الان این یعنی چی؟ مملکته داریم؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی
پاسخ : الان این یعنی چی؟ مملکته داریم؟

آقا من ميگم طرف كه دنبال كلاسه به قول فرشيد فقط اسم يه مكتبو شنيده و دو صفحه هم ويكي خونده ديگه فكر ميكنه همونطوريه و اند كلاس
اما 5 دقيقه كافيه سر به سرش بزاري خودش متوجه ميشه كه بيشتر از ايني كه كلاس گذاشته الان آبروش رفته و شده يه جوات به تمام معنا
بابا بزنين تو گوش اين افكار بره پي كارش.......

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

گویا بعضیا بعضی چیزا رو بد برداشت کردن
شفاف سازی:

- من حزبل نیستم
- من 30 یا سی یا 40 یا هر چیز دیگه ای نیستم و اکیدا بحث هم اینگونه نیست
- من بچه + به معنای تعریف شده در عرف نیستم
- من با تاریخ ایران و فرهنگ آمریکا تا حدود زیادی آشنایی دارم اگه حرفی میزنم
- من در نظراتم هیچ شخص خاصی (چه دکتر، چه دکتر و چه غیر دکتر) را مد نظر ندارم
- من بلدم پ.خ ارسال کنم
- من اهل هیچ فرقه ای نیستم
- من ادعای وطن پرستی ندارم
- من عقاید کسی رانقض نمیکنم، تا وقتی در معرض نقد گذاشته نشه

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

چیزی که همیشه میگم و خواهم گفت:
مجبور نیستی نظر بدی(=وقتی تخصص نداری نظر نده)
اگه این رو رعایت کنیم خیلی از مشکلات پیش نمیاد

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از Dr.Eniac :
آقا من ميگم طرف كه دنبال كلاسه به قول فرشيد فقط اسم يه مكتبو شنيده و دو صفحه هم ويكي خونده ديگه فكر ميكنه همونطوريه و اند كلاس
اما 5 دقيقه كافيه سر به سرش بزاري خودش متوجه ميشه كه بيشتر از ايني كه كلاس گذاشته الان آبروش رفته و شده يه جوات به تمام معنا
بابا بزنين تو گوش اين افكار بره پي كارش.......

نقل قول میکنم از این جمله

به نقل از GCD :
جالبیش اینجاست که همه فکر میکنن 100% حرف خودشون درسته و حتی اگه طرف مقابل مدرک مستدل بیاره که ماست سفیده میگن نه، ماست سیاهه

• لایک
امتیازات: f.m

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از فائزه.م :
چیزی که همیشه میگم و خواهم گفت:
مجبور نیستی نظر بدی(=وقتی تخصص نداری نظر نده)
اگه این رو رعایت کنیم خیلی از مشکلات پیش نمیاد

آخه مشكل ما اينه كه وقتي ميبينيم يكي حرف مخالفمونو ميزنه و ما مطمئنيم كه در مورد اون چيز مطالعه كرديم سريع ميگيم تو مطالعه نداري ، توكه نميفهمي نظر نده ، اول برو فلان چيزو بخون بعد بيا نظر بده......
آخه يك بار هم فكر نميكنيم كه طرفمون شايد 100 برابر ما كتاب خونده كه اون حرفو ميزنه ولي كتاباش با عقايد ما جور در نمياد
ما مشكلمون اينه جنبه انتقاد و شنيدن حرف خلاف عقايدمون رو نداريم

هيچوقت سعي نميكنيم با دليل و منطق پيش بريم هميشه اول حمله و توهين ميكنيم بعد شروع ميكنيم به شنيدن كه اونم يك در هزاره

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Dr.Eniac :
آخه مشكل ما اينه كه وقتي ميبينيم يكي حرف مخالفمونو ميزنه و ما مطمئنيم كه در مورد اون چيز مطالعه كرديم سريع ميگيم تو مطالعه نداري ، توكه نميفهمي نظر نده ، اول برو فلان چيزو بخون بعد بيا نظر بده......
آخه يك بار هم فكر نميكنيم كه طرفمون شايد 100 برابر ما كتاب خونده كه اون حرفو ميزنه ولي كتاباش با عقايد ما جور در نمياد

