saye17
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 9
- شهر
- تهران
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن
کاشکی انجمن مد و لباس هم بودش
کاشکی انجمن مد و لباس هم بودش
درمورد تاپیک ترکی زبان و آموزش ترکی اینو من پیدا کردم و فکر کنم منظورتون همین بود.به نقل از #z@hra# :یه انجمن مربوط شه به بچه های ترکی زبان.
مثلا آموزش زبان ترکی یا هواداران والیبال ارومیه تیراختور سازی مشکلات شوره زار ارومیه و.........
به نظر منکه استقبال زیادی میشه.درضمن فک کنم قبل منم بچه های زیادی درخواستشو دادن درسته؟؟؟؟
انجمن که فک نکنم بشه همین اول.ولی میشه تاپیکشو داخل هنر بزنید.به نقل از saye17 :کاشکی انجمن مد و لباس هم بودش
خب مثلا انجمن مد و لباس چه تاپیک هایی میتونه داشته باشه؟به نقل از saye17 :کاشکی انجمن مد و لباس هم بودش
آموزش زبان ترکی تو انجمن زبان های خارجی هست. دریاچه ارومیه هم هست تو سایت.به نقل از #z@hra# :یه انجمن مربوط شه به بچه های ترکی زبان.
مثلا آموزش زبان ترکی یا هواداران والیبال ارومیه تیراختور سازی مشکلات شوره زار ارومیه و.........
به نظر منکه استقبال زیادی میشه.درضمن فک کنم قبل منم بچه های زیادی درخواستشو دادن درسته؟؟؟؟
انجمن دوم هم باید بگم خیلی به فضای فرهنگی جامعه ما نمیخوره. البته تاپیک هایی راجع به این موضوع هست اما انجمن مخصوص دیگه خیلی اروپایی میشه!به نقل از Anee :من دوتا پیشنهاد واسه ایجاد انجمن دارم....
یکی انجمن راجب بحث های اقتصادی و سرمایه گذاری و کلا اطلاعات و بحث در این باره و اینا...
یکی هم راجب عشق و دوست داشتن.. وابستگی و دلبستگی...
عشق به هرچی و هرکس... خدا.. جنس مخالف... همجنس... یا حتی یه وسیله...
نیاز به انجمن جديد فک نکنم باشه میتونید از این تاپیک ها استفاده کنیدبه نقل از Anee :اروپایی
خب به نظرم رسید اینام دغدغه های نوجوونا هستن...
پیشنهاد جالبیه. بررسیش میکنیم و اگر اوکی شد میزنیمش.به نقل از زﮩر با الف اضافـﮧツ :من فکر کنم توی انجمن عکاسی و هنر اگه صرفا یه زیر انجمنی باشه که هرکسی یه البومی از کارهای خودشو اونجا قرار بده خیلی خوبه
یه چیزی مثل قفسه کتاب که هرکسی واسه خودش یه قفسه جدا داره و خودش هم فقط توش پست میده
اینجوری هرکس یه آرشیو کلی از کارهاش میتونه بذاره و اثر های فرد هم توی تاپیک های مختلف پراکنده نمیشه
اونقدرام هم این مساله بزرگ نیست که براش انجمن بزنیم.به نقل از Mohad :سلام!
ی سری تاپیکا هست ک تو هیچ انجمنی جاش نمیشه بعد مثلا ی خلاقیت میذارن پشتش تو خلاقیت میذارنش یا جاها دیگ!
من پیشنهادم اینه ک انجمن بذاریم "جنگل" برا تاپیکایی ک هیچ جایی ندارن!
× ی سری تاپیکام تو انجمنا مشابهن خب یکیشون کنن مدیرا!
حالا شما یکی دو تا تاپیک بزنید در مورد آشپزی. اگر استقبال شد انجمن هم میزنیم براش :)به نقل از آنی :) :من گشتم، دیدم انجمن آشپزی نداریم..! :)
خوب نیست داشته بآشیم؟
جای رشته های هنر خالی هست همونطور که جای رشته های زبان خالی هست. و خب یه دلیلش میتونه این باشه که توی سایت بچه هایی که غیر از ریاضی و تجربی باشن تقریباً نداریم؛ دلیل دیگه شم طبیعتاً اینه که اگرم برای اون دو تا کنکورِ دیگه تاپیک راهنمای انتخاب رشته داشته باشیم، کسی نیست که بخواد راهنمایی کنه چون دانشجوی این رشته هارم نداریم!! حالا برای انسانی یه تعداد کمی هستن..جای رشته های هنر خالی نیست احیانا؟