پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

محمدرضا من پستت رو خوندم همون روز و فك. كردم به جووابت رسيدي ،.

تو انجمن فرهنگ چي قراره باشه كه تو انجمن هاي فعلي نمشيه ايجادش كرد؟؟

تو ميگي انجمن فرهنگ باشه بقيه برن زير مجموعش؟
يعني تاريخ جامعه شناسي گفت و شنود؟اينا بشن زيرمجموعه؟غيرممطقيه.چون كه تا بشه سعي ميشه جزئي تربشه انجمن ها تا دقيق تر بحث كنن و يا مشكلي تو پيدا كردن انجمن مناسب نباشه

• لایک
امتیازات: N.M
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

نه چون نوید فک کنم گف که زیر مجموعه شه من گفتم...
اصلا منظورم این نیس اونا زیر مجموعه شن در کل میخواستم بگم فرهنگ خیلی بحث و تاپیک و... داره.
ببین همه موضوعات که نمیشه جای دیگه ایجاد کرد..
بعدم فرهنگ یک جور جمع آوری اطلاعات در این باره و بحث و مجادله در این بابه...
انجمنش یجورایی منظم و متمرکز میکنه اینجور بحث هارو..

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

انجمن فرهنگ بحث هاش قابل مطرح توی سایر انجمن ها هم هستند. بیخودی واسه چی انجمن زیاد کنیم؟ موضوع خاص و جدایی هم نیست که انجمن واسش بزنیم. در نتیجه انجمن فرهنگ ایجاد نمیشه.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

برای تمرکز بحث و جهت دهی به اون سمتی که من میخوام...
جاهای دیگه پراکندس...
نمیشه اموزه فرهنگی داد...
بحث در مورد فرهنگ ها کرد...
فرهنگسازی و راهکاراشو امتحان کرد و...

در نتیجه به حرف من گوش داده نمیشه..

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

تاپیک اگر خوب و جذاب باشه خونده میشه ربطی به اینکه انجمن داشته باشه یا نه نداره. یکم جلب توجه میکنه انجمن ولی خب در کل اثر قابل توجهی نداره.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

اگر میشه جواب پیشنهاد من رو هم بدین (#711)

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نقل از NEO :
من یه پیشنهاد دارم که ممکنه قبلا تو همین تاپیک مطرح شده باشه ، (ممکنه هم نشده باشه چون وقت نکردم کل صفحهات رو بخونم)
حرف بزن رو به صورت یه زیر شاخه از گفت و شنود در بیارین !
حرف بزن تاپیکیه که نه پیرامون موضوعی خاص درش بحث میشه ولی در عین حال میشه هر موضوعی رو درش مطرح کرد . در کل ماهیتش با کل تاپیک های دیگه گفت و شنود متفاوته چون تعریفی ازش وجود نداره
گذشته از اون هیچ وقت یه کاربر نمیتونه نسبت پست هایی که تو حرف بزن داده رو به پستایی که تو سایر تاپیک های گفت و شنود داده بفهمه و کیفیت پسته هایی که داده دستش بیاد
به علاوه اگر به صورت یه انجمن جدا باشه به دلیل حجم بالای پستهاش کنترلش هم راحت تره و میشه یه مدیر رو جداگونه به مدیریت این تاپیک اختصاص داد
فکر نمیکنم پیشنهاد بدی باشه . دیگه تصمیم با شماست .
این پیشنهاد تو جمع مدیران مطرح شده قبلا و مخالفت شده باهاش. برآیند نظر مدیران این بوده که اینکار انجام نشه. حالا هرمدیری هم دلایل خودش رو داشت. به هرحال این پیشنهاد اجرا نمیشه.

SR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
00
مدال المپیاد
درست نخوندم به جایی نرسیدم
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از شهریار :
پیشنهاد میکنم بخش رباتیک به جای انجمن مباحث عمومی به دو بخش الکترونیک و مکانیک تقسیم بشه و اسم این گروه انجمن ها هم بشه رباتیک و علوم فنی مهندسی
انجام نمیشه؟ :-/

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

صبر داشته باشید کمی ، داره بررسی های نهایی صورت می‌گیره .

SR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
00
مدال المپیاد
درست نخوندم به جایی نرسیدم
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از SaϔnA.M :
صبر داشته باشید کمی ، داره بررسی های نهایی صورت می‌گیره .
منم باید یه تاپیک بزنم اسمشو بزارم گروه الکترونیک؟؟؟ :-w
اینقدر طولش میدین که آدم منصرف میشه!
یه دفعه هم پیشنهاد دادم ولی از بس کسی جواب نداد خودم منصرف شدم
ولی حالا یه بار دیگه امتحان میکنم اگه جواب داد که داد ما هم به اونجا سر و سامون میدیم
اگه نه که نه چیزی بهمون اضاف میشه نه کم(اصلا من چرا باید سر این قضیه حرص بخورم؟ :-/خوب میرم سراغ فروم های تخصصی اینجا میام چرا؟)
هدفم این بود که یکم جو اینجا رو در زمینه الکترونیک قوی کنم اگه نمیخواین که من بحثی ندارم [-(