هيچوقت سعي نميكنيم با دليل و منطق پيش بريم هميشه اول حمله و توهين ميكنيم بعد شروع ميكنيم به شنيدن كه اونم يك در هزاره
من نگفتم شما نظر نده یا تخصصص نداری ولی کلا در مملکت زیاد به چشم میخوره
همین که راننده تاکسی ها در مورد سیاست حرف میزنند یا مدیر یه سایت در مورد انحلال سمپاد(منظورم اینجا نیست)
این کاملا کلی بود و اصلا منظورم فرد خاصی نبود
البته اسپمر های سایت نمونه ای از این افراد هستند

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

پیام بازرگانی :

بچه های گلم ، آلوچه های خوشمزم به هم دیگه توهین نکنید
5.gif

( خاله شادونه :D )

پ.ن : دست به دعا شید برام
71.gif

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از Dr.Eniac :

دقیقا!
منابع و شیوه های مطالعاتی، جامعه زیستی و خیلی چیزهای دیگه رو افکار تاثیر میزارن

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

من روشهای کلی بحث رو 2 چیز میدونم:
- سیستم خطی
- سیستم فشاری دوار

تو سیستم خطی مکالمه اینجوری هست

+ موضوع +

- مخالف
- موافق
- سایر

یعنی مخالف حرفش را میزند، موافق آن را میبیند و نظر میدهد، دیگران نظر را میگویند و میروند[/br]، هیچ کسی هم فشاری برای اثبات موضوع نمی آورد

طرف حرفشو میزنه، اگه مخالف بخواد میتونه براحتی با استفاده از نظرات موافق موضوع و سایر به یه نتیجه برسه، حالا چه موافق یک بار بگه چه 100 بار

سیستم فشاری دوار اینه:

+ موضوع +

- مخالف
- موافق
- موافق
- مخالف
- مخالف
- مخالف
- مخالف
- سایر
- موافق
- موافق
- موافق
- موافق
- سایر
- موافق
- دعوا
- توهین
- تذکر
- مخالف
- مخالف
- مخالف
- مخالف
- مخالف
- مخالف
- سایر
- سایر
- دعوا
- توهین
× تاپیک به دلیل انحراف قفل شد ×

اعتراض
مدیر بی لیاقت، استعفا، استعفا
مدیرای **** تاپیکمو قفلیدن
و...

متاسفانه 99 % تاپیک هایی که توی سایت زده میشه سیستم عاملشون از نوع دوم هست
و اگه جمله اول تاپیک رو با جمله آخر مقایسه کنید ارتباط موضوعی بینشون نمیبینید
مثل همین تاپیک

× بدون نقل قول متن ناقص میشد

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

تا جايي كه من ديدم توي سايت
معمولا يه نفر موافقه n نفر مخالفن(يا بالعكس) يه عده هم ميان اون وسط شعار انقلابي ميدن كه مشخص نيست كدوم ورين
اين داستان بحثاي اينجاست

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از Dr.Eniac :
تا جايي كه من ديدم توي سايت
معمولا يه نفر موافقه n نفر مخالفن(يا بالعكس) يه عده هم ميان اون وسط شعار انقلابي ميدن كه مشخص نيست كدوم ورين
اين داستان بحثاي اينجاست
شد همون پست بالایی من
دیدیش؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از GCD :
شد همون پست بالایی من
دیدیش؟
آره ديگه اينو تو تاييد حرف تو زدم

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

من بحث نمیکنم اما نبش قبر فایده نداره هرچی بودیم تموم شده امام داشتیم انقلاب داشتیم کورش داشتیم همه رفتند ومهستیم ما باید بسازیم ما باید باشیم وبعد از ما دیگه ما هم بی ارزشه و بچه های ما باید ادامه بدهند زندگی در جریانه حالا می خوای صدام باشی
کورش باشی ایرانی باشی آمریکایی باشی هر کی باشی

