• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شب رصدی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alireza.r
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شب رصدی

به نقل از TFire :
اين آخرين رصدي كه رفتيم(آخريه كه صدف گفت) هوا ابر بود اولش دپرس شديم بعد هي نصف آسمون باز ميشد نصفش ابر بود بعد اون يكي نصف آسمون همينجوري تا صبح. خوب بود ولي بار تفريحيش بيشتر از بار علميش بود!

گفتم اجرامیو هم که دیدیم بگم :M57 یه دوتا خوشه و شهاب
تازه جاتون خالی اونجا عقرب هم داشت و کسی به ما نگفته بود ما هم رو زمین دراز کشیده بودیمو شهاب شکار می کردیم :-ss

یکی دیگم یادم اومد تو خود شهر بود :)) ولی نزدیک بارش شهابی بود یه چند تا شهاب دیدیم یه شهاب زد که قدرش تغریبا 0 بود :P بعدم کلی حال کردم چون تلسکوپ دست خودم بود و رو هرچی می خواستم می بردم ولشم نمی کردم بچه ها هم هی میگفتن یه اهنگ میزاریم خوابتون ببره هی اهنگای رپ میزاشتن :-\ منم هی bsb :-* بعدم دمای صبح یکی اومد گفت یه خوشه دیده گپی علامت سوال اوردش ما هم مونده بودیم چیه یه دفعه یادم اومد خوشه پروینه واسه اثباتش نشستم ستاره هاشو شمردم :))

من تاحالا قط یه بار رفتم .با انجمن نجوم آماتوری بودیم ؛ مقصدم کویر مرنجاب بود !الان بیشترین چیزی که

از اون شب یادم میاد سرما بود ! O0 O0 اول وسزای راه پیاده شدیم و یه سری از ماه عکس گرفتیم

بعد که به کاروانسرای مرنجاب رسیدیم ، شروع کردیم به رصد .اولش هر سرگروهی برای دور و بریاش

افسانه های صور فلکی و تاریخچه و اینارو میگفت ، بعد با فایندر و بعد با تلسکوپ یا دوربین دوچشمی

نشون میداد .اینا که تموم شد ملت پراکنده شدن ؛یه سری عکس میگرفتن ، یه سری کَل گذاشته

بودن سر مسیه ها و... خیلی عالی بود جاتون خالی ! :P ;D

خب یه خاطره من بگم،بخندین!!
اولین بار که رفتم رصد ،اولین جرمی رو که رصد کردم..مشتری بود و 3تا قمر گالیله ایش(یکیش اون موقع نبود)!!بعد من اینو دیدم ذوق مرگ شده بودم!!
با هزار امید رفتم مامانمو از خواب بلند کردم ،که مامان مامان پاشو بیا اینو نگاه کن!!

بعد حالا هوا خیلییی سرد ،مامانم پاشد اومد رفت یه نگاه انداخت!بعد برگشن یه نگاه من کرد..بعد چشاشو مالید دوباره یه نگاه انداخت!!گفت پریا این؟؟!!

گفتم آره!!
بعد برگشت نگاه آسمون کرد عاجزانه گفت:خداا،منو تو این سرما برداشته آورده وسط این بیابون 4تا دایره نشونم بده!!!!!

شب رصدی
فقط ی بار پیش اومد البته با دوستان برای رصد هلال و مقارنه های خاص خورشید گرفتگی و یا برنامه هاییی از این دست بیرون میشیم ولی ی شب کامل نبوده
سال 97 یا 98 دقیق یادم نیست برای بارش شهابی برساوشی دوستان انجمن نجوم مشهد مهمان ما بودند در کاروان سرا عباس آباد 20 کیلومتر مانده به تربت جام. شب خوبی بود ماه نداشتیم هوا هم صاف بود و سرد هم نبود(دروغ چرا یکم سرد بود)
من از صبح با دوستان مشغول آماده سازی برای پذیرایی از مهمانان بودیم هماهنگی های لازم برای چادر چای آب سرویس بهداشتی نور و..... خلاصه خیلی خسته شدم ولی شب خوبی داشتیم شهاب ها بسیار زیبا بودندجاتون خالی
اتفاقات جالبی هم افتاد که اگه بگم بازی سری ذهن های منحرف شروع میکنن خیال پردازی پس نگم بهتره.........

Back
بالا