- شروع کننده موضوع
goooogooooli
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان تهران!
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد!
- رشته دانشگاه
- دندان پزشكي
پاسخ : چه بلایی داره سر سمپادیا میاد!؟
من یه معذرت خواهی بابت تاپیک فدراسیون...بده کارم ولی واقعا حرفهام رو حق بود وبه شخصه به هیچ کی توهین نکردم!اون اقا بود که هرچی دلش خواست گفت!!!
ولی ستاره عزیز ...من از الان دارم می گم انجمن ورزش سالی 100تا تایک جلومی ره!اونم همش به خاطرچیز های بی خود وتکراری!مثلا سر هر بازی بارسا رئال یه تاپیک زده می شه واس بازی استقلال وپرسپولیس یه تا پیک دیگه و...ومثلا می شد یه تایک واس جام جهانی زد تا اینقدر تاپیکهای بی خود زده نشه!!!
بهتر نیس نظم بیشتر شه!بله می دونم انجمنهای دیگه هم تعداد پستهای ارسالیشون زیاد ولی اونهارو نمی شه کاری کرد!ولی ورزش وگفت وشنود رو چون موضوعهای مرتبطی دارن می شه بهش نظم بخشید!من فقط قصدم کمک به انجمنی بود که تو مدیرشی!!! و استفاده راحتر... وگرنه هیچ قصد دیگه ای ندارم ونخواهم داشت!
( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( (
بله اگه شمانگی انجمن من مشکلی نداره پس کی بگه!؟به نقل از Settareh :من شخصا هیچ جور خالی زنکی شدنی در انجمن ورزش نمیبینم، الان اون جا فقط کل کل های فوتبالی هست!
شما خالی زنکی شدن رو توی چی تعریف میکنین؟
بعدشم چه ربطی به انجمن ورزش داره، خیلی از انجمن ها این جورین که تاپیکای قدیمیش یه صفحه قبلن!
ببخشید تقریبا پارازیت انداختم وسط بحثتون، تاپیک رو هم ننشستم دو صفحه ـش رو بخونم، ولی با توجه به نقل قولی که آقای مطهری کرد فقط خواستم بگم به نظر من انجمن ورزش الان مشکل خاصی نداره!
من یه معذرت خواهی بابت تاپیک فدراسیون...بده کارم ولی واقعا حرفهام رو حق بود وبه شخصه به هیچ کی توهین نکردم!اون اقا بود که هرچی دلش خواست گفت!!!
ولی ستاره عزیز ...من از الان دارم می گم انجمن ورزش سالی 100تا تایک جلومی ره!اونم همش به خاطرچیز های بی خود وتکراری!مثلا سر هر بازی بارسا رئال یه تاپیک زده می شه واس بازی استقلال وپرسپولیس یه تا پیک دیگه و...ومثلا می شد یه تایک واس جام جهانی زد تا اینقدر تاپیکهای بی خود زده نشه!!!
بهتر نیس نظم بیشتر شه!بله می دونم انجمنهای دیگه هم تعداد پستهای ارسالیشون زیاد ولی اونهارو نمی شه کاری کرد!ولی ورزش وگفت وشنود رو چون موضوعهای مرتبطی دارن می شه بهش نظم بخشید!من فقط قصدم کمک به انجمنی بود که تو مدیرشی!!! و استفاده راحتر... وگرنه هیچ قصد دیگه ای ندارم ونخواهم داشت!
( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( (