اره،من که کلا با لهجه اصفهانی حال نمیکنم اما این یارو وقتی میگه اقا "ج"ون،رو اعصاب منه...به نقل از antares-nick :اون عروسه (زن فرهاد) که دیگه گند زده ما کی "ج" هامونو اونقد غلیظ می گیم؟
اونم اصفهانی رو کامل حرف نمی زنه لهجش بده؟!!به نقل از یک ایرانی :فرهاد کاملا درست و بدون غلط حرف می زنه ولی بقیه تقریبا افتضاح حرف می زنند.
البته حالا نسبت به قسمت اول بهتر حرف می زنند....
لهجه ی اصفهانی اصلا این چیزی نیست که اینا حرف میزنند.شما که خودت اصفهان هستی........اگه اصفهانی هم نباشی باید بدونی که این لهجه ی اصفهانی ها نیست..........به نقل از OWNING :منم گفتم غلیظش کردن. اما قبوال کنید تهش همینه. همین نیس؟
چرا فرهاد درست درست حرف می زنه حتی "از" را که اکثرا همون از میگن فرهاد میگه "ez" که همین درسته.به نقل از legend :اونم اصفهانی رو کامل حرف نمی زنه لهجش بده؟!!
پیرمرده هم یکم خوبه؟!؟! فقط یکم؟!!
خب مهم همینه که اصفهانیه منم که الان 4-5 ساله اصفهان نیستم(البته یه تعطیلی باشه میام )ولی لهجه دارم شدیدبه نقل از killer_m :خب اون واقعا اصفهانيه!!!
البته چند وقتيه اصفهان نيس ديگه..
به نقل از lily.hozak :آره دوسته من با اينكه فقط مادر بزرگش اصفهان زندگي ميكنه ولي يكم لهجه داره من خودم 2 روز ميرم كاشان لهجم بر ميگرده كلا فكرر كنم لهجه تو خون آدمه
درسته منم با دوستام که هستم اصلاً لهجه ندارم و لی با خانواده که حرف میزنم یه ذره لهجه پیدا میکنمبه نقل از peg0a2h1 :( خارج از بحث تاپیک ولی مرتبط با محتوا یه جورایی : یه چیزی فراتر از خون!!! من با دوستام عادی صحبت میکنم ، بدون لهجه، فقط کافیه مامان یا بابام بم زنگ بزنن ، یا ببینمشون بخوام باشون حرف بزنم دوستام خنده غلتان ( = ) میشن! به طرز وحشتناکی لهجه پیدا میکنم! کاملا هم ناخودآگاهه ، خودم هم اصلا نمیفهمم الان طرز صخبتم عوض شده ، خیلی باحاله )
میشه یکی داستان کلی این سریال رو بگه؟ کلا موضوعش چی هست اصلا؟
نه لهجه اش بد نیست.درست درست هم حرف می زنند.ولی کلاحالا خیلی کم اند کسانی که اینجوری حرف بزنند(توی اصفهان)اکثرا مثل مسعود حرف می زنند یعنی همه یه ته لهجه دارند ولی دیگه مثل 20 30 سال پیش حرف نمی زنند.به نقل از legend :اونم اصفهانی رو کامل حرف نمی زنه لهجش بده؟!!
پیرمرده هم یکم خوبه؟!؟! فقط یکم؟!!
بحث این جاست که صدها بازیگر اصفهانی خوب وجود داره مثلا شما فیلمای آقا رشید رو ببین اومده از اکثر هنر پیشه های حرفهای اصفهانی استفاده کردهبه نقل از Toobiii :بابا بی خیال شید دیگه! یه نفر نمیتونه بعد یه عمر اصفهانی حرف زدن بیاد عین اصفهانیای اصیل حرف بزنه!تا همین جاش هم خوب سعی کردن
هر سریالی که پخش میشه یه قشری اعتراض میکنن! X-(