چه بلایی داره سر سمپادیا میاد!؟

• شروع کننده موضوع

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد!
رشته دانشگاه
دندان پزشكي
پاسخ : پاسخ : چه بلایی داره سر سمپادیا میاد!؟

به نقل از X e n o n :
یه سوال دارم.
چرا یه عده ، وقتی حرف عادیشونو میزنن ف یه عده میان و به به و چه چه میکنن و هی مثبت میدن.
اون وقت بعضی ها ک یه کار بزرگی کیردن ، مثل جمع آوری یه مطلب حجیم ، یه نظر فوق العاده ، یا کارای مهم دیگه ، همش انتقاد میکنن و منفی میدن ؟
به نظر شما این حاکی از وجود باند و گروهک تو سمپادیا نیست ؟!
منظور از کار بزرگتر چیه!؟
بعد این +هابه خاطر اینکه از اسپمهای نقل قول بدن پیام جلوگیری شه یا درواقع اسپم ندیم!
واقعا قانون داره عوض می شه!!!؟؟؟ :-?

RADON

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید فرزانگان
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم
رشته دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم
پاسخ : چه بلایی داره سر سمپادیا میاد!؟

به نقل از !Baran! :
منظور از کار بزرگتر چیه!؟
بعد این +هابه خاطر اینکه از اسپمهای نقل قول بدن پیام جلوگیری شه یا درواقع اسپم ندیم!
واقعا قانون داره عوض می شه!!!؟؟؟ :-?

اگه یه خورده تو تاپیکا بگردی ، میبینی که یه عده مطالب خیلی خوبی رو میزارن ، ولی اصلا خبری از مثبت نیست که هیچ ، بعضی ها منفی هم میدن !

• شروع کننده موضوع

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد!
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

به نقل از X e n o n :
اگه یه خورده تو تاپیکا بگردی ، میبینی که یه عده مطالب خیلی خوبی رو میزارن ، ولی اصلا خبری از مثبت نیست که هیچ ، بعضی ها منفی هم میدن !
ببینید تو یه تاپیکهای انتقادی وقتی یکی خلاف همه نظر می ده یا بهتر بگم واقعیت رو منکر می شه منفی می گیره اونهم به خاطر اینکه خلاف نظر بقیه دوستان یا شاید حرفش تکراریه!بنابراین مستحق -گرفتن !
- گرفتن تو پستها برای کاربران یعنی اعلام عقاید خلاف نظر ایشون!
وربطی به گروهک نداره...
چیزی که بحث شده اینه که اگه قوانین تغییر نکنن بچه ها دودسته می شن یکسری طرفدار عقاید مدیر سایت یکسری هم طرفدار عقاید حق!

RADON

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید فرزانگان
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم
رشته دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم

به نقل از !Baran! :
ببینید تو یه تاپیکهای انتقادی وقتی یکی خلاف همه نظر می ده یا بهتر بگم واقعیت رو منکر می شه منفی می گیره اونهم به خاطر اینکه خلاف نظر بقیه دوستان یا شاید حرفش تکراریه!بنابراین مستحق -گرفتن !
- گرفتن تو پستها برای کاربران یعنی اعلام عقاید خلاف نظر ایشون!
وربطی به گروهک نداره...
چیزی که بحث شده اینه که اگه قوانین تغییر نکنن بچه ها دودسته می شن یکسری طرفدار عقاید مدیر سایت یکسری هم طرفدار عقاید حق!

عقاید فرق داره با یه عده ای که مولتی آکنت دارن و هی به همدیگه یا آکنت های خودشون مثبت میدن !
اشتباه میگم ؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

ببین حاجی، اگه منظور تو از "مطالب حجیم" یه کپی پیست 10 صفحه ای هست که خود طرفم درست نمیخونتش و میزاره، اون نباید هم + بگیره
ولی اگه منظورت مطالبی هست که بچه ها خودشون مینویسن و طولانی میشه خوب اون مشکل از جای دیگه ای هست، این که متاسفانه بچه ها به یه عکس بیشتر از یه مطلب اجتماعی + میدن × و ربطی به گروهک تروریستی نداره

