• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معماری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : معماری

معماری خیلی خوبی داره نرگس خانوم میشه ادرس سایتی رو که عکس هارو برداشتید بگید متشکرم. >:D< ;)) =D> :-h

:o :o :o :o :o :o :o
مکان های بسیار زیبایی بود!
اینااز اون خونه هاو مکان هایی هستن که بچه ها تو نقاشیاشون میکشن و مافکر میکنیم فقط خیالات خودشونه!

بچه ها البته معماری خیلی بحثش بیشتر و گسترده تر از این چند تا عکسه ! :دی

با توجه به این که خیلی هم رشته ی پر طرفداریه این معماری پایه‌اید به جز عکس از ساختمون ها با معماری جالب راجع به خود رشته هم بحث کنیم ؟ :دی

مثلا ماکت سازی هم قسمتی از معماریه! کسی ماکت سازی حرفه ای می کنه اینجا ؟ ;D

• لایک
امتیازات: N.M

آره من موافقم
ولی ماکت تا حالا نساختم!
خیلی دلم میخواد اگر کسی راجع به رشته ی دانشگاهیش اطلاعاتش از سطح اطلاعات موجود در اینترنت بیشتر است در اختیار من هم بگذاره!

من عاشق معماریم ;D
امیدوارم بشه یه کاری کنیم که دیگه زلزله های ایران تو کل دنیا صدا نکنن!!
هم محکم هم زیبا =D>

دوستان من معماری خوندم
هر سوالی دارید بپرسید،ماکتم تا دلتون بخواد ساختم
معمار جان صدا کردن زلزله ها بیشتر مربوط به مهندسین عمران و سازه ست :)

دوستان یه سوالی برام پیش اومده
چرا بیش تر دخترا میرن رشته معماری و در حال حاضر رشته دخترونه حساب میشه؟؟ :-??
ولی من قبول ندارم که این یه رشته دخترونس.

خب معماری همونقدر که دانش ریاضی می خواد نیاز به خلاقیت و هنر هم داره . فکر کنم واسه قسمت هنریش و اینا میگن دخترونس . واسه اینم میگن چون اکثرا فکر می کنن مهندسی ها کاملا پسرونه ـس !

دروس مهندسی رو برای این میگن پسرونس که پسرا اصولا" هوش ریاضیشون بیشتره ( تاکیدی رو این بحث ندارم جون بچتون سر این دعوا نکنید!!!)

با این منطق اگه جلو بریم طبق نظرات شما یعنی هنر دخترا از پسرا بیشتره این در حالیه که تجربه خلافشو ثابت میکنه!
برای نمونه تو همین معماری فقط و فقط 1معمار خیلی مطرح زن تو دنیا داریم در مقابل این همه معمار مرد!!!
(اینم بگم میشه گفت معماری به نسبت هنر اصلا" دانش ریاضی نمیخواد!!!)

اصولا" کسایی که میگن معماری دخترونس همونایی هستن که میگن نوشتنم دخترونس!!!
یا حتی رمان خوندنم دخترونس!
یا نقاشی
و...
و اصولا" این تفکرات فقط تو ایرانم هست!
اگه به این افراد برخورد کردید میتونید 1بیل بهشون بدید و بگید شما برو کار پسرونتو انجام بده!!!

ولی از نظر من از جایی که ذوق هنری دخترا بیشتره و سلیقه شونم بهتره بیشتر میتونن موفق بشن ولی از جایی که مردا توی این دنیا همه چیزو تصاحب کردن (!) با بهانه ی هوش ریاضی اومدن جلو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

از شوخی بگذریم من فکر میکنم که همون قدری که زن ها استعداد و سلیقه دارن مردها در عوضش هوش ریاضی دارن و به نظر من هیچ فرقی نمیکنه.....

البته اگه عملگی نداشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-}

Back
بالا