به نظر من که ارزششو داره. بخصوص اگه علاقه دارید... چون حداقل خوبی ـش واسه ـتون اینه که اگه به مرحله سوم برسید جزو بنیاد ملی نخبگان میشید و این خودش عالیه.به نقل از rira :سلام دوستان من گنجشکک اشی مشی شدم اول خواستم برم المپیاد زیست چون تجربی ام اما دیدم در حد اینکه عاشقش باشم نیستم و نمی تونم بخونم
من عاشق ادبیاتم عربی هم نسبتا خیلی خوبه به نظرتون کتاباش رو بخونم ارزش داره بیام المپیاد ادبی ؟
راهنمایی ام کنید
آره. المپیاد ادبی طوریه که تا وقتی منابعو ندن، نمیشه چیزی گفت!به نقل از مری ـم :یعنی همین مطالعهی غیر-درسی و اینا کافیه؟
به نظزم انسیه راست میگه ازالان برای مقدمش بخون وووبعد موقعه مدرساها واست سخت میشه نمیتونی برنامه ریزی کنی واسه المپیادبه نقل از ارنواز :آره. المپیاد ادبی طوریه که تا وقتی منابعو ندن، نمیشه چیزی گفت!
شما الان باید با یه سری کتاب مثل دیوان حافظ، تاریخ بیهقی، شاهنامه فردوسی، مثنوی مولوی، گلستان سعدی، قابوس نامه و... آشنایی اولیه داشته باشی. همین :)
به نقل از مری ـم :باتوجه به اینکه کلاس المپیاد ادبی کلا وجود نداره در تاریخِ مدرسهی ما، - کلاس نه ها، حالا هرگونه عملی که نشوندهندهی حمایت مدرسه و فولان باشه- و همهچی پایِ خودمه گویا، میشه راهنمایی کنید یهکم؟ من که سال اولمه، چیا رو بخونم، چهطوری بخونم، چهجوری برنامهریزی کنم و این حرفا.
خب شاید اینطور به نظر برسه، ولی قطعا یه استاد خوب خیلی میتونه کمک بکنه توو درک بهتر مفاهیم !به نقل از kH76 :به به خوش به حالتون،کلاس میذارن براتون!
ما کلن خودکفاییم!
به نظر من المپیاد ادبی،چندان نیازی به کلاس نداره...یه سری مفاهیمه که میشه به کمک کتابا ازشون سردراورد!
اینطورنیست دوستان؟! :)
سوالتون در نمای کلی ربطی به این انجمن و به طور دقیق تر این تاپیک نداشت... ولی چون عربی جز منابع هست:به نقل از lab0o :برای عربی 3 انسانی کتابی که بتونه حکم یک معلم رو داشته باشه معرفی کنید. عربی پرسمان گاج خوبه؟
به نقل از sadain :ببخشید کسی میدونه که اگه واسه مرحله یک از منابعه خارج از درس گفته شده فقط 3 تارو بخونیم کافی هست یانه؟![]()
به نقل از sadain :ببخشید کسی میدونه که اگه واسه مرحله یک از منابعه خارج از درس گفته شده فقط 3 تارو بخونیم کافی هست یانه؟![]()