RADON

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید فرزانگان
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم
رشته دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم
پاسخ : پاسخ : چه بلایی داره سر سمپادیا میاد!؟

به نقل از GCD :
ببین حاجی، اگه منظور تو از "مطالب حجیم" یه کپی پیست 10 صفحه ای هست که خود طرفم درست نمیخونتش و میزاره، اون نباید هم + بگیره
ولی اگه منظورت مطالبی هست که بچه ها خودشون مینویسن و طولانی میشه خوب اون مشکل از جای دیگه ای هست، این که متاسفانه بچه ها به یه عکس بیشتر از یه مطلب اجتماعی + میدن × و ربطی به گروهک تروریستی نداره

منظور من اون مطالب کپی و پیستی نیست !
منظورم بعضی از پست هاست که واقعا خلاقانست.یا خیلی تلاش کرده واسه جمع کردنش !
مثلا رفته از فلان سایت ف این مطلب گرفته و بعد با یه سایت دیگه کاملش کرده و رفته یه عکس با دوربین خودش از اون مطلب گرفته و آپلود کرده و گذاشتش اینجا !
تا اینکه بعضی از تاپیکا که یارو عکسو میبره تو پینت ، تنش یه دوکلمه ای مینیسه اونوقت آپلود میکنه و واسه همین ، 6 تا + میگیره !
بعد مثلا به تشکر هیی که کردن بچه ها ، وقتی جواب میده ، اون موقع هم بهش مثبت میدن !
قبول داری ؟!
میخوای تو پ.خ واسط مثال بزنم ؟!

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از X e n o n :
منظور من اون مطالب کپی و پیستی نیست !
منظورم بعضی از پست هاست که واقعا خلاقانست.یا خیلی تلاش کرده واسه جمع کردنش !
مثلا رفته از فلان سایت ف این مطلب گرفته و بعد با یه سایت دیگه کاملش کرده و رفته یه عکس با دوربین خودش از اون مطلب گرفته و آپلود کرده و گذاشتش اینجا !
تا اینکه بعضی از تاپیکا که یارو عکسو میبره تو پینت ، تنش یه دوکلمه ای مینیسه اونوقت آپلود میکنه و واسه همین ، 6 تا + میگیره !
بعد مثلا به تشکر هیی که کردن بچه ها ، وقتی جواب میده ، اون موقع هم بهش مثبت میدن !
قبول داری ؟!
میخوای تو پ.خ واسط مثال بزنم ؟!
علاوه بر اینکه حرف دومتون کاملا توهین آمیز بود هیچ ربطی به بخش اول نداشت!! ینی الان کاربرا مرض دارن که میرن به یه عکس + میدن ؟ یا شایدم من میرم 6تا اکانت میسازم که به خودم + بدم؟؟! اگه یه مطلبی واقعا جالب بود و دیده بشه که طرف خودش یه دور خوندتش مطمئنا ازش استقبال میشه!!
میشه از اون مطلب علمی و خلاقانه ای که گفتید مثال بزنید؟(همینجا)

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

من ديــگه داره عقــم مي گيره بــه خدا اين جا!
يارو بابا اسپمــر نصف من نيس اينجــا عضوه خاك انجمــن خورده و مثبــتاش از پارو بالا مي ره و پايين ميــاد ؛ اونوقت من با 730 تاپست كه قسم ميــخورم 5 تاش ( خيلي دست بالا بگيرم ) اسپــم نبوده ميام مي بينم 670 تا پســت دارم ... اصلا تعداد مهم نيســتها ؛ بي انصــافيه كه اعصابمو به هم ريخته ! بعدشم يه مرحــله اسپم دادم و 60 تا حذف كردي ، دو مرحــله اسپم دادم شصت تا حذف كردي ؛ صد بـاره اينكــارو مي كنن ! چه وضعيه ! واقعا كه !

RADON

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید فرزانگان
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم
رشته دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم

به نقل از زهرا.ج :
علاوه بر اینکه حرف دومتون کاملا توهین آمیز بود هیچ ربطی به بخش اول نداشت!! ینی الان کاربرا مرض دارن که میرن به یه عکس + میدن ؟ یا شایدم من میرم 6تا اکانت میسازم که به خودم + بدم؟؟! اگه یه مطلبی واقعا جالب بود و دیده بشه که طرف خودش یه دور خوندتش مطمئنا ازش استقبال میشه!!
میشه از اون مطلب علمی و خلاقانه ای که گفتید مثال بزنید؟(همینجا)

تو پ.خ این مشکل حل و فصل شد !