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از شهریار :
منم باید یه تاپیک بزنم اسمشو بزارم گروه الکترونیک؟؟؟ :-w
اینقدر طولش میدین که آدم منصرف میشه!
یه دفعه هم پیشنهاد دادم ولی از بس کسی جواب نداد خودم منصرف شدم
ولی حالا یه بار دیگه امتحان میکنم اگه جواب داد که داد ما هم به اونجا سر و سامون میدیم
اگه نه که نه چیزی بهمون اضاف میشه نه کم(اصلا من چرا باید سر این قضیه حرص بخورم؟ :-/خوب میرم سراغ فروم های تخصصی اینجا میام چرا؟)
هدفم این بود که یکم جو اینجا رو در زمینه الکترونیک قوی کنم اگه نمیخواین که من بحثی ندارم [-(

قهر نکن حالا ... الکترونیک هم زدم ... :-" :D
فقط گفتی در زمینه ی الکترونیک میخوای اینجا رو قوی کنی و اینا ... بسم الله ... :D

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

الان اگه انجمن كتب و مجلاتُ نگاه كنين، دو نوع تاپيك داره. تاپيكاي شناخت و بحث درباره‌ي يه نويسنده [nb]مثال[/nb] و تاپيكاي بحث درباره‌ي يه شاخه/مسئله/دغدغه (؟)‌ي مربوط به كتب[nb]مثال[/nb].
نظر به اين كه(! :D) قبلاً كتب دو تا انجمن زيرگروه داشت كه يكيشون حذف شد، و براي مرتب شدن بحثا و انجمن بهتر نيست يه انجمن زيرگروه به اسم "شناخت" يا همچين چيزي براش بزنيم؟ براي تاپيك‌هاي نوع اول!

Arghavan S

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
---
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0

به نقل از نرگس¹ :
الان اگه انجمن كتب و مجلاتُ نگاه كنين، دو نوع تاپيك داره. تاپيكاي شناخت و بحث درباره‌ي يه نويسنده [nb]مثال[/nb] و تاپيكاي بحث درباره‌ي يه شاخه/مسئله/دغدغه (؟)‌ي مربوط به كتب[nb]مثال[/nb].
نظر به اين كه(! :D) قبلاً كتب دو تا انجمن زيرگروه داشت كه يكيشون حذف شد، و براي مرتب شدن بحثا و انجمن بهتر نيست يه انجمن زيرگروه به اسم "شناخت" يا همچين چيزي براش بزنيم؟ براي تاپيك‌هاي نوع اول!
همین پیشنهاد رو میشه برای سینما رادیو تلویزیون هم روش فکر کرد . :-"
به نظرم اگه اونجا یه همچین کاری صورت بگیره ، امکان ایجاد شدن "بحث" سینمایی بیشتر میشه . الان خیلی از تاپیکا [بیش از 90 درصد شاید ! ] ی اونجا ، درباره یه برنامه/سریال/فیلم/بازیگر ئن ، و چون جو غالب اونجا بیشتر درباره این جور چیزاس ، به نظرم اون جوری که باید و شاید از تاپیکای بحث برانگیز استقبال نمیشه . ضمن اینکه اگه تاپیکای به قول نرگس "شناخت" ِ اونجا ، جدا بشن انجمن اصلی مجبور میشه که فعالیت داشته باشه :-"
حالا دیگه نمیدونم :-??

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

اسپم: اگه خواستید پاک کنید! :-"

کاری ندارم با پستای صفحه ی قبل! ولی با این روندی که میریم! پیشنهاد می کنم یه انجمن هری پاتر هم بزنیم باور کنید بیشترین تاپیک رو میشه ایجاد کرد :-": کتاب های هری پاتر، فیلم های هری پاتر، بازی های هری پاتر،مسابقه ی هری پاتری، جی کی رولینگ و .....!

یا یه کاری کنید مثل اینکه میریم داخل یه انجمن یه گزینه ای هست ایجاد موضوع جدید! بیایم توی فروم هم این گزینه رو به نام ایجاد انجمن جدید بزاریم! :-"

کلن اسپم بود و هدف: اول کامل بررسی کنیم و بعد بیایم بگیم این انجمن رو بزاریم! و هر موضوعی که زیاد بشه تاپیک ایجاد کرد نباید انجمن شه!