WORM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
برق

بی کلاس بودن بی دینی شاید دلایل دیگه ای هم داره : الان کسایی دم از دین میزنن که از طرف اکثریت مردم افراد بی کلاسی به حساب میان و چون امکانات بیشتری هم در اختیارشونه ما فقط میتونیم صدای اونا رو بشنویم .
و اون کسایی که دم از دین میزنن ولی از طرف اکثریت مردم افراد با کلاسی شناخته میشن نه امکاناتی برای بیان عقایدشون دارن و نه اجازه شو دارن و مدام سرکوب میشن .
واسه همین همیشه ما صدای اون آدمای بی کلاسو میشنویم و به این نتیجه میرسیم که دین نداشتن با کلاسیه.
و مشکل اکثر کسایی که دین دارن اینه که فیکر میکنن باید تا جایی که میشه ساده و بی آلایش باشن و این باعث میشه که از چشم سایرین بیکلاس به نظر بیان.
و متاسفانه خیلی کمه تعداد کسایی که بدون خراب کردن دین یه کمی هم به زیبایی و برازندگی و به قول خودمون با کلاسی فکر کنن.

مثلا من خودم خیلی مذهبی ام و وقتی بیرون میرم حجابم کامله ( منهای چادر ) ولی همیشه سعی میکنم بدون خراب کردن حجابم برازنده به نظر برسم ولی مگه چند نفر این شکلین ؟ اکثرشون یا چادرو طوری میگیرن که فقط دماغشون دیده بشه یا اگه چادرم ندارن لباساشون انقدر بی رنگ و روه که آدمو خسته میکنه.

+منظورم این نیست که ساده بودن بده ولی مطمئن باشین برازنده بودن (نه شیک بودن و تیپ زدن) بیشتر میتونه رو افزایش تعداد مسلمونا اثر بذاره

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از WORM :
بی کلاس بودن بی دینی شاید دلایل دیگه ای هم داره : الان کسایی دم از دین میزنن که از طرف اکثریت مردم افراد بی کلاسی به حساب میان و چون امکانات بیشتری هم در اختیارشونه ما فقط میتونیم صدای اونا رو بشنویم .
و اون کسایی که دم از دین میزنن ولی از طرف اکثریت مردم افراد با کلاسی شناخته میشن نه امکاناتی برای بیان عقایدشون دارن و نه اجازه شو دارن و مدام سرکوب میشن .
واسه همین همیشه ما صدای اون آدمای بی کلاسو میشنویم و به این نتیجه میرسیم که دین نداشتن با کلاسیه.
و مشکل اکثر کسایی که دین دارن اینه که فیکر میکنن باید تا جایی که میشه ساده و بی آلایش باشن و این باعث میشه که از چشم سایرین بیکلاس به نظر بیان.
و متاسفانه خیلی کمه تعداد کسایی که بدون خراب کردن دین یه کمی هم به زیبایی و برازندگی و به قول خودمون با کلاسی فکر کنن.

مثلا من خودم خیلی مذهبی ام و وقتی بیرون میرم حجابم کامله ( منهای چادر ) ولی همیشه سعی میکنم بدون خراب کردن حجابم برازنده به نظر برسم ولی مگه چند نفر این شکلین ؟ اکثرشون یا چادرو طوری میگیرن که فقط دماغشون دیده بشه یا اگه چادرم ندارن لباساشون انقدر بی رنگ و روه که آدمو خسته میکنه.

+منظورم این نیست که ساده بودن بده ولی مطمئن باشین برازنده بودن (نه شیک بودن و تیپ زدن) بیشتر میتونه رو افزایش تعداد مسلمونا اثر بذاره
این موضوع بحث نیست و میتونه باعث انحراف بشه
تنها جمله مرتبط با بحث در مورد بی کلاس جلوه دادن دینداری بود که متاسفانه با افزودن مطالب 30 &... خرابش کردی

