• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اصفهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nimafo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اصفهان

به نقل از nimafo :
دیگه تازگیا با چهارباغ حال نمیکنم.
امروز داشتم تو چارباغ راه میرفتم.تیکه تیکه ،همه جا رو خراب کرده بودن.حالم به هم خورد :-&
من از 4باغ بالا خوشم میاد اما خب اصل کاری چهارباع عباسیه
البته 33 پل و 4 باغ عباسی یه مشکل خیلی مهم دارن که تو پ.خ میگم فقط!!!
---------------------

هر کی میاد اصفهان سعی کنه از دروازه شیراز(میدان آزادی) عبور نکنه :-& اگه تو هزارجریب کار دارین میرین 3 راه حکیم نظامی، شهدای صفه ، از مدرسمونم رد میشین >:D< ، میرین کوه صفه بعد به موازات خیابون دانشگاه میاین(برمیگردین) بعد میرین تو هزارجریب ;D (مشکلی بود سوال کنین همشهریا هستن ;D خیلی کامل هم جواب میدن)

به نقل از ArieR BoY :
من از 4باغ بالا خوشم میاد اما خب اصل کاری چهارباع عباسیه
البته 33 پل و 4 باغ عباسی یه مشکل خیلی مهم دارن که تو پ.خ میگم فقط!!!
---------------------

هر کی میاد اصفهان سعی کنه از دروازه شیراز(میدان آزادی) عبور نکنه :-& اگه تو هزارجریب کار دارین میرین 3 راه حکیم نظامی، شهدای صفه ، از مدرسمونم رد میشین >:D< ، میرین کوه صفه بعد به موازات خیابون دانشگاه میاین(برمیگردین) بعد میرین تو هزارجریب ;D (مشکلی بود سوال کنین همشهریا هستن ;D خیلی کامل هم جواب میدن)

احساس میکنم دوستان گم میشن اینجوری!

به نقل از پگاه :
احساس میکنم دوستان گم میشن اینجوری!

نه بابا آدرس سر راسته کاملا :)

آخه میدان آزادی وضعش کاملا خرابه :) (از لحاظ زیبا سازی شهر میگم)

با این مترو گند زدن به اصفهان، آخرم درست بشو نیست، نصف قشنگی اصفهان فرت شده.

به نقل از پگاه :

مترو که هیچی :) این یارو کله پاچه ایه *یده به فضای اونجا من کاملا یه جوری میشم از اونجا رد میشم :) ولی با دوستان که هستیم میشینیم به راننده تاکسیا میخندیم :)

آخه مسیر ها رو دارین؟ : شهرضا-لردگون-بروجن-{ بزرگمهر-(Ahmed Ebad)-طوخچی} !

به نقل از پگاه :
چرا درست بشو هست.من چن وقت پیش از میدون شهدا رد شدم.اون چوبهای دورشو برداشته بودن خیلیی قشنگ بود.چند طبقه و ...

به نقل از نـــــــــN.Mــــــــــــرگس :
کلیسای وانک فوق العاده بود!یعنی جدی هر کی رف اصفهان اونجا رو بره!
مسجد شیخ لطف اللهم خیلی خیلی خیلی جلب بود! =D> =D> =D>
(نتایج آموزشی اردو! ;D)
کی رفتی اونجا می گفتی منم بیام دو دقیقه ای اونجا بودم

با وجود تمام احترامی که برای اصفهان و اصفهانیان قائلم....و می دونم که واقعا نصف جهان اونجاس....همین سی و سه پل نصف دنیا می ارزه والا....ولی شیراز یه چی دیگه س.....کلا من عاشق شیرازی ها هستم و همه شون رو می بوسم از ره دور :-* :-* :-* :-* :-* :-*
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز
مرده آنست که شیراز نبیند در عمر...........

به نقل از گل بهار :
با وجود تمام احترامی که برای اصفهان و اصفهانیان قائلم....و می دونم که واقعا نصف جهان اونجاس....همین سی و سه پل نصف دنیا می ارزه والا....ولی شیراز یه چی دیگه س.....کلا من عاشق شیرازی ها هستم و همه شون رو می بوسم از ره دور :-* :-* :-* :-* :-* :-*

از لحاظ شهری حساب کنین اصفهان یه چیز دیگس ولی از لحاظ استانی اصفهان به گرد فارس هم نمیرسه! (نه اصفهان،نه هیچ جای دیگه)

به نقل از گل بهار :
ولی اصفهان خیلی تمیز تره و راحتتر میشه توش آدرس پیدا کرد.چون تابلوهای بیشتری داره.و خئب اینم خیلی مهمه

Back
بالا