بی کلاس بودن بی دینی شاید دلایل دیگه ای هم داره : الان کسایی دم از دین میزنن که از طرف اکثریت مردم افراد بی کلاسی به حساب میان و چون امکانات بیشتری هم در اختیارشونه ما فقط میتونیم صدای اونا رو بشنویم .
و اون کسایی که دم از دین میزنن ولی از طرف اکثریت مردم افراد با کلاسی شناخته میشن نه امکاناتی برای بیان عقایدشون دارن و نه اجازه شو دارن و مدام سرکوب میشن .
واسه همین همیشه ما صدای اون آدمای بی کلاسو میشنویم و به این نتیجه میرسیم که دین نداشتن با کلاسیه.
و مشکل اکثر کسایی که دین دارن اینه که فیکر میکنن باید تا جایی که میشه ساده و بی آلایش باشن و این باعث میشه که از چشم سایرین بیکلاس به نظر بیان.
و متاسفانه خیلی کمه تعداد کسایی که بدون خراب کردن دین یه کمی هم به زیبایی و برازندگی و به قول خودمون با کلاسی فکر کنن.
مثلا من خودم خیلی مذهبی ام و وقتی بیرون میرم حجابم کامله ( منهای چادر ) ولی همیشه سعی میکنم بدون خراب کردن حجابم برازنده به نظر برسم ولی مگه چند نفر این شکلین ؟ اکثرشون یا چادرو طوری میگیرن که فقط دماغشون دیده بشه یا اگه چادرم ندارن لباساشون انقدر بی رنگ و روه که آدمو خسته میکنه.
+منظورم این نیست که ساده بودن بده ولی مطمئن باشین برازنده بودن (نه شیک بودن و تیپ زدن) بیشتر میتونه رو افزایش تعداد مسلمونا اثر بذاره