- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اشباح
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
این ایموجیا که بیکیفیت و موقت بودن رو میشه حذف کنید؟ بجاش همون چیزای یاهو بیاد برای :( و بقیه
این ایموجیا که بیکیفیت و موقت بودن رو میشه حذف کنید؟ بجاش همون چیزای یاهو بیاد برای :( و بقیه
همه جا، هم پستها و هم اون نوار بالا که نوشته انجمن، تازهها، حمایت مالی و... و هم بقیه قسمتها مثل اون کاربران آنلاین و ایناکجا؟ مطمئنی؟ یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین. حس میکنم موقتی برات پیش اومده. اسکرین شاتی چیزی بتونی بدی هم خوب میشه.
قالبی که استفاده میکردی قالب اصلی سایت نیست. من قالب اکانتت رو گذاشتم رو قالب اصلی. هرچند روی اون یکی قالب رو هم درستش کردم. هر کدومو دوست داشتی میتونی تنظیمات اکانتت ست کنی استفاده کنی.همه جا، هم پستها و هم اون نوار بالا که نوشته انجمن، تازهها، حمایت مالی و... و هم بقیه قسمتها مثل اون کاربران آنلاین و اینا
فکر کنم بیشتر از دو هفتهست که اینطوریه، من امروز با pc اومدم و دیدم واقعاً سخته بخونم. با گوشی قابل تحمل بود.
الآن این اسکرینشات مربوط به قبله. و این یکی از همون پسته که همین الآن گرفتم. اینم با pc که خیلی ریزه واقعاً و نمیشه خوند. محیط سایت
بله درست شد. خیلی ممنونقالبی که استفاده میکردی قالب اصلی سایت نیست. من قالب اکانتت رو گذاشتم رو قالب اصلی. هرچند روی اون یکی قالب رو هم درستش کردم. هر کدومو دوست داشتی میتونی تنظیمات اکانتت ست کنی استفاده کنی.
سلام
من خودم معمولا با مرورگر pc سایت رو باز میکنم ولی یه چند باری که با گوشی لاگین شدم دیدم صفحه چت بد جاییه
و نمیشه صفحه چت رو آورد و به زور یه گوشه جا گرفته.
اینم عکس از سایت روی نسخه وب گوشی :
هیچ راه حلی نداره که بتونین درستش بکنین؟
تنکسدکمه چت تو گوشی موبایل کلا یه شکل دیگست. این نوار نشون داده نمیشه. کش مرورگر رو پاک کن فک کنم درست میشه
گزارش پست بزنمیشه امکان حذف پستای آرشیو باشه؟