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از X e n o n :
تو پ.خ این مشکل حل و فصل شد !

شما که آخر مثال نزدین؟
-----------------------
چون پ.خ دادین ولی اینجا نزاشتین خودم میگم چون من مسئول کم بازدید بودن تاپیکای عکاسی نیستم و هممنون باید روش فکر کنیم!
پست ایشون:

اینم تاپیک هایی که امتیازاشون خیلی کمن !
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,2235.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,2236.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,40195.0.html

اینا بهترن یا عکسای شما که عکس ویو های معمولی رو میگرفتی و گوشش مینوشتی سمپادیا ؟!

دو تاپیک اول مربوط به هنر عکاسیه! یعنی کسایی ازش استقبال میکنن که به این هنر به صورت حرفه ای علاقه داشته باشن نه امثال من یا بقیه که عکاسی رو تفریحی انجام میدیم! سومی که کلا" شوته!! یه چیز شخصیه و کاملا سلیقه ایه و اصلا مثال خوبی نیست!

در مورد جمله ی آخر هم ، درسته که من تفریحی عکس میگیرم ولی برای هر کدوم خیلی وقت میزارم و بخصوص برای گذاشتن نوشته ها و انتخاب عکس! اگر شما در این زمینه تجربه داشتید حتما منظورمو میفهمیدید. و این سلیقه ی کاربراست که بخوان تو چی شرکت کنن و بهش + بدن! زوری نیست! منم ترجیحا تو چیزی که علاقه دارم فعالیت میکنم ، که اینجا گذاشتن همون عکس هاست که هیچ کدوم مراحلش ساده نبوده و وقت گذاشته شده!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

اینم تاپیک هایی که امتیازاشون خیلی کمن !
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,2235.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,2236.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,40195.0.html

اینا بهترن یا عکسای شما که عکس ویو های معمولی رو میگرفتی و گوشش مینوشتی سمپادیا ؟!
از این 3 تاپیک، 2 تاشون مال اسفند 87 هستن و سیستم امتیاز‌دهی به تاپیک‌ها از حدودا خرداد 89 راه اندازی شده، یعنی 2 سال بعد از این تاپیک‌ها
بنابراین همین امتیازاتی که دارن نسبتا خوبه

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

به زودي از اينم بدتر ميشه........

RADON

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید فرزانگان
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم
رشته دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم

به نقل از زهرا.ج :
شما که آخر مثال نزدین؟
-----------------------
چون پ.خ دادین ولی اینجا نزاشتین خودم میگم چون من مسئول کم بازدید بودن تاپیکای عکاسی نیستم و هممنون باید روش فکر کنیم!
پست ایشون:

دو تاپیک اول مربوط به هنر عکاسیه! یعنی کسایی ازش استقبال میکنن که به این هنر به صورت حرفه ای علاقه داشته باشن نه امثال من یا بقیه که عکاسی رو تفریحی انجام میدیم! سومی که کلا" شوته!! یه چیز شخصیه و کاملا سلیقه ایه و اصلا مثال خوبی نیست!

در مورد جمله ی آخر هم ، درسته که من تفریحی عکس میگیرم ولی برای هر کدوم خیلی وقت میزارم و بخصوص برای گذاشتن نوشته ها و انتخاب عکس! اگر شما در این زمینه تجربه داشتید حتما منظورمو میفهمیدید. و این سلیقه ی کاربراست که بخوان تو چی شرکت کنن و بهش + بدن! زوری نیست! منم ترجیحا تو چیزی که علاقه دارم فعالیت میکنم ، که اینجا گذاشتن همون عکس هاست که هیچ کدوم مراحلش ساده نبوده و وقت گذاشته شده!

آخر نفهمیدم ، شما عکاس حرفه ای هستید یا نه ؟!
میگید تفریحی عکس میگیرم ، ولی روشون کار میکنم و وقت زیادی صرف میکنم ! به این میگن تفریحی ؟!
ضمنا" ، شما نتونستی دلیلی پیدا کنی درمورد مزیت تاپیکت به این 3 تاپیک ، فقط گفتی به سلایق بچه ها بستگی داره !

