خداحافظی و ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388
پاسخ : خداحافظی و ...

این همه سر هم کردی که آخرش اینو بگی دیگه.
که بیاید تو سایت ما .... بیاید.... بیاید.... !
پاره نشدی ؟!
هرکسی میخواد بیاد توی جمع دوستانه ی ما،قدمش روی چشممون.
http://www.sampadcity.com/forum/index.php?action=forum

می خوای بری برو دیگه.
هرکی میخواد بره، بره. دیگه چرا 20 تا تاپیک میزنی که ما رفتیما ... رفتیما .... داریم می ریما ... !

دیگه به من نگو که !
در هر صورت رفتی انگار. خدا رو شکر !
ایشالا که دیگه پست نمیزنی !

رؤیاکریمی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یزد
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
یزد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

پس بخشش کجا رفته علی اقا؟
نمی بخشیشون؟
برگردین منو که تازه فعال شدمو ناامید نکنین
سایت بدون شما میریزه به هم
من پارسال هم تو یه سایت بودم که جو بحدی خراب شد که سایت منحل شد وتبدیل شد به سایت خصوصی مدیرکلش
من اونجا ازمدیرکلش تو پست زدن جلو زدم و اول شدم ومدیر بخش طنزبودم
ولی به من تهمت دروغگویی زدن گفتن من فقط به خاطر این فعالیت کردم دوست پسر پیداکنم درصورتیکه من تا حالا نه دوست پسری داشتم نه الان دارم نه میخوام داشته باشم
همه بهم تهمت زدن ولی من بخشیدموش هیچ کینه ای ازشون به دل ندارم

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

خانم رویا خواهش میکنم ادامه ندید
این بحث ها الان 3 روزه که داره میشه و بالاخره تموم شده
همه هم به نوعی به آقای علی.ابراهیم پور گفتن که نرو
حالا دیگه بهتره که به نظرشون احترام بزاریم
لطفا دیگه جو رو خراب تر از این نکنید....
همه ی حرف ها هم به قول خودشون زده شده..
پس بهتره همه براشون آرزوی موفقیت کنیم

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

همه دارن بهت تهمت می زنن... معلوم هم نیست چه تهمتی می زنن ها !! اصلا معلوم نیست چی می گن که تهمته! ولی دارن تهمت می زنن...
من هیچ آدم عاقلی رو نمی تونم پیدا کنم که برای تست کردن امضاش بره به خودش پیغام بده ... ولی تو می ری ... {یعنی انقدر کدهای انجمن پیچیدن ؟! یا مثلا موقع زدن پست نمی شه پیش نمایش رو زد !!!؟ یعنی می رفتی پست بزنی و اینا رو تست می کردی خیلی عقلانی تر بود!! اگه به فکرت نرسید دیگه به من ربطی نداره که به ذهن شما راهی می رسه که آی.پی‌ت بسته شه!!}

