- نام مرکز سمپاد
- شهید حقانی
- شهر
- بندرعــباس
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن
پیشنهاد بنده رو جواب میدید .لطفا.
پیشنهاد بنده رو جواب میدید .لطفا.
این پیشنهاد تو جمع مدیران مطرح شده قبلا و مخالفت شده باهاش. برآیند نظر مدیران این بوده که اینکار انجام نشه. حالا هرمدیری هم دلایل خودش رو داشت. به هرحال این پیشنهاد اجرا نمیشه.به نقل از NEO :من یه پیشنهاد دارم که ممکنه قبلا تو همین تاپیک مطرح شده باشه ، (ممکنه هم نشده باشه چون وقت نکردم کل صفحهات رو بخونم)
حرف بزن رو به صورت یه زیر شاخه از گفت و شنود در بیارین !
حرف بزن تاپیکیه که نه پیرامون موضوعی خاص درش بحث میشه ولی در عین حال میشه هر موضوعی رو درش مطرح کرد . در کل ماهیتش با کل تاپیک های دیگه گفت و شنود متفاوته چون تعریفی ازش وجود نداره
گذشته از اون هیچ وقت یه کاربر نمیتونه نسبت پست هایی که تو حرف بزن داده رو به پستایی که تو سایر تاپیک های گفت و شنود داده بفهمه و کیفیت پسته هایی که داده دستش بیاد
به علاوه اگر به صورت یه انجمن جدا باشه به دلیل حجم بالای پستهاش کنترلش هم راحت تره و میشه یه مدیر رو جداگونه به مدیریت این تاپیک اختصاص داد
فکر نمیکنم پیشنهاد بدی باشه . دیگه تصمیم با شماست .
انجام نمیشه؟به نقل از شهریار :پیشنهاد میکنم بخش رباتیک به جای انجمن مباحث عمومی به دو بخش الکترونیک و مکانیک تقسیم بشه و اسم این گروه انجمن ها هم بشه رباتیک و علوم فنی مهندسی
منم باید یه تاپیک بزنم اسمشو بزارم گروه الکترونیک؟؟؟به نقل از SaϔnA.M :صبر داشته باشید کمی ، داره بررسی های نهایی صورت میگیره .
به نقل از شهریار :منم باید یه تاپیک بزنم اسمشو بزارم گروه الکترونیک؟؟؟
اینقدر طولش میدین که آدم منصرف میشه!
یه دفعه هم پیشنهاد دادم ولی از بس کسی جواب نداد خودم منصرف شدم
ولی حالا یه بار دیگه امتحان میکنم اگه جواب داد که داد ما هم به اونجا سر و سامون میدیم
اگه نه که نه چیزی بهمون اضاف میشه نه کم(اصلا من چرا باید سر این قضیه حرص بخورم؟ خوب میرم سراغ فروم های تخصصی اینجا میام چرا؟)
هدفم این بود که یکم جو اینجا رو در زمینه الکترونیک قوی کنم اگه نمیخواین که من بحثی ندارم [-(
همین پیشنهاد رو میشه برای سینما رادیو تلویزیون هم روش فکر کرد .به نقل از نرگس¹ :الان اگه انجمن كتب و مجلاتُ نگاه كنين، دو نوع تاپيك داره. تاپيكاي شناخت و بحث دربارهي يه نويسنده [nb]مثال[/nb] و تاپيكاي بحث دربارهي يه شاخه/مسئله/دغدغه (؟)ي مربوط به كتب[nb]مثال[/nb].
نظر به اين كه(! ) قبلاً كتب دو تا انجمن زيرگروه داشت كه يكيشون حذف شد، و براي مرتب شدن بحثا و انجمن بهتر نيست يه انجمن زيرگروه به اسم "شناخت" يا همچين چيزي براش بزنيم؟ براي تاپيكهاي نوع اول!
