پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

به نقل از mona* :
نمیشه انجمن موسیقی دوباره تشکیل بشه؟ [-o<
ینی علت ***شدن سایت،این انجمن بوده؟
این 3 مورد از قوانین مستقیما مانع ایجاد انجمن موسیقی و سینما هستن:

2. معرفی آثار سمعی وبصری غیر مجاز به جای آثار مجاز
3. عرضه تجاری آثار سمعی وبصری بدون مجوز وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
4. تشویق وترغیب به نقض حقوق مالکیت معنوی[nb]قوانین انجمن - بند "ز" - "محتوای مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی"[/nb]
موارد بند های "الف، ب و ه" هم تبعات جانبی انجمن های موسیقی و سینما محسوب میشن

ببینید کسی توی سایت مخالف ایجاد این انجمنا نیست، ولی سایت ثبت شده توی ستاد سازماندهی هست و باید طبق قوانین رفتار کنه! خصوصا این که سایت قبلا ف****ر شده و تعهد داده
بنابراین باید از چیزایی مثل موسیقی یا سینما بگذریم، چون بهانه مستقیم دادیم دست ستاد!

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از یـاشــــــــار :
لطف کنید الان که اینجوری شده ، اسمش رو هم تغییر بدید و مثلا یک چیزی تو مایه های ریاضیات و هندسه و زیر شاخه های وابسته (یک چیزی در همین وادی(!) ) بذارید! :D
سپاس >:D<
یادمه مدیرش چندتا انجمن مرحوم ریاضی پیشنهاد داده بود که ترکیب شن و اسمش باشه ریاضیات خالص :D
ریاضیات خالص بعد نیست !

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

انجمن آزمون های عمومی بشه زیر شاخه مشاوره تحصیلی بهتر نیس؟
چون خیلی ارسالی نداره و به مشاوره هم مربوطه

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

یه سوال.
میشه در مورد فرق دقیق گفت شنود اجتماعی و جامعه شناسی بگین؟

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از mamareza :
یه سوال.
میشه در مورد فرق دقیق گفت شنود اجتماعی و جامعه شناسی بگین؟
ا
خب خیلی فرق دارن گفت وشنود در اصل یک مکان برای صحبت و ابراز عقاید اجتماعیه افراده اما جامعه شناسی یک علم گستردس که مربوط به هنجار ها و ناهنجارها و رفتار ها و...بحث میکنه در اصل جامعه شناسی بررسی رفتار و کردار و عقاید افراده گفت و شنود محل ابراز رفتار ها و کردار ها و عقاید و به کار بردن اونا.

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از محمدرضا.ا :
خب خیلی فرق دارن گفت وشنود در اصل یک مکان برای صحبت و ابراز عقاید اجتماعیه افراده اما جامعه شناسی یک علم گستردس که مربوط به هنجار ها و ناهنجارها و رفتار ها و...بحث میکنه در اصل جامعه شناسی بررسی رفتار و کردار و عقاید افراده گفت و شنود محل ابراز رفتار ها و کردار ها و عقاید و به کار بردن اونا.
آخه یه سری تاپیک ها بین این دوتا هستن.

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از mamareza :
آخه یه سری تاپیک ها بین این دوتا هستن.
ا
خب اینا تقریبا بهم نزدیکه بکار بردنشون البته خیلی فرق دارن ولی مثله مسایل اعتقادی و فلسفه و منطق که بعضی تاپیکاشونو میشه تو هر دوتا بحث کرد.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

ببینید، جامعه شناسی به مباحث کلان و کلی اجتماع میپردازه، مثل همین بحثایی که توش هست (چجوری انقلاب میشه، مهندسی اجتماعی چیه؟، چرا مردم کمک نمی کنند؟ و...) ولی توی گفت و شنود اجتماعی بحثای خرد مثل این که برای امنیت شخصی میشه چیکار کرد؟ رفتارهای اجتماعی چجوری باید باشه؟ توجه به قوانین و بررسی اونها، رانندگی در سنین پایین، انتخاب هدف و امثال این چیزا بررسی میشن

به نقل از محمدرضا.ا :
تقریبا لایک، ولی گفت و شنود اجتماعی فقط محل "ابراز"شون نیست، محل "ابراز و بررسی رفتارهای خرد اجتماعی" تعریف مناسبیه

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

در مورد انجمن جنگ افزار ! میخواستم پیشنهاد تشکیلشو بدم ! ممکنه بعضیا بگن که کپی پیست میشه و اکثر تاپیک هاش بی محتوا میشن !