پارسال من اول تابستون اینجا بودم ... اون ساخت و سازی که شما داشتی یعنی 80 پست ! از مدیری توی تعداد پست جلو زدی که با دوتا یوزر داشت کار می کرد برای ساختن اینجا ... (اون موقع لازم بوده است!) شما انقدر فعال بودی که چندین ماه خبری ازت نبود؛ خودت گفتی...
هرکسی که تعداد پست های زیادی زد (کار ندارم پست هاتون اصلا چی هست...) باید ما بیایم سایت رو بدیم دستش ؟!
شما هنوز هم با من مشکل داری!! اون موقع که تو بی خودی داشتی به مونث ها توهین می کردی (9 ماه پیش!) کی بود رفت جلوی سلطان نوشت "آنتی فیمینیست" به خاطر من و الان هم "(سلطان)(آنتی فیمینیسم)" هست زیر عکست !
تو هیچ وقت مدیرای اینجا رو قبول نداشتی... ولی همیشه گفتی من می خواستم کار کنم، اینا نذاشتن ... وقتی تو مدیر رو قبول نداری، هر کاری می کنی منتظری یه "بله قربان" بگن، چجوری برای فروم کار کردی !!؟ همین بحث ": دی" ... رای گیری گذاشتیم که معلوم شه کسی می خواد یا نه... تو میای می گی نظر می دم میاین رای گیری می ذارین ... یا مثلا حرف می شه که عکس درجه های کاربری رو عوض کنیم... میای چهارتا عکس می ذاری که توش نوشته 10% 20% و ... بعد می گی اینا رو بزارین ... من می گم بهت من دارم یه چیز بهتر طراحی می کنم (همون ستاره ها که هست!) بعد تو میگی شما ها نظر من رو نمی خواین و اجرا نمی کنین ... خوب نظرت بهترین نیست، چرا باید بهش عمل کرد !!؟ همیشه هم بعد از نظر دادنت اومدی گفتی اه و اینجا دیگه شورش رو در آورده و گند زدین و ...
هنوز یادمه توی پیغام خصوصی گفتی من سمپاد سیتی رو زدم تا مطهری رو بچزونم ... همون اول که سایت زدین گفتی برای آزادی بیشتر و «لش» بازی اونجا رو زدی ... حتی فلسفه pcl که Lش همون لش باشه رو گذاشتی !! گفتی اتحاد داریم و هرکاری خواستی کردی... (تبلیغات اینجا ممنوع بود ولی بازم تبلیغ کردی، اشکال نداره!)... اونجا رو گفتی می زنم برای لش بازی ولی خودت می دونستی برای چزوندن زدی ... همین بی هدفیت الان واضحه که بعد از اون حرف ها و هدف هات، سایتت چی شده ...
مرد خدا ! تو توی زندگیت مرد خدا رو مهم می دونی ... یه جا میای می گی همیشه خدا با تو و تو یادش هستی و اعوذوا بالله من الشیطان الرجیم و ... بعد میای توی پیغام خصوصی چندین بار تهمت می زنی به این و اون و توهین می کنی ... مردم یادشون نرفته که مهسا.ش چرا و به خاطر کی می خواستن از سایت برن ... اون نمی خواد پاش به این بحث باز بشه پس بی خیال...
تو همیشه خدا باهات بود و همیشه داشتی برای سایت کار می کردی ... ولی نمی دونم اینایی که می گن تو می گفتی "سمپادیا به درد نمی خوره، بیاین پیش ما ... با ما بپرید" و ... چی می گن! دوستات هم که تبلیغ می کنن، انقدر بی فکرن که برداشتن به کسایی پیغام زدن که طرف میاد به ما می گه شما ها نمی خواین اینا رو یه کاریشون بکنین !!!؟
گفتی خدا همیشه تو زندگیت هست ... من به شخصه وقتی می شنوم کسی اینطوری می گه یعنی واقعا باید آدم حسابی باشه (یکی از دوستان من اینجوری هست...) شما پیغام خصوصی رو می گی یه جک بود !!؟ چه دلیلی داره تو برای یکی دیگه توی پیغام خصوصی جم بفرستی... اونم چنین جک یا عکسی رو !!؟ تو که توی سمپادیا هستی و ناظم اینجا به حساب میای !!!؟ جکت چیزی نبود !!؟ برو برای بابات تعریف کن این جک هارو ببین چکارت می کنه ... من یادم نمیاد چنین جک های ضایعی رو تعریف کرده باشم ... واقعا می گم! من مثه تو نیستم که خدا خدا کنم ... اساساً از این خدا خدا کردن خوشم نمیاد ... من همیشه کار یکه فکر کردم درسته رو انجام دادم و جایی اگه کم آوردم از دینم مایه نزاشتم ...
اینکه تصمیمت رو گرفتی عالیه... اینکه می خوای بری دیگه به خودت مربوط می شه ...

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از رؤیا کریمی :
برگردین منو که تازه فعال شدمو ناامید نکنین
سایت بدون شما میریزه به هم

نهان گشت آیین فرزانگان پراکنده شد نام دیوانگان
ندانست خود جز از بد آموختن جز از کشتن و غارت و سوختن

در حیرتم از مرام این مردم پست این طایفه ی زنده کش مرده پرست

واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر / نرم افزار

به من تهمت پیغام خصوصی در حد زنا زدند،در صورتی که میدونید چی بود؟ جک بود. همه تون جک شنیدید، درسته؟ من جک دادم. جکبود فقط که به چند نفر دادم.
مرد خدا مدیران به شما گفتن شما چیام خصوصی های مشکل دار دارین فقط و این خود شما بودید که گفتید مگر من به دختر ...(روم نمیشه بگم بخدا موندم مرد خدا چطوری گفت اینو که بعد از چند بار ویرایش یه چیزه بهتر گذاشتین!!!)پیام خصوصی دادم؟ شما توهم داری مشکل خودته! به اون خدایی که همش توی زندگیته بگو از مردش توهمشو کن کنه!!