خوبه كه توضيح دادم كه كاملاً (با يه درصد خيلي بالايي) ميشه كل تاپيكاي كتب و مجلاتُ به اين دو بخش قسمت كرد. و همون طور كه ارغوان گفت :به نقل از no one :اسپم: اگه خواستید پاک کنید!
کاری ندارم با پستای صفحه ی قبل! ولی با این روندی که میریم! پیشنهاد می کنم یه انجمن هری پاتر هم بزنیم باور کنید بیشترین تاپیک رو میشه ایجاد کرد : کتاب های هری پاتر، فیلم های هری پاتر، بازی های هری پاتر،مسابقه ی هری پاتری، جی کی رولینگ و .....!
یا یه کاری کنید مثل اینکه میریم داخل یه انجمن یه گزینه ای هست ایجاد موضوع جدید! بیایم توی فروم هم این گزینه رو به نام ایجاد انجمن جدید بزاریم!
کلن اسپم بود و هدف: اول کامل بررسی کنیم و بعد بیایم بگیم این انجمن رو بزاریم! و هر موضوعی که زیاد بشه تاپیک ایجاد کرد نباید انجمن شه!
ضمن اینکه اگه تاپیکای به قول نرگس "شناخت" ِ اونجا ، جدا بشن انجمن اصلی مجبور میشه که فعالیت داشته باشه
به نقل از نرگس¹ :الان اگه انجمن كتب و مجلاتُ نگاه كنين، دو نوع تاپيك داره. تاپيكاي شناخت و بحث دربارهي يه نويسنده [nb]مثال[/nb] و تاپيكاي بحث دربارهي يه شاخه/مسئله/دغدغه (؟)ي مربوط به كتب[nb]مثال[/nb].
نظر به اين كه(! ) قبلاً كتب دو تا انجمن زيرگروه داشت كه يكيشون حذف شد، و براي مرتب شدن بحثا و انجمن بهتر نيست يه انجمن زيرگروه به اسم "شناخت" يا همچين چيزي براش بزنيم؟ براي تاپيكهاي نوع اول!
یادآوری .به نقل از ارغوان اس. :همین پیشنهاد رو میشه برای سینما رادیو تلویزیون هم روش فکر کرد .
به نظرم اگه اونجا یه همچین کاری صورت بگیره ، امکان ایجاد شدن "بحث" سینمایی بیشتر میشه . الان خیلی از تاپیکا [بیش از 90 درصد شاید ! ] ی اونجا ، درباره یه برنامه/سریال/فیلم/بازیگر ئن ، و چون جو غالب اونجا بیشتر درباره این جور چیزاس ، به نظرم اون جوری که باید و شاید از تاپیکای بحث برانگیز استقبال نمیشه . ضمن اینکه اگه تاپیکای به قول نرگس "شناخت" ِ اونجا ، جدا بشن انجمن اصلی مجبور میشه که فعالیت داشته باشه
حالا دیگه نمیدونم
الان انجمن كتاب ٦ صفحه س، كه به نظرم براى انجمني كه اين همه تاپيكاى قابل بحثي داره، كه نبايد برن ته انجمن يه چيزي در ابعاد فاجعه ست. الان تاپيكاى شناخت تو انجمن، باعث شدن كه خيلي تاپيك بحثِ خاك خورده ى ديده نشده وجود داشته باشه.درسته تاپیک های مشابه میرن یک جا ولی خب فایده خاصی نداره. الان خیلی بی نظمی نیست که اونجوری نظم ایجاد بشه.
فك ميكنم لزوم همچين انجمني خيلي بيشتر از "Translation" باشه مثلاً؛ اگه بحث جمع و جور بودن فروم و كم بودن انجمنا مطرحه.زیاد شدن انجمن ها اصلا چیز خوبی نیست. زیادی انجمن تیکه پاره میشه. حالا اگر یک بخش جدید بود یک چیزی ولی اینکه یک انجمن موجود رو تیکه تیکه کنیم اصلا جالب نيست. انسجام و جمع و جور بودن فروم هم آخه مطرحه.