- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- صنعتی اصفهان
- رشته دانشگاه
- مهندسی پزشکی
پاسخ : شب رصدی
گفتم اجرامیو هم که دیدیم بگم :M57 یه دوتا خوشه و شهاب
تازه جاتون خالی اونجا عقرب هم داشت و کسی به ما نگفته بود ما هم رو زمین دراز کشیده بودیمو شهاب شکار می کردیم :-ss
یکی دیگم یادم اومد تو خود شهر بود
ولی نزدیک بارش شهابی بود یه چند تا شهاب دیدیم یه شهاب زد که قدرش تغریبا 0 بود :P بعدم کلی حال کردم چون تلسکوپ دست خودم بود و رو هرچی می خواستم می بردم ولشم نمی کردم بچه ها هم هی میگفتن یه اهنگ میزاریم خوابتون ببره هی اهنگای رپ میزاشتن :-\ منم هی bsb
بعدم دمای صبح یکی اومد گفت یه خوشه دیده گپی علامت سوال اوردش ما هم مونده بودیم چیه یه دفعه یادم اومد خوشه پروینه واسه اثباتش نشستم ستاره هاشو شمردم 
به نقل از TFire :اين آخرين رصدي كه رفتيم(آخريه كه صدف گفت) هوا ابر بود اولش دپرس شديم بعد هي نصف آسمون باز ميشد نصفش ابر بود بعد اون يكي نصف آسمون همينجوري تا صبح. خوب بود ولي بار تفريحيش بيشتر از بار علميش بود!
گفتم اجرامیو هم که دیدیم بگم :M57 یه دوتا خوشه و شهاب
تازه جاتون خالی اونجا عقرب هم داشت و کسی به ما نگفته بود ما هم رو زمین دراز کشیده بودیمو شهاب شکار می کردیم :-ss
یکی دیگم یادم اومد تو خود شهر بود
ولی نزدیک بارش شهابی بود یه چند تا شهاب دیدیم یه شهاب زد که قدرش تغریبا 0 بود :P بعدم کلی حال کردم چون تلسکوپ دست خودم بود و رو هرچی می خواستم می بردم ولشم نمی کردم بچه ها هم هی میگفتن یه اهنگ میزاریم خوابتون ببره هی اهنگای رپ میزاشتن :-\ منم هی bsb
بعدم دمای صبح یکی اومد گفت یه خوشه دیده گپی علامت سوال اوردش ما هم مونده بودیم چیه یه دفعه یادم اومد خوشه پروینه واسه اثباتش نشستم ستاره هاشو شمردم