اوّل اینکه اگه نظری راجب انجمنموسیقی دارید، میتونید توی همین تاپیک مطرحش کنید یا اینکه به مدیرانجمن پ.خ بدید. درضمن؛به نقل از arvin.a :من پیشنهاد میکنم که تاپیک مشاعره آهنگ تو انجمن موسیقی باز بشهه بخدا خیلی خوبه البته بزارید همه بتونن علایقشون رو نشون بدن و با هر سبکی که خواستن مشاعره کنن.
به نقل از مری ـم :دقتکردید که اینجا درباره پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن ـه و نه تاپیک؟ :]
میشه بهاین هم رسیدگی کنید؟به نقل از amparisay :یه پیشنهاد
اگه میشه عکاسی رو بکنید یه بخش جدا از عکس. مسابقات عکاسی رو بکنید زیرگروهش. فکر کنم به عنوان یه بخش مستقل توی سایت فعالیت کنه بهتره. :)
انجام شد.به نقل از ش. :میشه بهاین هم رسیدگی کنید؟
خب این تاپیکها قدیمی هستند و تو صفحات +۲ انجمن. لزومی نیست منتقل بشن. زیاد حساس نباشید به وجود تاپیکهای قدیمی و غیرفعال. بودن تاپیک قدیمی غیرفعال بد نیست. اینها تاریخچه سایت هستند.به نقل از چرخ :میشه که برای کنکورهای سالهای قبل هم زیرانجمن زده بشه تاپیکهای مربوط بهش انتقال پیدا کنند اونجا؟
تو مشاورهی تحصیلی کلی تاپیک واسه کنکور هشتادوهشت و نه و نود هست؛ حجم تاپیکهای انجمن هـم خیلی بالاست! :د
تالار سمپادیا مکانی برای بحث و گفتگو سمپادی ها در خصوص مسائل مختلف و متنوع میباشد. من جمله آن می توان مسائل درسی و علمی تا مسائل عقیدتی و سیاسی نام برد. تالار سمپادیا بیش از هفت هزارعضو با بیش از نه هزار تاپیک ایجاد شده دارد. از انجمن سمپادیا تحت عنوان انجمن یا فروم نیز یاد میشود.
این پست رو بخونید.به نقل از milad aghazade :سلام من وقتی توضیح انجمن رو خوندم کلمه سیاسی رو دیدم انجمنی با این نام یا مربوط پیدا نکردم اگه می شه یه انجمن با نام سیاست بزنید جالب می شه تا همه نقطه نظرشون رو بگن
به نقل از MissMarvelous :برای کتب و مجلات٬ می شه یه زیر انجمن روزنامه ها و مجلات باشه آیا؟
به نقل از محمّد :آشپزی برای عده ای دانش آموز راهنمایی دبیرستان و نهایتا دانشجوی سال اول دوم چه کاربردی داره؟ چه چیزی میخوان بحث کنن؟ فوقش میپرسن غذای مورد علاقت چیه و چندتا دستور آشپزی کپی پیست میکنن دیگه! انجمن آشپزی تو سمپادیا کاربردی نداره.
موردِ اوّل رو که میشه تو انجمن خلّاقیّت هم انجامداد. مورد دوّم هم که با یه سرچ ساده تو گوگل بهدست میآد. موردسوّم و چهارم هم مرتبط به انجمن «جغرافیا و جهانگردی» هستن. دیگه لازمنیست یه انجمن جداگانه زدهبشه برای پستهائی که احتمالاً بیشترشون کپیپیستن و میشه تو انجمنهای دیگه گنجوندشون.به نقل از F@|-|!mEh :به هر حال میتونه خوب باشه
میشه آشپزی های خلاقانه ای که تا حالا خانواده انجام دادن بحث کرد
در مورد اینکه وجود هر ماده ای تو غذا چه تاثیر رو خواص , رنگ , طعم , بو و ... داره بحث کرد
در مورد ویژگی های غذا های مختلف شهر های مختلف ایران
حتی غذا های خارجی
و ...
جای بحث خیلی داره
واقعاً چرا بهاین رسیدگی نمیشه؟به نقل از MissMarvelous :برای کتب و مجلات٬ می شه یه زیر انجمن روزنامه ها و مجلات باشه آیا؟
تالار سمپادیا مکانی برای بحث و گفتگو سمپادی ها در خصوص مسائل مختلف و متنوع میباشد. من جمله آن می توان مسائل درسی و علمی تا مسائل عقیدتی و سیاسی نام برد. تالار سمپادیا بیش از هفت هزارعضو با بیش از نه هزار تاپیک ایجاد شده دارد. از انجمن سمپادیا تحت عنوان انجمن یا فروم نیز یاد میشود.