• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای ایجاد یا حذف انجمن

انجمن اپل خیلی بی استفاده به نظر میاد.یه جورایی تبعیض بین برند ها هم هست.اگر خذف شه بهتره به نظره من.بیشتر تاپیک هاش میتونه منتقل شه به موبایل و چنتاش هم مربوط به سخت افزار میشه.

.....

من داشتم به این فکر می کردم که یه انجمن داشته باشیم برا تفریح.
یعنی توش انواع مختلف بازی ها و این جورچیزا در سطح سایت وجود داشته باشه و فقط برای تفریح باشه. راستش توی خیلی از انجمن ها دیدم اینو و یه سری خصوصیات دارن اینا. به نظرم بد نمی شه اگه یه همچین انجمنی داشته باشیم. :-?

به نقل از Behemoth :
من داشتم به این فکر می کردم که یه انجمن داشته باشیم برا تفریح.
یعنی توش انواع مختلف بازی ها و این جورچیزا در سطح سایت وجود داشته باشه و فقط برای تفریح باشه. راستش توی خیلی از انجمن ها دیدم اینو و یه سری خصوصیات دارن اینا. به نظرم بد نمی شه اگه یه همچین انجمنی داشته باشیم. :-?
البته کم نداریم مشابه اینا توی سایت.انجمن ِ معما و هوش هست که خب یه همچین نقشی داره اصولاً.از طرفی یه ح.ب داریم که هر کی هر دلش میخواد می‌گه!
یه بحث ِ دیگه‌م هست که ما تیزهوشیم خیر ِ سرمون، تاپیکا و انجمنای علمی‌‌مون سال تا سال آپ نمی‌شن، بعد بیایم انجمن تفریح هم بزنیم که بدتر شه اوضاع؟
نظر شخصیم بود اینا.فک نکنم لازم باشه چنین چیزی برا سایت.

نظرتون درباره انجمن/زیر انجمن (!)[nb]زیر انجمن پزشکی مثلاً [/nb] «دامپزشکی»چیه؟

به نقل از مهـشـاد :
نظرتون درباره انجمن/زیر انجمن (!)[nb]زیر انجمن پزشکی مثلاً [/nb] «دامپزشکی»چیه؟
تاپیک کافی نیست براش؟ :-؟ فک نمی‌کنم چندان استقبال شه!

به نقل از شقایقツ :
تاپیک کافی نیست براش؟ :-؟ فک نمی‌کنم چندان استقبال شه!
خب فکر نمیکنم بشه توی انجمن پزشکی درباره فرضاً پوسیدگی دندان سگ حرف زد یا اینکه نژادهای مختلف گربه سانان؛البته مورد اول رو میشه توی پزشکی ی جوری جای داد و دومی رو توی محیط زیست ولی خیلی به محتوی انجمن ها نمیخوره.نمیدونم باز :-?

من قبلا یه ایده‌ای راجب یه زیرانجمن برا محیط‌زیست ، تحت عنوان " کشاورزی" داده بودم؛ هنوزم میگم، امکانش هست همچین کاری؟ یه سری تاپیکا مدنظرم هست که ایجاد شه راجب کشاورزی که می‌تونه مفید باشه. میشه !؟ :دی

تصاویر خنده دار چمیدونم ترول های ساخت خود بچه عکاسی فان و ...

Back
بالا