The Smith
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- سلام ایرانزمین
پاسخ : Champions League
کو این پوریا عابدی ؟
کو این پوریا عابدی ؟
خوب اینم از پیشبینیم که کاملا تحقق یافتبه نقل از mobina7 :من میگم کاملا برعکس
رئال_اتلتیکو
ب اتلتیکو نداره...تیم افتضاح و مضمحل شده ای که شما دارین دست هر تیم دیگه ای حتی گرانادا یا یزد لوله میفتاد باز حذف می شد.به نقل از Mr.khaste :اه گندش بزنن ، فصل خیلی افتضاحی داشتیم ، اون از لیگ ک کشکی کشکی از دستمون رفت اینم از لیگ قهرمانان ، آخه اون هم از اتلتیکو؟! واقعا ب همه ی هوادارای چلسی بدجوری توهین شد اصلا X-(
عذر میخوام...فک کردم هوادار بارسایی...به نقل از Mr.khaste :عـــــجـــــب !
حالا خوبه تیم همین سوارزی ک 110 تا براش میخواید بدید و همین هفته پیش تو آنفیلد 2-0 بردیماا
قبلشم ک سیتی و تو اتحاد تحقیر کردیم
اونوقت اتلتیکو چلسی رو کالباس کنه؟!!
امسال فقط بد شانسی اوردیم ( از مصدوم شدن چک و اتو و بگیر تا باختن ب کیریستالو ساندر) البته نبود ی مهاجم درست و حسابی هم بدجوری ب تیم لطمه زد
ای باو این چه حرفیه دیگه؟به نقل از Hamed.H.A :ای کاش چلسی برده بود دوست داشتم یک بار بازی این دو تیم ببینم حسه خاصی به فینال ندارم ,مثل یکی از بازی های لالیگا میمونه
به نقل از mhjh :اتلتیکویی ها پوزه ی رئال را به خاک خواهند مالید .
به نقل از mhjh :اتلتیکویی ها پوزه ی رئال را به خاک خواهند مالید .
درسته میخوام ببریم...اما پوزه نه...هر چی باشه همشهریم...به نقل از mhjh :اتلتیکویی ها پوزه ی رئال را به خاک خواهند مالید .
به عنوان یک بارسایی به این حرف فقط میخندمبه نقل از mhjh :اتلتیکویی ها پوزه ی رئال را به خاک خواهند مالید .
من اتلتیکویی نیستم ، بایرنی هستم ، همیشه بایرنی بودم و خواهم بود .به نقل از آیدا-ق :به عنوان یک بارسایی به این حرف فقط میخندم
+جالبه آدم طرفدار یه تیم در آستانه ی به دوران رسیدن بشه بعد حتی آداب طرفداریشم ندونه،حتی ندونه هوادارای واقعی اون تیم در اون کشور چه رویکردی در مقابل رقباشون دارن ...
من منظورم شما نبودین وقتی در مورد آداب طرفداری گفتم(یک نفر اینجا بیشتر اتلتیکویی نیست آخه)به نقل از mhjh :من اتلتیکویی نیستم ، بایرنی هستم ، همیشه بایرنی بودم و خواهم بود .
دوباره هم تکرار میکنم
" اتلتیکو پوزه ی رئال را به خاک خواهد مالید و انتقام باخت بایرن را میگیرد "
وقتی پارسال ما بارسایی ها رو با هفت گل به خاک سیاه نشاندیم ، برای طرفدارامون طوری بود که انگار هیچی نشده .
بعد رئالیا بر فرض 5 گل هم زده باشن ، حالا که چی ؟؟؟ این همه جار زدن داره ؟؟؟؟
شما امسال دو بار از بارسا باختید .
آره آقا،نهایتا به بازی با سلتاویگو نرسه(نه که نرسه واسه احتیاط بازیش ندن)به نقل از ๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 :رونالدو دیشب مصدوم شد، میرسه یا نه ؟؟؟؟؟؟
ببین دوست محترم من یه رئالی ام ولی تیم دومم بدون شک بایرن هیچوقتم دوست ندارم بازی این دو تا جلو هم ببینم! :)به نقل از mhjh :من اتلتیکویی نیستم ، بایرنی هستم ، همیشه بایرنی بودم و خواهم بود .
دوباره هم تکرار میکنم
" اتلتیکو پوزه ی رئال را به خاک خواهد مالید و انتقام باخت بایرن را میگیرد "
وقتی پارسال ما بارسایی ها رو با هفت گل به خاک سیاه نشاندیم ، برای طرفدارامون طوری بود که انگار هیچی نشده .
بعد رئالیا بر فرض 5 گل هم زده باشن ، حالا که چی ؟؟؟ این همه جار زدن داره ؟؟؟؟
شما امسال دو بار از بارسا باختید .
به نقل از آیدا-ق :آره آقا،نهایتا به بازی با سلتاویگو نرسه(نه که نرسه واسه احتیاط بازیش ندن)