دیدن آینده(سوال)

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز
پاسخ : دیدن آینده(سوال)

اوه ،،،، واقعا سوال جالبی است که نه تنها ذهن شما بلکه ذهن هزاران متفکر را در ظول تاریخ به خود مشغول کرده ست . در پاسخ به آنهایی که می گویند ما می خواهیم از نظر علمی بررسی کنیم باید بگویم که تخیل از علم خیلی گسترده تر است چون علم به قوانین محدود می شود اما تخیل کل عالم را در بر می گیرد . (آلبرت انیشتین) پس پس برای ذهن خود محدودیت فایل نشوید و اما تشبیهی در یکی از کتاب هایی که خواندم وجود داشت و به نظرم جالب بود :زمان همانند یک جاده ی یک ظرفه است که تا جایی که چشم کار می کند در پیش و روی شما امتداد یافته است . با گذشت عمر ، شما در امتداد این جاده ی یک طرفه حرکت می کنید . شما می توانید به یاد آورید که کجا بودید اما هیچ وقت امکان برگشتن به آنجا را ندارید . همچنین می توانید تصور کنید که در آینده به کجت خواهید رسید ، ولی تا وقتی به آنجا نرسید ، دقیقا آن جا را نخواهید شناخت . و گرچه ممکن است گاهی اوقات دوست داشته باشید که از این جاده خارج شوید و کمی استراحت کنیداما هیچ گاه چنین فرصتی را نخواهید یافت.
خب من تابه حال مطالعات چندانی روی فیزیک کوانتومی نداشته ام اما در آینده حتما این کار را می کنم. با توجه به مطالعات من تا کنون ، از هنگام انفجار بزرگ تا کنون ، جهان در حال انبساط بوده است و با توجه به نظریه ی یگانگی فضا و زمان ، همزمان ، زمان نیز در حال جلو رفتن بوده است . این انبساط تا جایی ادامه پیدا می کند که شرفیت جهان به پایان برسد و بعد دو باره شروع به انقباش می کند و زمان به عقب بر می گردد. البته این نظریه با آن چیزی که استفن هاوکینگ در مورد نداشتن مرز ، در جهان می گوید صدق نمی کند و از آنجا که هردو نظریه هستند ما تصمیم به رد یا قبول هیچ کدام نداریم . پس در این نظریه ما راهی برای سفر در زمان داریم .
اما نظریه ی سیاه چاله ها چیز دیگری می گوید :(ببخشید چون مطلب طولانی است نا چارم ادامه ی آن را زمان دیگری بنویسم واقعا متاسفم اما حتما سعی می کنم که با توجه به اطلاعاتم ، شما را ارضا کنم .

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

خب شاید یک ماه از اون حرفی که زده بودم گذشته باشه ولی در هر حال حرفمو عملی می کنم .( H O S E I N هم نیستند که بگن تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید :D ) ببینید ، کلا" شما می دونید اصلا" ایده ی سفر در زمان یه دفعه تو سر دانشمندان جرقه زد ؟ یک قرن و نیم پیش ( فکر کنم ، زیاد به تاریخای من اعتماد نکنید !) اچ جی ولز اومد یه کتاب به اسم " ماشین زمان" نوشت که یه دانشمند می یاد و یه ماشینی اختراع می کنه و بعد تو زمان به طرف آینده حرکت می کنه.( و بقیه اش به موضوع مورد بحث ما فعلا" ارتباطی ندارد ) چیزی از این موضوع نگذشته بود که دانشمندان مشاهده ی عجیبی کردند : اون ها یه ستاره رو می دیدند که داره به طرف یه چیزی کشیده میشه (یه منبع عظیم انرژی فقط می تونه یه ستاره رو به طرف خودش بکشه ) در واقع ستاره داشت به طرف عقب برمی گشت ، ( امیدوارم منظورم رو بفهمید ) از اینجا بود که ایده ی سفر در زمان بوسیله ی سیاهچاله ها بوجود اومد .
خب حالا یعنی واقعا" میشه ؟
خب این کار از نظر تیوری تقریبا"امکان پذیر است ولی از لحاظ عملی ...
( جواب این رو می داریم به عهده ی دوستان عزیزمان که میان و می خونند . ( صرفا" واسه فعال کردن انجمن )اگر هم کسی جواب نداد مهم نیست ، فردا شب بقیشو می ذارم .) :)

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

خب ، دوستانی که اصرار داشتن چرا تاپیک های مزخرف درست می کنید و بچه ها تو بحثا صرفا" به خاطر اینکه جذاب نیستند ، شرکت نمی کنند ؟
( گرچه این تاپیکو من درست نکردم اما گفتم بحثو که مال شاید خیلی وقت پیش بوده به جایی برسونیم . )
نه اینکه چند نفر از دوستان تو پیام خصوصی اینو به من گفتن ، خواستم بگم که بحثای جذاب همیشه بوده و هست فقط مشکل ما هستیم .... :-"

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

کوانتوم که دقیقا مقابل نظریه دنیای ماشینیه!
توی دنیای ماشینی ما یک آینده معلوم داریم که خدارو چه دیدی شاید رفتی بهش
ولی وقتی میگی کوانتوم یعنی عدم قطعیت رو و غیر قابل پیش بینی بودن رو قبول کردی دیگه ??? اگر قبول کردی حتی اگر آینده رو ببینی آینده رو ندیدی
اونی که دیدی یک داستانه که تغییر خواهد کرد

بالا