنامه ت. تمرکزش روی تکنیک و بیشتر از اون روی حسّ کاره!
به شما هم پیشنهاد میکنم توقع خودتون رو از استاداتون بالا ببرید.
اگه فقط به آهنگ گرفتن و آهنگ تحویل دادن باشه، این کار رو تو خونه هم میشه کرد.

×لازم به ذکره که از همین استادی که میخوام عوضش کنم خیلی چیزا یاد گرفتم و اگه میخواستم تو خونه تمرین کنم اصلاً اون چیزایی که با ایشون تمرین کردم رو تمرین نمیکردم و غیره!

عه من وقتی کلاس می رفتم استادم از اینا بود که باید التماس می کردی آهنگ بده بت :د البته اینم یه بدیایی داره ؛ چون آدم از تمرینا خسته میشه ! به نظر من آدم از این استادا داشته باشه بعد خودش تو خونه اگر خواست آهنگم تمرین کنه برا خودش .

پس من نا شكري نكنم!

استاد من كوچيك ترين نكته هارو سعي ميكنه بهم بگه
هم زمان 3 تا كتاب كار ميكنيم و يكسره براي اينكه كارمون خشك نباشه بهم قطعه هاي مختلف ميده!
[-o<

استاد مهم ترین عامل تو یادگیری موسیقیه.من انقدر به استادم وابسته شده بودم که الان چن ماهه رفته از تهران من خودم برا خودم کارمیکنم جایی نمیرم!

پیشنهاد من اینه که هر کس میتونه بره خصوصی بگیره خیلی بهتره تا اینکه بره آموزشگاه ... 2 تا دلیل 1- به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی 2-امکانات بیشتر (اگه استادتون تو خونش یدونه استودیو خصوصی داشته باشه که دیگه ایول داره)
من خودم میخواستم با استادم خصوصی بگیرم اما بابام موافقت نکرد [-(

به نقل از hamid-GM :
پیشنهاد من اینه که هر کس میتونه بره خصوصی بگیره خیلی بهتره تا اینکه بره آموزشگاه ... 2 تا دلیل 1- به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی 2-امکانات بیشتر (اگه استادتون تو خونش یدونه استودیو خصوصی داشته باشه که دیگه ایول داره)
من خودم میخواستم با استادم خصوصی بگیرم اما بابام موافقت نکرد [-(
ولی به صرفه نیستا ;D :)) :))

به نقل از farbod007 :
ولی به صرفه نیستا ;D :)) :))
از چه لحاظ ؟ اقتصادی؟ واسه من که بود.. آموزشگاه ساعتی 17 تومن ازم میگرفت اما استادم واسه خصوصی میخواست ازم ساعتی9 تومن بگیره .. البته حرف یه سال پیشه الان همین نرخ ها رو 2 برابرش کن.. ولی اگه استادت بخواد واسه پول موسیقی یاد بده مسلما واسه کلاس خصوصی بیشتر میگیره.. (:|

بستگي داره به كلاس.
مثلاً به نظر من كلاس پيانو بايد خصوصي باشه.
چون عمليه ، يه استاد و يه پيانو هم هست ، وقت كلاس گرفته ميشه كه هر نفر بره پاي پيانو و يه قطعه بزنه.
اما كلاس هايي مثل تئوري موسيقي و هارموني و... بهتره كه توي جمع و توي آموزشگاه تشكيل بشن.

اول باید یه سالی کلاس خصوصی بری و...............
و بعد یه سال که یاد گرفتی بری آموزشگاه دیگه به صورت کامل کامل یاد بگیریش.........

خوب من قبلاکلاس خصوصی میرفتم اماچون استادمردبودهمیشه به خاطرمسائلی مشکل داشتم اماازنظرتدریس فوق العاده بود.الان میرم آموزشگاه امابه خوبی قبلی تدریس نمیکنه

مثل اینکه کلاس من با شما متفاوته.....
آخه من توی آموزشگاه با معلمم کلاس خصوصی دارم، یعنی من تو کلاس تنهام و با استادم هستم، ولی تو آموزشگاه.

ینی تو اموزشگاه چند نفرید مثلا؟ :-?
من می رم آموزشگاه ولی خصوصیه. خیلی جاها فک کنم این مدلی باشن.

• لایک
امتیازات: Dizzy

به نقل از ریــحــانــه :
ینی تو اموزشگاه چند نفرید مثلا؟ :-?
من می رم آموزشگاه ولی خصوصیه. خیلی جاها فک کنم این مدلی باشن.
منم فکر میکردم همه جا اینجوریه ولی مثل اینکه دوستان یه چیز دیگه میگن. :-??