ه من تهمت هک سمپادیا رو زدند،در صورتی که من از نظر برنامه نویسی خالیه خالیم. بعدا معلوم شد که من برای امضام میخواستم کد های بی بی استفاده کنم میرفتم توی پیغام خصوصی و نام گیرنده رو خودم مینوشتم. و به علت مشکل سیستم ا س ام اف،آی پی من یک دفعه ازسیستم قفل میشه و فکر میکنن که من قصد هک داشتم
جناب مرد خدا شما چیزی به نام شرم و حیا برات تعریف شده؟ بازم میخوای من یه مشت مدارک بزارم اینجا ؟ بزار همین که برات آرزوی موفقیت میکنن الان بمونه لااقل! میدونی که من آدمی نیستم که بتونم خیلی سکوت کنم برخلاف مدیران که همه جوره رعایتتو کردن و هیچی بهت نمیگن!(چیزی هم بگن میگی دیکتاتورن!!!!) مثل دیشب دوباره در میام یه مشت چیزی میزارم اونقت دیگه آره...! به کسی پول میخوای بدی که یه سایت در حد سمپادیا که بعدش میشه سمپادیا رو هک کنه!! اونقت میگی من فلان من فیسال؟ شما که خودت ادعات میشه با اس ام اف کار کردی چطور نمیدونسی چجوری میشه پیش نمایش رو دید مرد خدا؟ تو دیگه داری به شعور کاربران هم توهین میکنی!خجالت بکش!

به من تهمت زدند که چند اکانت داری،در صورتی که من از وقتی عضو شدم،توی سایت سمپادیا،اسمم سلطان بوده و بعد از چند وقت تغییرش دادم به علی.ا
ببخشید نمیدونستم عمه کزتت هم با کامپیوتر شما میاد توی سایت سمپادی ها وگرنه همچین حرفی رو نمیزدم جناب مرد خدا! برای من شرح حال پروفایلت رو نیاز نیست بنویسی! همه اینو میدونن! شرح حال اون یکی اکانتت رو بنویس که باهاش دید میزنی هرجا که نمیخوای اسمت باشه مرد خدا!

من توی زندگیم خدا رو خیلی مهم میدونم،اینو به مسخرگی گرفتند،یعنی با بزرگترین چیز زندگیم. به مسخره به من میگن مرد خدا . در صورتی که من هیچوقت نگفتم آدم خوبیم.
با نیت خبر،یک حرکتی انجام دادم که قصدم بهتر شدن سمپادیا بود، تهمت زدند که میخوای جو سازی کنی
مرد خدا شما نیتت خیره؟ متن چتمون رو بزارم که تهدید میکردی اگه چیزیت بگن بازم زهر خودتو به سمپادیها میریزی؟ تو نبودی که گفتی من دامین ها رو خردیم و زهر خودم رو به مطهری و بذرکار ریختم؟ اینم حتماً عمع کزتت بوده نه؟ به عمه کزتت بگو با آی دی تو دیگه نیاد چت کنه که به اسم تو در بره مرد خدا!!
بهت میگیم مرد خدا میگی مسخره میکنین،بگیم مرد شیطان میگی توهین میکنی چطوره بگیم مرد فرشته مرد خدا؟!
مشخصه خدا چقدر توی زندگیت حضور داره! هرکاری میکنی میزاری گردن خدا! ماشاالله روزی چندتایی کار داری که بندازی گردن خدا پس خدا خیلی توی زندگیت فعاله! یکم شرم یکم حیا!!! بس کن دیگه خجالت بکش! همه دیگه الان میدونن چکاره مردی هستی! حنات دیگه رنگ نداره مرد خدا!

