پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کجا؟ مطمئنی؟ یه مرورگر دیگه امتحان کن ببین. حس میکنم موقتی برات پیش اومده. اسکرین شاتی چیزی بتونی بدی هم خوب میشه.
همه جا، هم پست‌ها و هم اون نوار بالا که نوشته انجمن، تازه‌ها، حمایت مالی و... و هم بقیه قسمت‌ها مثل اون کاربران آنلاین و اینا
فکر کنم بیشتر از دو هفته‌ست که اینطوریه، من امروز با pc اومدم و دیدم واقعاً سخته بخونم. با گوشی قابل تحمل بود.
الآن این اسکرین‌شات مربوط به قبله. و این یکی از همون پسته که همین الآن گرفتم. اینم با pc که خیلی ریزه واقعاً و نمیشه خوند. محیط سایت

همه جا، هم پست‌ها و هم اون نوار بالا که نوشته انجمن، تازه‌ها، حمایت مالی و... و هم بقیه قسمت‌ها مثل اون کاربران آنلاین و اینا
فکر کنم بیشتر از دو هفته‌ست که اینطوریه، من امروز با pc اومدم و دیدم واقعاً سخته بخونم. با گوشی قابل تحمل بود.
الآن این اسکرین‌شات مربوط به قبله. و این یکی از همون پسته که همین الآن گرفتم. اینم با pc که خیلی ریزه واقعاً و نمیشه خوند. محیط سایت
قالبی که استفاده میکردی قالب اصلی سایت نیست. من قالب اکانتت رو گذاشتم رو قالب اصلی. هرچند روی اون یکی قالب رو هم درستش کردم. هر کدومو دوست داشتی میتونی تنظیمات اکانتت ست کنی استفاده کنی.

قالبی که استفاده میکردی قالب اصلی سایت نیست. من قالب اکانتت رو گذاشتم رو قالب اصلی. هرچند روی اون یکی قالب رو هم درستش کردم. هر کدومو دوست داشتی میتونی تنظیمات اکانتت ست کنی استفاده کنی.
بله درست شد. خیلی ممنون

سلام
من خودم معمولا با مرورگر pc سایت رو باز میکنم ولی یه چند باری که با گوشی لاگین شدم دیدم صفحه چت بد جاییه
و نمیشه صفحه چت رو آورد و به زور یه گوشه جا گرفته.
اینم عکس از سایت روی نسخه وب گوشی :
4394-Screenshot-2022-10-20-155818.png

هیچ راه حلی نداره که بتونین درستش بکنین؟

سلام
من خودم معمولا با مرورگر pc سایت رو باز میکنم ولی یه چند باری که با گوشی لاگین شدم دیدم صفحه چت بد جاییه
و نمیشه صفحه چت رو آورد و به زور یه گوشه جا گرفته.
اینم عکس از سایت روی نسخه وب گوشی :
4394-Screenshot-2022-10-20-155818.png

هیچ راه حلی نداره که بتونین درستش بکنین؟

دکمه چت تو گوشی موبایل کلا یه شکل دیگست. این نوار نشون داده نمیشه. کش مرورگر رو پاک کن فک کنم درست میشه

• لایک
امتیازات: ROSEE
سلام یه پیشنهاد داشتم
اون کاربر هایی که اون روز تولدشونه وقتی وارد پروفایلشون میشیم تو صفحه فشفشه،آتیش بازی،نقاط نورانی و رنگی و اینجور چیزا به طور موقت ظاهر بشه بعد بره تا هم کاربرا یادشون بیاد تولد این کاربره و هم یه حس نشاط بهشون بده
مثل این عکس:

البته این عکس مربوط به جستو و جوی گوگله صرفا خواستم یه مثالی باشه از چیزی که میگم میتونه با گرافیک متفاوت تر و جذاب تری هم ارائه بشه و روش صدا هم باشه (مثل صدای ترکیدن و آتیش بازی)

میشه توی پ.خ امکان حذف باشه؟

آم... ممکنه تم سایت یه مدت دارک بشه یا حداقل یه تغییری بکنه به خاطر آیسان؟ به نظرم ارزشش رو داره.

آیا امکان اضافه کردن قابلیت اینکه وقتی کسی رو نادیده میگیریم اون نتونه پستامون رو ببینه هست؟
عجیبه که اینجوری نیست به صورت پیش فرض!

زمان سایت یک ساعت جلو افتاده.

دقیقا چه اتفاقی برای چت سایت افتاده؟

یه چیزی
یه حالت اینکه هر ۱۰ ثانیه یبار داره ریفرش میشه تب سمپادیا
عادیه؟
جان ما برگردونینش حالت قبل . الان خیلی بد شده

این علامتا هم تغییر کرده خوشگل شده

• لایک
امتیازات: ROSEE
چت باکس اول نبود
بعد اومد