طب سنتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع monajem
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : طب سنتی

به نقل از معصومه :
الان شما از کجا میدونی چه نوع جوشی داره که تجویز میکنی? بعد هرکی اومد دلش درد کرد باید هر قرص مربوط به گوارش رو بخوره?
این نوع دارو کُلیه ... واسه جوش خاصی نیست
و ضرری هم واسه انواع دیگه نباید داشته باشه
این دارو رو متخصص طب سنتی بدون اینکه جوشی رو ببینه تجویز کرد

خيلي عجيبه چون طب سنتي اساسش بر اينه كه براي هر چيزي بره اصلش رو درمان بكنه ومنشا رو درست كنه ولي الان كه ميگي مطمئني قبول :لایک

به نقل از معصومه :
خيلي عجيبه چون طب سنتي اساسش بر اينه كه براي هر چيزي بره اصلش رو درمان بكنه ومنشا رو درست كنه ولي الان كه ميگي مطمئني قبول :لایک
فک میکنم اون رب انار شیرین هم مال منشاءش بوده...
که البته میتونه ترش هم باشه ولی چون من مشکل معده داشتم گفته بود شیرین...

كلا عامل عمده جوش صورت گرماست..
رب انار و سركه جفتشون سردي..

یه درخواست :
یه جند تا آدرس سایت و اسم کتاب طب سنتی میخام ..... ترجیحا سایت باشه بهتره که میخام یه مقدار اطلاعات ازش بدس بیارم ....... البته که از کتاب هم میشه اطلاعات بدس اورد ولی در حال حاضر پ و ل کتاب ندارم ...... :-"

• لایک
امتیازات: ali_f

به نقل از مهـشـاد :
دوستان طب سنتی راهی برای رفع جوش صورت نداره؟؟؟
نمیخوام از داروهای شیمیائی استفاده کنم
بهترین راه درمان جوش متعادل کردن چربی پوستته معمولا پوستای چرب بیشتر جوش میزنن از گرما هم میتونه باشه پوستتم باید تمیز نگه داری سعی کن همشه با یه لایه بردار مناسب پوستتو تمیز کنی ورزش هم خیلی میتونه کمکت کنه چون منافذ پوستو باز میکنه اگه پوستتم هر چند وقت یه بار قلیایی کنی خوبه می تونی یه لیمو ترش دو تیکه کنی رو صورتت بمالی
یه کم نعناع را بصورت چای دم کن بعد آن را با تکه ای پنبه روی پوستت بمال.بذار 10-12 دقیقه روی پوستت بمونه. بعد صورتتو بشور
حتی میتونی مثل لیمو پرتقالو دو تکه کنی رو صورتت بمالی

ایا لیمو ترش قلیاییه????
بعضیا عین من پوستشون خیلی حساسه مواظب باشن هر چیزی نزنن به پوستشون گاهی خوردن خورما و تخم مرغ یا عسل عامل ایجاد جوشه

به نقل از معصومه :
ایا لیمو ترش قلیاییه????
بعضیا عین من پوستشون خیلی حساسه مواظب باشن هر چیزی نزنن به پوستشون گاهی خوردن خورما و تخم مرغ یا عسل عامل ایجاد جوشه
منم اول واسم سوال بود ولی از چند نفر که کارشناس این حرفه بودن پرسیدم اوناهم گفتن لیمو ترش سرشار از مواد قلیایی میتونی تو اینترنتم سرچ کنی واسه منم جالب توجه بود اما رو پوست من جواب داد البته بستگی به پوست فردم داره درسته نباید هر چیزی رو رو هر پوستی امتحان کرد

:o یه چی میگن ادم میمونه...کلا در گیاهان به دنبال قلیا نگرد مگرد در الکالویید ها...گیاها به خصوص میوه ها اسیدین

اینم یه سایت که با آزمون طبعتون رو تشخیص می ده و ویژگی های مزاجتون و غذا ها و چیز هایی که براتون مناسب نیست و خیلی چیز های دیگه رو می گه. www.tabaye.ir

×پست کپی پیست ممنوع=مهشاد

فقط خواستم یه چیزی بگم که بنظرم خیلی مهمه
چای رو بذارید کنار لطفا! کلا ضرر و زیانه
تنها چیزیکه اگه بندازی جلوی گاو نمیخوره همین چای سیاهه که ما میخوریم!
بجاش انواع دم کرده های خوش طعم درست کنید

به نقل از naz moon :
فقط خواستم یه چیزی بگم که بنظرم خیلی مهمه
چای رو بذارید کنار لطفا! کلا ضرر و زیانه
تنها چیزیکه اگه بندازی جلوی گاو نمیخوره همین چای سیاهه که ما میخوریم!
بجاش انواع دم کرده های خوش طعم درست کنید
چای فواید خیلی زیادی هم داره
ضد عفونی کننده چشم؛ضد اسهال و اسهال خونی،نرم کننده ریه و گلو،کاهنده فشارخون و ......
مضراتی هم داره ولی اینقدر شدید و بد نیستند که کلا ترکش کنیم فقط باید مصرفش رعایت بشه
+بخونید

واسه اونایی که شب امتحان خوابشون میاد میخوان بیدار بمونن رو میارن به هایپ و اینا...

یه لیوان چایی سبز + یه قاشق پودر زنجفیل + یه قاشق عسل

هم خوشمزست هم انرژی زاست و طبیعیه اعتیاد نمیاره ضرر هم نداره در ضمن ارامش بخشه
واسه کنکوریا خوبه ظهر ها بخورن خواب از سرشون میپره
کافئین هم نداره مثل قهوه اینا..

اما یه نکته که روزی بیشتر از یه لیوان نخورین !!

من هنوزم میخورم با اینکه کنکور تموم شد خ دوست دارم طعمشو 8-^

Back
بالا