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از €aboteu® £rinc§ :
مرد خدا مدیران به شما گفتن شما چیام خصوصی های مشکل دار دارین فقط و این خود شما بودید که گفتید مگر من به دختر ...(روم نمیشه بگم بخدا موندم مرد خدا چطوری گفت اینو که بعد از چند بار ویرایش یه چیزه بهتر گذاشتین!!!)پیام خصوصی دادم؟ شما توهم داری مشکل خودته! به اون خدایی که همش توی زندگیته بگو از مردش توهمشو کن کنه!!
جناب مرد خدا شما چیزی به نام شرم و حیا برات تعریف شده؟ بازم میخوای من یه مشت مدارک بزارم اینجا ؟ بزار همین که برات آرزوی موفقیت میکنن الان بمونه لااقل! میدونی که من آدمی نیستم که بتونم خیلی سکوت کنم برخلاف مدیران که همه جوره رعایتتو کردن و هیچی بهت نمیگن!(چیزی هم بگن میگی دیکتاتورن!!!!) مثل دیشب دوباره در میام یه مشت چیزی میزارم اونقت دیگه آره...! به کسی پول میخوای بدی که یه سایت در حد سمپادیا که بعدش میشه سمپادیا رو هک کنه!! اونقت میگی من فلان من فیسال؟ شما که خودت ادعات میشه با اس ام اف کار کردی چطور نمیدونسی چجوری میشه پیش نمایش رو دید مرد خدا؟ تو دیگه داری به شعور کاربران هم توهین میکنی!خجالت بکش!
ببخشید نمیدونستم عمه کزتت هم با کامپیوتر شما میاد توی سایت سمپادی ها وگرنه همچین حرفی رو نمیزدم جناب مرد خدا! برای من شرح حال پروفایلت رو نیاز نیست بنویسی! همه اینو میدونن! شرح حال اون یکی اکانتت رو بنویس که باهاش دید میزنی هرجا که نمیخوای اسمت باشه مرد خدا!
مرد خدا شما نیتت خیره؟ متن چتمون رو بزارم که تهدید میکردی اگه چیزیت بگن بازم زهر خودتو به سمپادیها میریزی؟ تو نبودی که گفتی من دامین ها رو خردیم و زهر خودم رو به مطهری و بذرکار ریختم؟ اینم حتماً عمع کزتت بوده نه؟ به عمه کزتت بگو با آی دی تو دیگه نیاد چت کنه که به اسم تو در بره مرد خدا!!
بهت میگیم مرد خدا میگی مسخره میکنین،بگیم مرد شیطان میگی توهین میکنی چطوره بگیم مرد فرشته مرد خدا؟!
مشخصه خدا چقدر توی زندگیت حضور داره! هرکاری میکنی میزاری گردن خدا! ماشاالله روزی چندتایی کار داری که بندازی گردن خدا پس خدا خیلی توی زندگیت فعاله! یکم شرم یکم حیا!!! بس کن دیگه خجالت بکش! همه دیگه الان میدونن چکاره مردی هستی! حنات دیگه رنگ نداره مرد خدا!

این راننده مسافرکش ها رو دیدی با یه پیکان 52 میان تو خیابون مثل وحشی های دهاتی که تازه گوسفنداشون رو فروختن با پولش پیکان دسته دو گرفتن رانندگی می کنن. اگه بهشون بزنی خود معتاد عوضیش میاد شلوارتو از پات ....
ولی اگه بهت بزنه میاد پایین یه ننه من غریبم بازی ای در میارن که من بدبختم و 12 تا بچه دارم و 6 تا زن و بیچارم و ماه رمضون روزه می گیرم و نماز صبم غذا (!!!) نمیشه و تو رو خدا من بی گناهم و .... (الی آخر)

حالا اینم قضیش همین شده !
منتها دستش هم رو شدس واسه همه !!!

حالا بازم هی این ننه من غریبم بازی ها رو ادامه بده تا گندش در بیاد (که برا خیلی ها اومده....)
ببین حالا کی بهت گفتم.

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

جوسازی و مظلوم نمایی بسه!
هرچی میخوام هیچ چی نگم نمیشه آخه!
آخه یه ذره شرم،یه ذره حیا!
دستتون که رو شد برای همه!!
من نمیفهمم چه جوری روتون میشه این حرفها رو بزنید!
واقعا من موندم تو اون خدایی که شما همه چیزو بهش واگذار میکنید!
قبلا هم گفتم که منو یاد احمدی نژاد میندازید که گفت کار مردم با کردان رو به خدا واگذار میکنه!!
*فکر کنم نباید چیزی میگفتم.ولی نشد...اگه مدیری صلاح دونست پستمو پاک کنه، ایرادی نداره.من فقط دیگه داشتم خفه میشدم.از تهمت، از دروغ، از مظلوم نمایی، از آوردن یه اسم خدا و پشتش هرکاری کردن...آخه اینجوری دارید به خدای ما هم توهین میکنید.من این یکی رو دیگه نمیتونم تحمل کنم.