• لایک
امتیازات: Exe

sasuke uchiha_1372

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی زنجان
شهر
زنجان

به نقل از GCD :
متاسفانه بله دکتر
اگه بخوای واقعا فکر کنی الان هر چیزی که آدم رو روشنفکر جلوه بده (ادعای بی دینی، ادعای پیروی از مکاتب عجیب غریب و...) رفته جزو ادوات کلاس گذاشتن
من نگفتم "ضد وطن بودن" کلاس داره
اتفاقا میگم الان عده ای سعی میکنن با تیریپ وطن پرستی و زیر سوال بردن دین خودشون رو روشنفکر "جلوه بدن"
ولی نه میگم هرکی وطن پرسته بده، نه میگم هرکی ضد دینه
خود من توی همین سایت هزاران بار دین رو همچین زیر سوال بردم که کم مونده بود خونمو مباح اعلام کنن دیگه (!)
ولی هر چیزی، هر اعتقادی درونی هست

ها اولین بار باهات موافقم.
خیلی سعی میشه بعضی افراد اسطوره بشن.
یه عده کوروش، یکی داریوش، یکی میترا و ...
از اینورم یکی میاد امامو بالاتر میبره از خدا
از اونور یکی خودشو بالاتر میبره از خدا
بابا بس کنین.
این چه وضعیه!
کوروش هم یه پادشاه بود! یعنی یه دیکتاتور بود! اما یه دیکتاتور خوب!
الآن کوروش چنان بود یا چنین به چه درد ما میخوره!
کوروش هرچقدر هم کبیر بود الآن ما نمیتونیم یه اعتراض کوچیک تو این مملکت کنیم!
کاش میفهمیدین که هم حکومت داخل و هم استعمار غرب خیلی خوشش میاد که شما ها رو با گذشتتون "خر" کنه!

• لایک
امتیازات: p0oya

rojin

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
مشغول به ریاضی به شد!:دی
دانشگاه
تو ایران صنعتی شریف(در
رشته دانشگاه
قطعا یه چیزی مربوط به ریاضی

میدونین،مسئله اصلی اینه که ایرانیا کلمه:نمیتونم یا بلد نیستم رو بلد نیستن!حس میکنن کم آوردنه اگه بگن که توانایی انجام یه کاریو ندارن!واسه همینم هر کاریو انجام میدن!و اون وقته که گند میخوره بهش!
نمیخوام بگم وای چقد اروپا خوبه و ایران چرته اما باید اعتراف کرد که همچیم چیزی تو اروپا وجود نداره.اگه کسی کاریو بلد نباشه میگه بلد نیستم!نه اینکه واسه جلب و توجه و نشون دادن اینکه همه فن حریفه دست به هر کاری بزنه!
ایران الان ایران 2000 سال پیش نیست،مردمشم نیستم.
کوروش باعث افتخار هر ایرانی ایه که کمی از تاریخ ایران رو خونده باشه،اما فقط باعث افتخاره!الان دیگه کاریو پیش نمیبره!مگر اینکه یه چیزاییو ازش یاد بگیریم!همین!در غیر اون صورت دقیقا میشه:من آنم که رستم بود پهلوان!
در ضمن،تعریف هر کس از روشن فکر بودن متفاوته!شاید از نظر یه عده روشن فکر کسیه که در مورد همه چیز اظهار نظر میکنه!و نظر هر کس محترمه!
از نظر من روشن فکر کسیه که میگه نظر هر کس محترمه!شما رو نمیدونم!