به نقل از GCD :
از این 3 تاپیک، 2 تاشون مال اسفند 87 هستن و سیستم امتیاز‌دهی به تاپیک‌ها از حدودا خرداد 89 راه اندازی شده، یعنی 2 سال بعد از این تاپیک‌ها
بنابراین همین امتیازاتی که دارن نسبتا خوبه

درسته سیستم اونموقع نبوده ، ولی الآن که میتونن امتیاز یدن ! نمیتونن ؟!
البته خودم باخبرم از اتفاقاتی که افتاده و دلیلی که اون تاپیکا بی امتیازن ! (;

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از X e n o n :
البته خودم باخبرم از اتفاقاتی که افتاده و دلیلی که این تاپیکا بی امتیازن ! (;
اتفاق خاصی نی‌افتاده، فقط:
1. اکثر امتیاز دهی ها در همون لحظه زدن تاپیک هست
2. بچه ها بیشتر به تاپیکی امتیاز میدن که اونا رو بخندونه، نه آموزشی

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از X e n o n :
آخر نفهمیدم ، شما عکاس حرفه ای هستید یا نه ؟!
میگید تفریحی عکس میگیرم ، ولی روشون کار میکنم و وقت زیادی صرف میکنم ! به این میگن تفریحی ؟!
ضمنا" ، شما نتونستی دلیلی پیدا کنی درمورد مزیت تاپیکت به این 3 تاپیک ، فقط گفتی به سلایق بچه ها بستگی داره !

البته خودم باخبرم از اتفاقاتی که افتاده و دلیلی که اون تاپیکا بی امتیازن ! (;

شما خودتون هم میدونین دنبال چی هستین؟! الان من باید واسه شما توضیح بدم که چرا عکس میگیرم و چجوری؟!! یه بار دیگه پسستتونو بخونید میفهمید که چقدر خنده داره! اگه انقدر در مورد سطح عکاسی من کنجکاوید از همون اول پ.خ میدادید نه در قالب اعتراض!!

نه جدا! من الان باید جوابگو باشم که چرا کل کاربرا جذب یه تاپیک نمیشن ؟! من چیکارم؟ مدیر انجمن عکاسی هم نیستم که وطیفه ای در مقابلش داشته باشم!!
هم من هم فرشید دلیل اینکه کل کاربرا (!!!) به اون تاپیکا هجوم(!!) نمیارن رو گفتیم! خیلی هم واضح بود! اگه هم منطقی باشین میفهمین!
یعنی الان من برم چندصدتا تاپیکای قدیمی رو بهتون لینک بدم که آره فلانی! چرا اینا فعال نیستن ولی فلان تاپیک جنابالی فلان تا مثبت داره؟؟

آخه یه چیزی بگین که یه زره منطقی به نظر برسه! :rolleyes:
لطفا خودتون اول مشخص کنین مشکلتون چیه بعد پست بدید و بنده رو خطاب کنید! البته نه در مورد اینکه من چقدر عکاسی رو دوست دارم(!!!) چیزی که به سایت مربوط شه و "هممون" بتونیم عین انسان های متمدن روش بحث کنیم و به نتیجه برسیم! :)

RADON

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید فرزانگان
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم
رشته دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم

به نقل از GCD :
اتفاق خاصی نی‌افتاده، فقط:
1. اکثر امتیاز دهی ها در همون لحظه زدن تاپیک هست
2. بچه ها بیشتر به تاپیکی امتیاز میدن که اونا رو بخندونه، نه آموزشی

اتفاقی نیافتاده ؟ پس آواتار شما و امضاهاتون همینجوری الکیه ! چه جالب !
عکس های ایشون خیلی خنده دار بودن ؟!

به نقل از زهرا.ج :
شما خودتون هم میدونین دنبال چی هستین؟! الان من باید واسه شما توضیح بدم که چرا عکس میگیرم و چجوری؟!! یه بار دیگه پسستتونو بخونید میفهمید که چقدر خنده داره! اگه انقدر در مورد سطح عکاسی من کنجکاوید از همون اول پ.خ میدادید نه در قالب اعتراض!!