ولی فک نکنم دلیل خوبی باشه واسه ی تشکیل نشدنش ، اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم دیگه کلا نباید انجمن جدیدی داشته باشیم !

اکثر دوستان هم به این موضوع علاقه دارن ، حتی کسایی که شاید هیچ طلاعاتی ندارن ! ولی خوب میشه بحث ایجاد کرد

بحث های مقایسه ای ! بررسی توانایی ها ، ... !

میشه جنگ افزار رو هم مثل روانشناسی ازمایشی امتحان کرد ! البته به احتمال خیلی زیاد وضعش از روانشناسی بهتر میشه !

حالا اگه موافق باشین ... !

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

مخالفم. دلیل قانع کننده ای برای ایجادش وجود نداره. هم خیلی پسرونست هم تخصصی و هم غیرقابل بحث.

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

محمد جان ببخشید که منم یه پیشنهادی دادم :|

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از 4245 :
در مورد انجمن جنگ افزار ! میخواستم پیشنهاد تشکیلشو بدم ! ممکنه بعضیا بگن که کپی پیست میشه و اکثر تاپیک هاش بی محتوا میشن !

ولی فک نکنم دلیل خوبی باشه واسه ی تشکیل نشدنش ، اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم دیگه کلا نباید انجمن جدیدی داشته باشیم !

اکثر دوستان هم به این موضوع علاقه دارن ، حتی کسایی که شاید هیچ طلاعاتی ندارن ! ولی خوب میشه بحث ایجاد کرد

بحث های مقایسه ای ! بررسی توانایی ها ، ... !

میشه جنگ افزار رو هم مثل روانشناسی ازمایشی امتحان کرد ! البته به احتمال خیلی زیاد وضعش از روانشناسی بهتر میشه !

حالا اگه موافق باشین ... !
این خیلی تخصصیه.
به نظر من که کلا دو سه نفر شاید نظری داشته باشن.

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نقل از علـی :
محمد جان ببخشید که منم یه پیشنهادی دادم :|
شرمنده.
خیلی جالب نیست یک انجمن زیرشاخه بشه. اینطوری کم اهمیت میشه و به نوعی فراموش میشه. مثلا انجمن الگوریتم زیرشاخه برنامه نویسی خیلی گم نامه ! نه؟

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از محمّد :
شرمنده.
خیلی جالب نیست یک انجمن زیرشاخه بشه. اینطوری کم اهمیت میشه و به نوعی فراموش میشه. مثلا انجمن الگوریتم زیرشاخه برنامه نویسی خیلی گم نامه ! نه؟
آره حرفت درسته
کاملا گم نامه ولی تعداد ارسال های انجمن(مشاوره) رو نگاه کن خیلی کمه
بعد هم الان به نظر من صفحه اول یه مقداری شلوغه (;

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

سلام علیک

راجع به تاپیک های موسیقی پیشنهاد دارم

قبلشم بگم که حرف های آقای آرزومند هم شنیدیم

ببینید الان شما تعداد زیادی از تاپیکای موسیقی رو برگردوندید و منتقل کردید به هنر
با این کاری که شما کردید، دوباره همون مسائلی که واسه موسیقی پیش اومد واسه هنر هم پیش میاد.منظورم اینه مثلا تاپیک می زنن کدوم خواننده رو دوست دارید و ...
بعد ازون ور هم لینک دانلود آهنگ هم خود شما آقای مطهری می ذارید تو فروم هم تو تاپیکی مثل این هست
به نظرم اگه اینا جمع شه تو یه بخش کنترلش خیلی راحت تره و رو موضوعات بیش نری میشه بحث کرد
اگه موسیقیو بر نمی گردونید، یه بخش واسه هنر بذارید، من خودم میشم مدیرش ، مواظبم هستم اون مشکلایی که آقای آرزومند گفتند پیش نیاد

