به نقل از جنا :ببین یه سری سریال نامبر داره که هر کودوم رو بزنی یه بچه ای رو بهت میده!تو صفه اول عکس بچه هاش هس دیگه؟
برو اونجا ببین بگو کودومو میخای...بگو سریالشو بت بدم
اتفاقا یه سری شماره ی الکیم زدم ولی باز نمیشهبه نقل از A-PAK :فرقی نمیکنه فقط ی چی بده بازی اجرا بشه
بازم نمیشهبه نقل از جنا :هر چی میخام بزنم نمیشه!
برو اینجا:
answers.yahoo.com/question/index?qid=20090129051639AAzBN3H
@پری ناز:
نه منظورم اون نیس!
ببین این بازی چن تا سریال داره فقط یکی نیس....هر کودومو بزنی یه بچه ای بهت میده!عین میوه فروشی
ایول مرسی اومدبه نقل از A-PAK :
مرسی!برای داشتن چند تا بچه به محل نصب بازی تون میرید مثلا اگر توی درایو c نصب کردید به این ادرس میرید:
C:\babyuser.ru>Babyz>Adopted Babyz
و توی پوشه ی adopted babyz یک فایل هست به اسم your name baby).baby ) که در واقع همون بچتون هست و اگر میخواید مثلا دو تا بشن یک کپی از همون فایل baby میگیرید و یه جای دیگه پیست می کنید و اسمش رو تغییر میدید مثلا name.baby و این رو کپی می کنید توی پوشه ی Adopted Babyz یا می تونید از سایتش بچه دانلود کنید (دختر,پسر,سیاه پوست و ....)و بریزید توی این پوشه.
تو اکس پی هنگ میکنه ولی تو سون مشکلی نداره!این بازی مشکل داره! توی xp که قدیما قفل میکرد. اما دیگه سالهاست که ندارمش. نمیدونم توی 7 چجوری میشه.
اما با 98 سازگار بود.
من تن همه بچه ها لباسای زشت میکردم. بعد نمیذاشتم بخوابن. بهشون غذا هم نمیدادم. هر چی هم میخواستن بردارن خودم زودتر برش میداشتم. خیلی حال میداد. کودک آزاری!
اما مثلا خواهرم باهاشون خیلی مهربون بود.
www.babyz.netآدرس سایتش چیه؟آخه همه ی بچه ها مث هم میشن با این روش
خوب اینکه یه پیج تقریبا خالیه که انگار واسه فروش گذاشتنشبه نقل از جنا :www.babyz.net
آره!خوب اینکه یه پیج تقریبا خالیه که انگار واسه فروش گذاشتنش
دقیقا منم به امید اینکه بتونم بچه ی جدید بگیرم هی اونو میزدم ولی اصن نشدبه نقل از MeLi :خب اون آبیه رو که میزنی ران میکنی رو من از سن 7 سالگیم تا 12 سالگیم روزی یه بار این کار رو میکردم ولی هیچ وقت بچم عوض نشد
بعدش؟
وختی بچه هات زیاد میشه و میخای یه مدت از دست چن تاشون خلاص بشی میفررستیشون به خونه مادربزرگقضیه ی این خونه ی مادربزرگه ام یکی توضیح بده لطفا