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

اين در صورتيه كه پيشنهاد داده شده صرفا براي تعداد محدودي تاپيك باشه

درصورتي كه نصف ويا بيشتر تاپيك هاي انجمن رو دربر بگيره پيشنهاد كاملا منطقي ايه

و زير شاخه شناخت آثار ادبي نويسنده ها و غيره سهم زيادي از فعاليت انجمن رو پوشش ميده

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از no one :
اسپم: اگه خواستید پاک کنید! :-"

کاری ندارم با پستای صفحه ی قبل! ولی با این روندی که میریم! پیشنهاد می کنم یه انجمن هری پاتر هم بزنیم باور کنید بیشترین تاپیک رو میشه ایجاد کرد :-": کتاب های هری پاتر، فیلم های هری پاتر، بازی های هری پاتر،مسابقه ی هری پاتری، جی کی رولینگ و .....!

یا یه کاری کنید مثل اینکه میریم داخل یه انجمن یه گزینه ای هست ایجاد موضوع جدید! بیایم توی فروم هم این گزینه رو به نام ایجاد انجمن جدید بزاریم! :-"

کلن اسپم بود و هدف: اول کامل بررسی کنیم و بعد بیایم بگیم این انجمن رو بزاریم! و هر موضوعی که زیاد بشه تاپیک ایجاد کرد نباید انجمن شه!
خوبه كه توضيح دادم كه كاملاً (با يه درصد خيلي بالايي) مي‌شه كل تاپيكاي كتب و مجلاتُ به اين دو بخش قسمت كرد. و همون طور كه ارغوان گفت :
ضمن اینکه اگه تاپیکای به قول نرگس "شناخت" ِ اونجا ، جدا بشن انجمن اصلی مجبور میشه که فعالیت داشته باشه

:)

Arghavan S

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
---
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0

به نقل از نر‌‌‌‌‌گس¹ :
به نقل از ارغوان اس. :
همین پیشنهاد رو میشه برای سینما رادیو تلویزیون هم روش فکر کرد . :-"
به نظرم اگه اونجا یه همچین کاری صورت بگیره ، امکان ایجاد شدن "بحث" سینمایی بیشتر میشه . الان خیلی از تاپیکا [بیش از 90 درصد شاید ! ] ی اونجا ، درباره یه برنامه/سریال/فیلم/بازیگر ئن ، و چون جو غالب اونجا بیشتر درباره این جور چیزاس ، به نظرم اون جوری که باید و شاید از تاپیکای بحث برانگیز استقبال نمیشه . ضمن اینکه اگه تاپیکای به قول نرگس "شناخت" ِ اونجا ، جدا بشن انجمن اصلی مجبور میشه که فعالیت داشته باشه :-"
حالا دیگه نمیدونم :-??
یادآوری .

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

زیاد شدن انجمن ها اصلا چیز خوبی نیست. زیادی انجمن تیکه پاره میشه. حالا اگر یک بخش جدید بود یک چیزی ولی اینکه یک انجمن موجود رو تیکه تیکه کنیم اصلا جالب نیست. درسته تاپیک های مشابه میرن یک جا ولی خب فایده خاصی نداره. الان خیلی بی نظمی نیست که اونجوری نظم ایجاد بشه. انسجام و جمع و جور بودن فروم هم آخه مطرحه.

با حرف هایی با این مضمون که تاپیک ها دیده نمیشن هم زیاد موافق نیستم. خوشبختانه آیکن new و قسمت نخوانده ها باعث شدن که کاملا مشخص باشه که چه تاپیک هایی دیده نشده و چه تاپیک هایی دیده شده. بحث جدید که زده میشه همه تو نخوانده هاشون میبینن یا اینکه اگر علاقه داشته باشن میرن تو اون انجمن مورد نظر و متوجهش میشن.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

درسته تاپیک های مشابه میرن یک جا ولی خب فایده خاصی نداره. الان خیلی بی نظمی نیست که اونجوری نظم ایجاد بشه.
الان انجمن كتاب ٦ صفحه س، كه به نظرم براى انجمني كه اين همه تاپيكاى قابل بحثي داره، كه نبايد برن ته انجمن يه چيزي در ابعاد فاجعه ست. الان تاپيكاى شناخت تو انجمن، باعث شدن كه خيلي تاپيك بحثِ خاك خورده ى ديده نشده وجود داشته باشه.
من الان تك تك تاپيكاى انجمن(بدون در نظر گرفتن تاپيكاى قفل شده) رو نگاه كردم. حداقل، ٧١ تا تاپيك هستن كه با تعريف من توى شاخه ى "شناخت" جا ميگيرن.

اين مساله مخصوصاً تو انجمن تلويزيون شديدتر ديده ميشه.

+
زیاد شدن انجمن ها اصلا چیز خوبی نیست. زیادی انجمن تیکه پاره میشه. حالا اگر یک بخش جدید بود یک چیزی ولی اینکه یک انجمن موجود رو تیکه تیکه کنیم اصلا جالب نيست. انسجام و جمع و جور بودن فروم هم آخه مطرحه.
فك ميكنم لزوم همچين انجمني خيلي بيشتر از "Translation" باشه مثلاً؛ اگه بحث جمع و جور بودن فروم و كم بودن انجمنا مطرحه.

بالا