monajem کاربر فوقحرفهای ارسالها 933 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد کامپیوتر-طلا دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2010/11/29 #21 پاسخ : الف با ! k که خیلی راحته!!در ضمن درسته،همه الفیا هستند جز o
Karo کاربر حرفهای ارسالها 555 امتیاز 1,791 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر سنندج دانشگاه دانشگاه تبریز رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/11/29 #22 پاسخ : الف با ! به نقل از منجم! : k که خیلی راحته!!در ضمن درسته،همه الفیا هستند جز o کلیک کنید تا باز شود... اره K رو پیدا کردم یه مثلث هست میشه اون رو به عنوان O در نظر گرفت نمیشه ؟
پاسخ : الف با ! به نقل از منجم! : k که خیلی راحته!!در ضمن درسته،همه الفیا هستند جز o کلیک کنید تا باز شود... اره K رو پیدا کردم یه مثلث هست میشه اون رو به عنوان O در نظر گرفت نمیشه ؟
monajem کاربر فوقحرفهای ارسالها 933 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد علامه حلی اراک شهر اراک مدال المپیاد کامپیوتر-طلا دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2010/11/30 #23 پاسخ : الف با ! به نقل از Karo : اره K رو پیدا کردم یه مثلث هست میشه اون رو به عنوان O در نظر گرفت نمیشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... شاید بشه موضوع قفل بشه لطفا × عماد : به درخواست نويسنده تاپيك قفل شد
پاسخ : الف با ! به نقل از Karo : اره K رو پیدا کردم یه مثلث هست میشه اون رو به عنوان O در نظر گرفت نمیشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... شاید بشه موضوع قفل بشه لطفا × عماد : به درخواست نويسنده تاپيك قفل شد