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از مهسا شهشهانی :
جوسازی و مظلوم نمایی بسه!
هرچی میخوام هیچ چی نگم نمیشه آخه!
آخه یه ذره شرم،یه ذره حیا!
دستتون که رو شد برای همه!!
من نمیفهمم چه جوری روتون میشه این حرفها رو بزنید!
واقعا من موندم تو اون خدایی که شما همه چیزو بهش واگذار میکنید!
قبلا هم گفتم که منو یاد احمدی نژاد میندازید که گفت کار مردم با کردان رو به خدا واگذار میکنه!!
*فکر کنم نباید چیزی میگفتم.ولی نشد...اگه مدیری صلاح دونست پستمو پاک کنه، ایرادی نداره.من فقط دیگه داشتم خفه میشدم.از تهمت، از دروغ، از مظلوم نمایی، از آوردن یه اسم خدا و پشتش هرکاری کردن...آخه اینجوری دارید به خدای ما هم توهین میکنید.من این یکی رو دیگه نمیتونم تحمل کنم.

خوشم اومد، ماشالا !

کی من بهت اینو گفتم که دیگه صدات در نیومد. یادته ؟

از حضرت پیامبر (صلی الله علیه و آله) روایت است که «مومن هرگاه بدون عذر دروغی بگوید، هفتاد هزار ملک او را لعنت می کنند و بوی گندی از قلبش بیرون می آید که تا به عرش می رسد و خداوند به سبب این دروغ، گناه ..................................................... برای او می نویسد»

خیلی وقته بوش در اومده بود. مثنکه بچه ها به احترامی که برا خودشون قائل بودن (چون تو که از این چیزا سرت نمیشه) جولو بینیشون رو گرفته بودن !
دیگه تحمل هم حدی داره. حالا تک تک داره رو میشه !

تماشا کن و لذت ببر !
با اون بیچاره هایی که معلوم نیست با چه طمعی دور خودت جمع کردی هم، هستم !
چشاتون رو هر چه زودتر باز کنید بهتره.

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

پی نوشت برای اطلاع رسانی بیشتر : http://ali.a.p.kh.googlepages.com

sampadcity.com

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قم

من نمیخوام جواب بدم.
قفط یک حرفی میزنم و همین:
فراز جان ،محمد بذرکار عزیز ،صابرنژاد جان ،خانوم مهسا؛
ببینید دوستان،من از سنت مولود امشب،امام سجاد علیه السلام پیروی میکنم.
- شما گفتید من میخواستم سمپادیا رو هک کنم،برای همین آی پی من بن می شد.
- شما گفتید من چند تا اکانت دارم.
- و...

اگه من این کارا رو کردم،مولود امشب و شب های قبل،حضرت ابوالفضل و امام حسین رو واسطه قرار میدم، خدا منو ببخشه.
اگه شما دارید به من تهمت میزنید،باز هم به مولود این شب و و شب های قبل،خدا روقسم میدم،خدا شما رو ببخشه.

امام سجاد می فرمایند:«اگه کسی اومد توی گوش راست شما دری وری گفتو فحش داد و تهمت زد و چرت و پرت گفت،بعد اومدتوی گوش چپت،معذرت خواهی کرد،فوری ببخشش.»
اگه من این حرفایی که شما میگید رو کردم،خواهش مندم منو ببخشید.به خاطر مولود امشب.
ولی اگه اینحرفاتون تهمت و دروغ بوده باشه،بازم به این سه معصوم عزیز و بلند مقام قسم میخورم،به ولای علی،پدر همون امام حسین و ابوالفضل قسم می خورم، نه در دنیا و نه در آخرت از این تهمت ها نمیگذرم و پیش همین 3 عزیز شکایتتون رومیکنم و از خدا رو منتقم خودم قرار میدم.

میلاد این معصومین عزیز،روز پاسدار و جانباز بر همه ی شیعیان امام علی علیه السلام مبارک باد.
یا علی​

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه

به نقل از علی.ا :
من نمیخوام جواب بدم.
قفط یک حرفی میزنم و همین:
فراز جان ،محمد بذرکار عزیز ،صابرنژاد جان ،خانوم مهسا؛
ببینید دوستان،من از سنت مولود امشب،امام سجاد علیه السلام پیروی میکنم.
- شما گفتید من میخواستم سمپادیا رو هک کنم،برای همین آی پی من بن می شد.
- شما گفتید من چند تا اکانت دارم.
- و...

