• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شیراز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شیراز

آره واقعا تاسف ميخوره آدم
من هربار ميام تخت جمشيد ميرم ميشينم يه گوشه بالاي كوه شروع ميكنم به گريه كردن
براي همه چي
خيلي فاجعست وقتي تو اون محيط قرار ميگيري :-<

آقا کار ساز نیست نمی تونم عکس بزارم
حال بدون عکس می گم
صبح جمعه حوصلت سر رفته (شیرازی هم هستی زود که ادم نمی شه از خواب پاشه خوب مگه نه آی شیرازی ها)
پا می شی میری بولوار چمران
هوا خوش دار درخت گل و بلبل به کنار
بولوار پهن نه ترافیکی نیه چیزی هیچ جاش ماشینا نچپیدم تو هم دلواز دلوازه
پیاده رو پهن پهن خوشگل طرح های قشنگی که سازنده داده واقعا جالبه بهترین محل برای نمایش های خیابونی ! همیشه یه عده اینجا هستن که آهنگ بزنن ، حرکات آکروباتیک و ژانگولر انجام بدن، چه می دونم خلاصه اگه ادمش باشی هزارتا سوراخ و سمبه واسه قایم شدن و اذیت کردن داره گله به گله هم نیمکت گذاشتن خستت شاد راحت بشینی خلاصه ما با چمران زیاد حال می کنیمنمایشگاه نقاشی هم هست رستوران هم هست و این بند و بساط ها! البته گوش زد می کنم که وسط هفته اونم شب های زمان خوبی واسه چمران رفتن نیست از بو قلیون ریت می جهه بیرون توجه دارید که چی میگم؟
شب پنج شنبش که عالیه بهترین موقشه اگه دیر تر از ساعت 6 برسید چمران عمرا تو کل بولوار جاپارک گیرتون بیاد حتی وسط بولوار هم آدم نشسته
هروقت تونستم عکساشو واستون می زارم! ;)

گویا شد یه کارهایی بکنیم دست...DR. ENIAC درد نکنه
images

شیراز خیلی خوبه... مثل ماشین زمان میمونه ;D
البته مردمش هم حیلی باحالن

ممنون دوستان، خوبی از خودتونه!! همه شهرا خوبن!
ماشین زمان؟؟ :-?

به نقل از بهراد Mdl :
ممنون دوستان، خوبی از خودتونه!! همه شهرا خوبن!
ماشین زمان؟؟ :-?
شاید منظورش اینه که از همه ی زمان ها یه چیزی توش هست ;D
ولی بهترین چیزی که واقعا تو خیلی از شهرا پیدا نمی شه صفایی هست که مردم شیراز دارن

عامو چرا شیرازیا اقد بی بخار شدن خوب یه چی بیگید دیگه...............

اصلا خودمم ی گم:

شیراز جایی که ادما اعصاب روان بیشتری نسبت به شهرای دیگه دارن !
معمولا در قید و بند تعارف و احترام بیش از حد و خودنمایی و این چزت و پرتا نیستن
همون جمله ای که در انگلیسی معروفه "TAKE IT EASY" میون ما شیرازیا زیاد استفاده می شه اینجوری : "عامو ولم بکن حال داریا"
اینجا راحت تر از شهر های دیگه می تونید سرزده برید خونه ی آدما چون معمولا با هم تعارف ندارن مثلا میوه تو خونه نیست واکنش " خوب نیست دیگه" کسی به این خاطر جوش نمی زنه!
همه چی آرومه!!!

من یه چیزی بگم؟! ;D
من خودم نیومدم شیراز بر اساس چیزایی که شنیدم از بقیه میگم!
به نظر من اصن درست محافظت نمیشه از بعضی از مکانای توریستی شیراز.مثلا همین تخت جمشید!تو عید میگن افتضاحه!کلی آشغال دور و برش میریزن و...! [-(

به نقل از نـــــــــN.Mــــــــــــرگس :
من یه چیزی بگم؟! ;D
من خودم نیومدم شیراز بر اساس چیزایی که شنیدم از بقیه میگم!
به نظر من اصن درست محافظت نمیشه از بعضی از مکانای توریستی شیراز.مثلا همین تخت جمشید!تو عید میگن افتضاحه!کلی آشغال دور و برش میریزن و...! [-(

کاش فقط آشغال بود!!! خیلیا میرن رو پایه ستون ها وایمیسن! اینم هیچی یه عده وقتی ازدحام جمعیت زیاده به جای اینکه از پله ها پایین برن میان سر دیوار های بغل پله میشینن(همونجا که شیره گاوه رو گاز میگیره) بعد میپرن کلی از نقش هاش خراب میشه :( ............ شرم آوره :(

من شیراز رفتم.
چن تا از ایراد هاش رو میگم
1-پشت مقبره ی سعدی(بیرون از اون محوطه و فضای سبز) پر از زباله است و اصلاً بهش نمیرسن
2-تابلو خیلی کم داره .(برای پیدا کردن آدرس)

Back
بالا