الان دوستان مسئله چیه ؟ ;D

کسی آموزشگاه بخواد بره یا کلاسش خصوصیه . یا نه . کلاس ـای خصوصی مثل ِ فلوت ، کمانچه ، تار و ... اکثر ساز ها . کلاسای گروهی هم هست مثل دف . ( البته خصوصی ـش هم هست خب. ) کسی برای گروه نوازی کار کنه خب کلاسش خصوصی نمیشه دیگه ! یه سری هم که برای کنسرت خاصی تو آموزشگاه حاضر میشن ، مثلا تو کلاساشون طرف هست تار میزنه اون یکی سنتور و ...

ولی اگه استادتون میاد خونتون . که من اکثرا دیدم برای پیانو همچین کاری میکنن . کلاستون خصوصی ـه یا یه حالت ِ نیمه خصوصی داره که بعضیا خودشون اقدام میکنن ! مثلا استاد برای 2 نفر میاد خونه . که البته من کم دیدم .

و یا شما میرید خونه ی استاد !

الان به جز این حالت ها ، حالت ِ دیگه ای هم هست آیا ؟ :-?

من خودم آموزشگاه رو ترجیح می دم . چون یه سری کنسرت ـا هست که تو آموزشگاه اجرا میشه بعد خب خیلی موثره شرکت کردن توشون و آمادگی پیدا کردن برای کنسرت ـای نسبتا بزرگ بعدی . اگه خوب تلاش کنید ُ بتونید خوب خودتون ُ نشون بدید ، و اگه آموزشگاهتون کنسرت خاصی داشته باشه برای عموم ، شما رو انتخاب میکنن و خب این خیـلی خوبه ! ( مثلا پارس همچین سیستمی داره . ) مسلما شما نوازنده ی ماهری هم باشید ، ولی فقط تو خونه کار کنید نمیان در خونتون ُ بزنن بگن آقا بیا برا ما بزن ! ;D پس کلا نتیجه می گیریم آموزشگاه بهتره ! :-" البته خیلیا میگن نیم ساعت تو آموزشگاه به کجامون میرسه ُ اینا ؟ خب اگه استادتون میتونه باهاش هماهنگ کنید کلاستون یک ساعته باشه تو آموزشگاه . من خودم هم همین کار ُ کردم ُ الان خیلی بهتره ُ بیشتر کار میکنیم ! تو نیم ساعت درس جدید گرفتن ، درس قبلی رو زدن و نکته های استاد ُ اشکالاتی که میگیره یا هر چی ... ، واقعا سخته و زمان کم . پس اینجوری بهتره فکر میکنم . البته واضحه که آدم تو خونه ی خودش راحت تره :-" ولی خب من باز هم آموزشگاه رو ترجیح میدم . و جای پیشرفت واقعا داره .

من یه سوال داشتم هزینه ی کلاسهای آموزشگاه ها چه قدره ؟ بستگی به ساز هم داره ؟؟

به نقل از NΞg@гeh :
من یه سوال داشتم هزینه ی کلاسهای آموزشگاه ها چه قدره ؟ بستگی به ساز هم داره ؟؟
بستگی به آموزشگاه و استاد داره البته . این مهم تره .
ولی دیدم هم جایی که بیشتر ساز ها قیمتاش یکی بوده ، هم جایی که فرق داشته . میگم ، بیشتر بستگی به استاد ُ آموزشگاهت داره .

آموزشگاه بهتره...یه سری همنوازی ها تو آموزشگاه پیش میاد که با وجود استاد خصوصی این حالت ممکن نیست :)

به نقل از مـهـ شیـد . :
بستگی به آموزشگاه و استاد داره البته . این مهم تره .
ولی دیدم هم جایی که بیشتر ساز ها قیمتاش یکی بوده ، هم جایی که فرق داشته . میگم ، بیشتر بستگی به استاد ُ آموزشگاهت داره .
یه آموزشگاه معمولی حدودا چه قمتی میگیره ؟

به نقل از NΞg@гeh :
یه آموزشگاه معمولی حدودا چه قمتی میگیره ؟
به این تاپیک میتونی سر بزنی . هر کسی قیمت کلاس موسیقی ـش رو گفته .

از نظر من معلم خصوصی بهتره!
از نظر زمانی خیلی بیشتر از وقت استفاده میشه و کلا راحت تره!
هرچند به نوع معلم و نحوه ی تدریس و خیلی چیزای دیگه هم ربط داره .
اما آموزشگاه یه آهنگ و میدن تمرین کنه بعد دوباره یه آهنگ دیگه این کار به نظرم یکنواختی ایجاد میکنه تا حدودی :-s

Back
بالا