اگه من این کارا رو کردم،مولود امشب و شب های قبل،حضرت ابوالفضل و امام حسین رو واسطه قرار میدم، خدا منو ببخشه.
اگه شما دارید به من تهمت میزنید،باز هم به مولود این شب و و شب های قبل،خدا روقسم میدم،خدا شما رو ببخشه.

امام سجاد می فرمایند:«اگه کسی اومد توی گوش راست شما دری وری گفتو فحش داد و تهمت زد و چرت و پرت گفت،بعد اومدتوی گوش چپت،معذرت خواهی کرد،فوری ببخشش.»
اگه من این حرفایی که شما میگید رو کردم،خواهش مندم منو ببخشید.به خاطر مولود امشب.
ولی اگه اینحرفاتون تهمت و دروغ بوده باشه،بازم به این سه معصوم عزیز و بلند مقام قسم میخورم،به ولای علی،پدر همون امام حسین و ابوالفضل قسم می خورم، نه در دنیا و نه در آخرت از این تهمت ها نمیگذرم و پیش همین 3 عزیز شکایتتون رومیکنم و از خدا رو منتقم خودم قرار میدم.

میلاد این معصومین عزیز،روز پاسدار و جانباز بر همه ی شیعیان امام علی علیه السلام مبارک باد.
یا علی​

خوب جناب آقای ابراهیم پور نکلیف مارو روشن نکردی آخر مارو میبخشی یا نمیبخشی ؟ :D آهان نکنه از رتبه ی مرد خدا به خود خدا ارتقاع پیدا کردی ؟ :D خدا مارو ببخشه شما مارو نمیبخشی :D عجججججججببببببب :D
مرد خدا شما به عمه ات گفتی دیگه با اکانت شما نیاد که دیگه سو تفاهم پیش نیاد ؟ :D مرد فرشته امشب داری آش رشته میخوری حورت حورت(املاش درسته؟) نمیگی زشته؟ :D دیگه حقیقتاً داری حوصله همه رو سر میبری! دیشب یکی از نمونگان تهمت ها رو دیدن همه (بازم لازم بدونم بقیه نمونگان رو میزارم)دیگه حالا هرچی خداو پیغمبرو امام بلدی رو کن اما چی؟ فایده نداره! :D

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

محد رضا . بسه :-w
بزار اگه کسی می خواد بره، بره ... کشش ندین!

انشالله که خدا از سر تقصیرات همه بگذره؛ به جز کسایی که به اسم دین مردم رو ...

saboteur

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :

چشششششششششششششششش :D خودشون میان هی چیزی میگن وگرنه من که صبح گفتم الان دیگه اعصابم سر جاشه :D

amirfardanian

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد یک مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : خداحافظ...

به نظر من كه اينجا هيچ عيبي نداره شما مي تونستي مسالمت آميز بري اما اين جوري چهره ي خودت و سايتت رو خراب كردي

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

خداحافظ
موفق باشید
لطفا کسی دیگه غیر از خداحافظی کار دیگه ای نکنه

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

چرا هر کسی یه پست می زنه برای اینکه بگه خداحافظ ... ؟!

رؤیاکریمی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یزد
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
یزد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
بدون موضوع

دیگه دارم ازکوره درمیرم
مگه اینجا چشه؟
کیدز و سیتی برای چی باید ساخته بشن؟
برای برهم زدن جو اینجا؟
تا میام توی موضوع های خوانده نشده همش خداحافظی باید توش باشه
دیگه نمیگم بمونیدولی هرکی میخواد بی سروصدا بره لازمه همه بفهمن اون داره میره؟
اگه تصمیتتون رفتنه به سلامت
فقط دلم میخواد بدونم توی رفتن چی بهتون میرسه
مدیرای اینجا هم خیلی عالین و منم قبولشون دارم واقعا هم بالیاقتن
تورو خدا یکی این تاپیکو قفل کنه

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

خدا ان شاءالله از سر تقصیرات همه بگذره...
والله همه خسته شدن از جواب دادن.

atefeh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
خوشبختانه فرزانگان قم!
مدال المپیاد
نمی گم ریا نشه

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :

موافقم شدید
هرکی می خواد بره
راحتمون کنه
اونایی ام که می بینن دلیلشون زیاد جالب نیست بمونن
ایشالا لورکا جونمم برگرده فعلا درحال مذاکره ایم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا