shayaan کاربر نیمهحرفهای ارسالها 171 امتیاز 112 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر تهران مدال المپیاد فيزيك دانشگاه احتمالا هاروارد 2010/2/17 #21 پاسخ : نگاهی به فیلم سینمایی ده رقمی خیلی فیلم گندیه!!!!!
shadi joon کاربر حرفهای ارسالها 304 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان1مشهد شهر مشهد 2010/2/18 #22 پاسخ : نگاهی به فیلم سینمایی ده رقمی مزخرفه به تمام معنا...
Swift کاربر حرفهای ارسالها 360 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد 2010/2/18 #23 پاسخ : نگاهی به فیلم سینمایی ده رقمی نمی ارزید حتی از کلوپ بگیری.
saye3000 کاربر حرفهای ارسالها 441 امتیاز 193 نام مرکز سمپاد فرزانگان قم شهر قم دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2010/2/18 #24 پاسخ : نگاهی به فیلم سینمایی ده رقمی حیف وقتی که آدم بذاره ای فیلمو ببینه
matin320 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,373 امتیاز 10,555 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد II شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه دامپزشک / سیاست 2012/6/17 #25 پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی از بازیگراش باید بفهمین دیگه. خانم بختیاری با آقای رضویان. فقط= :-&
saghar128 کاربر فوقفعال ارسالها 157 امتیاز 534 نام مرکز سمپاد frz1 شهر قم دانشگاه کاشان رشته دانشگاه مهندسی معماری 2012/6/19 #26 پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی هوووووووق! کلی دلم سوخت که پول دادم رفتم سینما دیدم
niloufar joon کاربر نیمهحرفهای ارسالها 208 امتیاز 1,716 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یکــــ شهر تهران 2012/6/22 #27 پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی به نقل از saghar128 : هوووووووق! کلی دلم سوخت که پول دادم رفتم سینما دیدم کلیک کنید تا باز شود... دیگه گذشت ولی حیفِ اون پولی که دادم
پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی به نقل از saghar128 : هوووووووق! کلی دلم سوخت که پول دادم رفتم سینما دیدم کلیک کنید تا باز شود... دیگه گذشت ولی حیفِ اون پولی که دادم
Kathy کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 99 امتیاز 1,418 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یکــــ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 مدال المپیاد زیست 2012/6/23 #28 پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی خیلی فیلم مزخرفیه!! اصلا ارزش دیدن نداره! ولی با این حال، هر سال روزای عید حتما یه بار پخش میکننش!
پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی خیلی فیلم مزخرفیه!! اصلا ارزش دیدن نداره! ولی با این حال، هر سال روزای عید حتما یه بار پخش میکننش!
ریـحـانـه لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 3,304 امتیاز 12,651 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه علوم اجتماعی (انسانشناسی) تلگرام اینستاگرام 2012/6/24 #29 پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی همینجوری همه بیایم بگین به درد نمیخوره که فایده ای نداره! بگین چرا بد بود؟ چی کار میکرد خوب میشد؟ نقاط ضعفشُ بگید کلا!
پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی همینجوری همه بیایم بگین به درد نمیخوره که فایده ای نداره! بگین چرا بد بود؟ چی کار میکرد خوب میشد؟ نقاط ضعفشُ بگید کلا!
pucy cat کاربر فوقحرفهای ارسالها 985 امتیاز 2,347 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 4 شهر تهــران 2012/6/24 #30 پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی خسلس بد بود سرتا پاش نقطه ضعف بود کلا موضوعش جالب نبود انتخاب بازیگرش چنگی به دل نمیزد خیلی کلیشه ای بود دراینن حد (
پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی خسلس بد بود سرتا پاش نقطه ضعف بود کلا موضوعش جالب نبود انتخاب بازیگرش چنگی به دل نمیزد خیلی کلیشه ای بود دراینن حد (
Flosi کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 542 نام مرکز سمپاد فرزانگان ١ شهر تهران 2012/7/5 #31 پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی من واقعاً از اين فيلم بدم اومد. :-& اين تنها چيزيه كه ميتونم راجع به اين فيلم بدم.
پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی من واقعاً از اين فيلم بدم اومد. :-& اين تنها چيزيه كه ميتونم راجع به اين فيلم بدم.
Ogjfdnhdbkfrgccfvv Dgbhvfjbjnjgh ارسالها 274 امتیاز 3,093 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه شیراز رشته دانشگاه حقوق 2012/7/8 #32 پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی اصن اشغال دلیل =خنده دار زیاد نبود ک بتونیم بگیم فیلم خنده دار نکته نباید داشته باشه هیچ نکته آموزنده ای نداشت ب شدت مسخره بود :-&
پاسخ : فیلم سینمایی ده رقمی اصن اشغال دلیل =خنده دار زیاد نبود ک بتونیم بگیم فیلم خنده دار نکته نباید داشته باشه هیچ نکته آموزنده ای نداشت ب شدت مسخره بود :-&