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از rojin :
میدونین،مسئله اصلی اینه که ایرانیا کلمه:نمیتونم یا بلد نیستم رو بلد نیستن!حس میکنن کم آوردنه اگه بگن که توانایی انجام یه کاریو ندارن!واسه همینم هر کاریو انجام میدن!و اون وقته که گند میخوره بهش!
نمیخوام بگم وای چقد اروپا خوبه و ایران چرته اما باید اعتراف کرد که همچیم چیزی تو اروپا وجود نداره.اگه کسی کاریو بلد نباشه میگه بلد نیستم!نه اینکه واسه جلب و توجه و نشون دادن اینکه همه فن حریفه دست به هر کاری بزنه!
ایران الان ایران 2000 سال پیش نیست،مردمشم نیستم.
کوروش باعث افتخار هر ایرانی ایه که کمی از تاریخ ایران رو خونده باشه،اما فقط باعث افتخاره!الان دیگه کاریو پیش نمیبره!مگر اینکه یه چیزاییو ازش یاد بگیریم!همین!در غیر اون صورت دقیقا میشه:من آنم که رستم بود پهلوان!
در ضمن،تعریف هر کس از روشن فکر بودن متفاوته!شاید از نظر یه عده روشن فکر کسیه که در مورد همه چیز اظهار نظر میکنه!و نظر هر کس محترمه!
از نظر من روشن فکر کسیه که میگه نظر هر کس محترمه!شما رو نمیدونم!
با کل نظر موافقم
و این توضیحاتی که میدم دلیل بر رد نیست

- تحقیق در هر کاری الزامی هست و بدون داشتن اطلاعات نباید وارد بحث شد (= جمله اول)
- توی جامعه امروز هرکی jack of all trades باشه "خوب" به نظر میاد واسه همین همه سعی دارن در هر موردی اظهار نظر کنن (= جمله 2)
- تناقضات عقایدی توی افکار خیلی ایرانی ها دیده میشه، چون از چندین منبع افکار دارن به ما تزریق میشن. خالص سازی افکار خیلی مهمه (نظر اضافه شخصی)
- حفظ اصالت و شناخت اون خوبه، اما غرق شدن درش سمی مهلکه (= جمله 4)
- روشن فکر توی جامعه امروز شده کسی که حرفای عجیب، مخالف و... بزنه و روی حرفشم بایسته، این کاملا غلطه و روشن فکر کسی هست که بدون تعصب فکر میکنه، فکرش روشنه (= قسمت آخر)

nimafo

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
888
شهر
888
سال فارغ التحصیلی
888
مدال المپیاد
888
دانشگاه
888
رشته دانشگاه
888

نباید اینقدر بد صحبت کرد راجع به این افراد.خوب تاءثیر بد رسانه ی ملیه.چون هرکی میاد یه چرت و پرت و دری وری میگه بعد هم مجریه 4تا هندونه میذاره زیر بقلش که چی،ایشون متخصص امور فلان چیزن. که اگه بری زندگیشو زیر و رو کنی میبینی دیپلم هنرستانشو با40تا تشدیدی به زور گذرونده.
خوب وقتی بالاییا اینطورین از بقیه چه انتظاری میشه داشت؟

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از nimafo :
نباید اینقدر بد صحبت کرد راجع به این افراد.خوب تاءثیر بد رسانه ی ملیه.چون هرکی میاد یه چرت و پرت و دری وری میگه بعد هم مجریه 4تا هندونه میذاره زیر بقلش که چی،ایشون متخصص امور فلان چیزن. که اگه بری زندگیشو زیر و رو کنی میبینی دیپلم هنرستانشو با40تا تشدیدی به زور گذرونده.
خوب وقتی بالاییا اینطورین از بقیه چه انتظاری میشه داشت؟
فرافکنی؟ خوب نیست
این هم مثل همون جریان تاپیک میمونه

وقتی چیزی نیست نگیم ای وای که نیست یا وقتی چیز بدی هست نگیم ای وای که هست
بدنبال راهی بگردیم که اگه چیزی یا کسی هست یا نیست، روی روند فکری و ذهنی و زندگی ما اثر نزاره

nimafo

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
888
شهر
888
سال فارغ التحصیلی
888
مدال المپیاد
888
دانشگاه
888
رشته دانشگاه
888

به نقل از GCD :
فرافکنی؟ خوب نیست
این هم مثل همون جریان تاپیک میمونه

وقتی چیزی نیست نگیم ای وای که نیست یا وقتی چیز بدی هست نگیم ای وای که هست
بدنبال راهی بگردیم که اگه چیزی یا کسی هست یا نیست، روی روند فکری و ذهنی و زندگی ما اثر نزاره
منظورتون رو نمیفهمم .خوب اگه این رو میگید ، پس این چه تاپیکیه که زدید؟

بالا