نه جدا! من الان باید جوابگو باشم که چرا کل کاربرا جذب یه تاپیک نمیشن ؟! من چیکارم؟ مدیر انجمن عکاسی هم نیستم که وطیفه ای در مقابلش داشته باشم!!
هم من هم فرشید دلیل اینکه کل کاربرا (!!!) به اون تاپیکا هجوم(!!) نمیارن رو گفتیم! خیلی هم واضح بود! اگه هم منطقی باشین میفهمین!
یعنی الان من برم چندصدتا تاپیکای قدیمی رو بهتون لینک بدم که آره فلانی! چرا اینا فعال نیستن ولی فلان تاپیک جنابالی فلان تا مثبت داره؟؟

آخه یه چیزی بگین که یه زره منطقی به نظر برسه! :rolleyes:
لطفا خودتون اول مشخص کنین مشکلتون چیه بعد پست بدید و بنده رو خطاب کنید! البته نه در مورد اینکه من چقدر عکاسی رو دوست دارم(!!!) چیزی که به سایت مربوط شه و "هممون" بتونیم عین انسان های متمدن روش بحث کنیم و به نتیجه برسیم! :)

اولا که واسه من هیچ اهمیتی نداره این که شما عکاس حرفه ای هستی یا مبتدی یا همینجوری عکس میگیری یا ...
من دارم میگم که تو حرفای خودت ، تناقض هست ! همین .
خوب حرف من هم همینه که چرا سلایق بچه ها اینجوریه ؟! چرا اینقدر نامتوازن و کاملا عشقی ؟! این حرفه منه !
من اصلا روی صحبتم با شما نبود ! من این تاپیکو خوندم و نظر خودمو اعلام کردم ! اسمی از اپیک شما یا شما نبردم ! ولی این شما بودی که اومدی مثال منو مصداقی کردی و در مقابل من قرار گرفتی و شروع کردی به جواب دادن !
من اصلا از شما نپرسیدم، که شما الآن میگی من باید جوابگو باشم ؟! حرفم کلی بود ولی شما به خودت گرفتی !

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

دوست عزیز! من برای این دخالت کردم که شما از اول مثالی زدید که مستقیما به من برمیگشت! :)

منم با این حرفی که الان زدید موافقم ولی بازم میگم عکس مثال خوبی برای مواخذه نیست!
در هر صورت اینی که گفتید جو فلان و اینا منم موافقم و این وظیفه ی گروه فرهنگ سازیه که باید کارشو شوروع کنه! :)

RADON

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید فرزانگان
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم
رشته دانشگاه
نمیخوام دانشگاه برم

به نقل از زهرا.ج :
دوست عزیز! من برای این دخالت کردم که شما از اول مثالی زدید که مستقیما به من برمیگشت! :)

منم با این حرفی که الان زدید موافقم ولی بازم میگم عکس مثال خوبی برای مواخذه نیست!
در هر صورت اینی که گفتید جو فلان و اینا منم موافقم و این وظیفه ی گروه فرهنگ سازیه که باید کارشو شوروع کنه! :)

اگه خودت لو نمیدادی ، کسی هم نمی فهمید !
ولی خودت اومدی گفتی !!!!

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از X e n o n :
اگه خودت لو نمیدادی ، کسی هم نمی فهمید !
ولی خودت اومدی گفتی !!!!
الان این پستت اسپم بودا!
مگه من واسم مهمه که بقیه هم بفهمن؟؟! من انقد بچم؟ مشکل خودم بود!
حالا لطفا این موضوع رو کات کنیم!
128fs318181.gif

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از X e n o n :
اتفاقی نیافتاده ؟ پس آواتار شما و امضاهاتون همینجوری الکیه ! چه جالب !
عکس های ایشون خیلی خنده دار بودن ؟!
چه اتفاقی؟
آواتارم رو تو یه سایت دیدم و خوشم اومد، گذاشتم
امضاهام هم هر قسمتیش مرتبط با یه چیزیه
ولی هیچکدوم ربطی به + نگرفتن تاپیکایی که گفتی نداره

بالا