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

یه پیشنهاد داشتم :
شاید دیده باشید که اعتراضاتی صورت میگیرن مبنی بر این که پستم چی شد؟
یا تاپیکم یا... بعد یه مدیر میاد مینویسه من از کجا بدونم و از این حرفا به نظر من بصورت ازمایشی چند نفر رو به عنوان ناظر قرار بدیم کار اینا همین باشه که کسی اگه اعتراضی داشت به اونا بگه تا اون مسوول پیگیری باشه و طی 24 ساعت جواب رو با پ.خ بده اینجوری جو سایت بی خود خراب نمیشه مدیرا دیگه نمخواد همشون بیان جواب بدن دعوا کمتر میشه و...
به نظر من موقتی یکی از مدیران داخلی بتونه این مسوولیت رو بش بدن خوبه .

mahta.H

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

حذف شد.

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از Mohammadreza128 :
یه پیشنهاد داشتم :
شاید دیده باشید که اعتراضاتی صورت میگیرن مبنی بر این که پستم چی شد؟
یا تاپیکم یا... بعد یه مدیر میاد مینویسه من از کجا بدونم و از این حرفا به نظر من بصورت ازمایشی چند نفر رو به عنوان ناظر قرار بدیم کار اینا همین باشه که کسی اگه اعتراضی داشت به اونا بگه تا اون مسوول پیگیری باشه و طی 24 ساعت جواب رو با پ.خ بده اینجوری جو سایت بی خود خراب نمیشه مدیرا دیگه نمخواد همشون بیان جواب بدن دعوا کمتر میشه و...
به نظر من موقتی یکی از مدیران داخلی بتونه این مسوولیت رو بش بدن خوبه .
من یک پیشنهاد بهتر دارم: بچه ها پستای خلاف قوانین ندن،در نتیجه پستی پاک نمیشه و اینهمه انرژی و کار بیهوده هم لازم نیست!

حالا چه ربطی به پیشنهادای ایجاد یا حذف انجمن داشت؟

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از GCD :
من یک پیشنهاد بهتر دارم: بچه ها پستای خلاف قوانین ندن،در نتیجه پستی پاک نمیشه و اینهمه انرژی و کار بیهوده هم لازم نیست!

حالا چه ربطی به پیشنهادای ایجاد یا حذف انجمن داشت؟
ا
اولش تو مسائل فنی میخواستم بدم ولی دیدم تمامی اعتراضات اینجاس معترضا هم میان اینجا گفتم اینجا بدم.

در جواب هم باید بگم کسی که میاد اعتراض میکنه میگه پستم نامربوط نبوده پس وقتی پستو میده از خودش مطمئنه مدیر هم وقتی پاک میکنه میگه مطمئنم بیهوده بوده خب بررسی باید توسط مدیران بالا انجام بگیره ولی این همه ارسال منطقی نیست اونا با این همه کار و مشغله این کار دشوارم داشته باشن پس میان و میپیچونن کسی که پست داده هم شاکی میشه و... خب یه مرجع برای رسیدگی بهتر نیست؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از Mohammadreza128 :
اولش تو مسائل فنی میخواستم بدم ولی دیدم تمامی اعتراضات اینجاس معترضا هم میان اینجا گفتم اینجا بدم.

در جواب هم باید بگم کسی که میاد اعتراض میکنه میگه پستم نامربوط نبوده پس وقتی پستو میده از خودش مطمئنه مدیر هم وقتی پاک میکنه میگه مطمئنم بیهوده بوده خب بررسی باید توسط مدیران بالا انجام بگیره ولی این همه ارسال منطقی نیست اونا با این همه کار و مشغله این کار دشوارم داشته باشن پس میان و میپیچونن کسی که پست داده هم شاکی میشه و... خب یه مرجع برای رسیدگی بهتر نیست؟
خیر
معیار سنجش پست ها قوانین هستن، نه نظر ارسال کننده!

در مورد خط آخر: مخالفم! با این کار یعنی به کار خلاف قانون اعتبار بخشیدیم

بالا