جانم؟به نقل از تـــــــــــــــارا :اتفاقا من واقعا به چلسی افتخار می کنم!
تو نیو کمپ، 10 نفره (اونم اخراج تری!!)، به بارسای پر ادعا 2 گل زدیم! و با نتیجه ی 3-2 صعود کردیم. (نه مثه اونسال که بارسا 1-1 رفت بالا)
چرا هیچ کس به این مسئله توجه نمی کنه که اون هم موقعیت گل که داشت بارسا و اون همه مالکیت توپ و نتونست بازی رو ببره به خاطر دفاع عالیه چلسی بود؟!
شما 10 نفره حمله کردید، ما 10 نفره دفاع! این که حمله "خوبه" یا دفاع یکم قیاس مشکل داریه چون هر دو لازمه تو فوتبال.چیزی که مشخصه اینه که چلسی از موقعیت های کمش استفاده کرد ولی بارسا نه ...
من بعد اون بازی چلسی-بارسا که تام هنینگ نامرد 3 تا پنالتی نگرفت دیگه فوتبال نگاه نکردم. (قبلش از طرفدارای پروپا قرص چلسی بودم).امسال که باز اینا به هم خوردن تصمیم گرفتم ببینم بازیو.بعد اخراج تری تلویزیونو خاموش کردم از عصبانیترفتم اسلیپ نات گوش دادم تخلیه شم، برگشتم تو نت دیدم 2-1 شده بازی ذوق مرگ شدم دوباره از دقیقه ی 60 دنبال کردم.
فقط از یک چیز دیگه خوشم اومد! اصلا فکر نمی کردم که چلسی بدون جو کول و کاروالیو و بالاک و آنلکا و با این بازیکنای نسبتا نامطرح چلسی سابق بشه ولی شد و من خیلی خوشحالم حتی اگه فینال رو ببازیم ...
از مربی تیم هم خدایی باید تشکر کرد و از بازیکنا که بعد اخراج تری روحیشون رو نباختن ...
ولی فکر کنم بهترین دروازه بان چک انتخاب شه، انصافا هم رفت و هم برگشت گل کاشت![]()

چجوری ادم میتونه به چلسی افتخار کنه واقعن نمیدونم!به نقل از تـــــــــــــــارا :اتفاقا من واقعا به چلسی افتخار می کنم!
تو نیو کمپ، 10 نفره (اونم اخراج تری!!)، به بارسای پر ادعا 2 گل زدیم! و با نتیجه ی 3-2 صعود کردیم. (نه مثه اونسال که بارسا 1-1 رفت بالا)
چرا هیچ کس به این مسئله توجه نمی کنه که اون هم موقعیت گل که داشت بارسا و اون همه مالکیت توپ و نتونست بازی رو ببره به خاطر دفاع عالیه چلسی بود؟!
شما 10 نفره حمله کردید، ما 10 نفره دفاع! این که حمله "خوبه" یا دفاع یکم قیاس مشکل داریه چون هر دو لازمه تو فوتبال.چیزی که مشخصه اینه که چلسی از موقعیت های کمش استفاده کرد ولی بارسا نه ...
من بعد اون بازی چلسی-بارسا که تام هنینگ نامرد 3 تا پنالتی نگرفت دیگه فوتبال نگاه نکردم. (قبلش از طرفدارای پروپا قرص چلسی بودم).امسال که باز اینا به هم خوردن تصمیم گرفتم ببینم بازیو.بعد اخراج تری تلویزیونو خاموش کردم از عصبانیترفتم اسلیپ نات گوش دادم تخلیه شم، برگشتم تو نت دیدم 2-1 شده بازی ذوق مرگ شدم دوباره از دقیقه ی 60 دنبال کردم.
فقط از یک چیز دیگه خوشم اومد! اصلا فکر نمی کردم که چلسی بدون جو کول و کاروالیو و بالاک و آنلکا و با این بازیکنای نسبتا نامطرح چلسی سابق بشه ولی شد و من خیلی خوشحالم حتی اگه فینال رو ببازیم ...
از مربی تیم هم خدایی باید تشکر کرد و از بازیکنا که بعد اخراج تری روحیشون رو نباختن ...
ولی فکر کنم بهترین دروازه بان چک انتخاب شه، انصافا هم رفت و هم برگشت گل کاشت![]()

چلسی مساویه با دفاع و وقتی چهرتا از دفاع هاشُ از دست داده دیگه به هیچ دردی نمیخوره من نمیدونم شما به چی میگین موقعیت؟ بازی برگشت 2009 که همه میدونن بارسا بهتر بازی کرد و چلسی نتونست از گلش دفاع کنه و حقش بود که حذف شه.به نقل از Spammer :بازی برگشت سال 2009،بارسا یک شوت تو چهارچوب داشت،دقیقه 93 ،از راه دور که همونم گل شد،پاس های الکی دادن
مساوی حمله کردن نیست.خرس وسط بازی نمی کردن که اون موقع!
دو تا پاس مثل دو تا پاس لمپارد بدین،با سر پایین،چهار،پنج تا بازیکن رو رد می کنه و آخرشم گل،
بعد بازیکنای مطرح ما فسیل حساب میشن،کول و چک و تری خوب هستن ولی سنی دارن،رامیرس هم که افراد زیادی نمی شناسن!
لمپارد یک کاری با ران فابرگاس کرد،شما ندیدی یه صحنه مسی لمپاردو با دو تا دستش هل داد؟
اونجا لمپارد نمی تونست خودشو زمین بندازه و تمارض کنه؟ (کاری که بوسکتس خوب بلده!)
آدم می تونه به چلسی افتخار کنه وقتی که ون در سار میاد میگه چلسی 5-0 بازی رو می بازه،90 درصد کارشناسا میگن چلسی می بازه،
بازی دو هیچ باخته رو 2-2 مساوی می کنه،بدون کاپیتان و دفاع وسطاش دفاع می کنه،...
چلسی 11 تا بازیکن به زور دور هم جمع کرده؟
الان ذخیره های رئال و بایرن خیلی شاخن؟![]()